Arkadaş ben bu insanity antrenman programını kullanarak 2 ayda 113 kilodan 88 kiloya düşmüş bir insanim. (30 yaşındayım 174cm boyundayım)
beachbody ürünlerinin çoğunun hedef kitlesi belli. amerikanın obez insanları. Zaten beachbody ve tayfası (shaunT, tony amca vs ) amerika şu zamanda moda durumda.
insanity ve p90x serilerinin amacı sana kilo verdirerek vücudunu belli bir şekile sokmak.
Bence ideal kilondan 20 kilo fazlan yok ise insanity ile boşuna uğraşma. Benim gibi neredeyse 45 kilo fazlan var ise bir an önce insanitye başla. insanity'nin ilk amacı yağ yakmak ve vücudu sıkılaştırmak. zaten sırf kardiyo hareketlerinden oluşuyor program.
p90x veya p90x2'nin amacı kilo verdirerek biraz daha kaslı vücuda ulaştırmak. Bu kilo verdirmek insanity kadar hızlı değil. haftanın 3 günü kas yapma antrenmanı (yani bu sizin dediğiniz body antrenmanı) iki gün kardiyo bir gün yoga'dan oluşuyor program. Bu p90x'i hem yağlarımı yakayım hemde normal bir kaslı vücudum olsun istiyorsan yapabilirsin.
Birde yeni çıkmış body beast diye bir antrenman programı var. Bu tam body antrenmanı. Zaten paketin içinde protein aminoasit gibi besin takviyeleride geliyor.
reklam gibi olacak ama beachbodynin içinden seçebileceğiniz bir çok antrenmanı var. adamlar hiphopabs diye bir program ile dans ettirerek karın kası yaptırıyor. bayanlara özel turbofire veya chalean gibi bir çok antrenman seçenekleri var.ALINTIDIR
bu yazıyı body anternmanı yapanların forumundan kopyaladım... p90ve p90x kas yapar diyorlar....