• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

jiliandan sonra iyi geliyor hem kasların toplanmış oluyor hemde biraz incelmiş olarak başlamış olursun shaun t abiye :)

lioncum:16: muhteşemsin jilyından sonra bunu yapabilirmiyim diye baktım şöyle:)))) acayip zorlu program ama sonuç almamak imkansız bunda...ya yaptın bir iyilik şu kelide gönder benim eve parası neyse veririm çalıştırsın beni:23::21::34:

ne teşekkürü sana söz fal bakacağım 6.his kuvvetli bunu çok test edip onaylattım beni şikayet edenleri bile hemen sezinliyorum düşün artık o kadar bizler toplandığımızda istemesem de kk.kızlarına fal baktım kıramadım anam nelerini gördüm bir bilsen şaka bir yana çok teşekkürler ben hiç anlamam bu indirmelerden 1.ay sonra bende buna geçeyim
Evet cnm acayip zorluyo ve ilk haftalarda bile fark oluyo cnm.Canın sağolsun ne demek gönderirim ama yanlız şu kel adamda benim de gözüm var ona göre.:20:Zaten onun için yapıyorum beni bi şekilde çekiyo ekrana yani.:23:İstersen ben çalıştırayım seni acayip gaza gelirsin benim enerjimle benim oğlanda gaza gelip yaptığına göre.O kadar komik oluyorum ki benim memeler de yerinden fırlamasınlar diye yazık o kadar para verdim yaptırmak için iki sütyen üstünede askılı badi giyiyorum ki hoplayıp zıpladıkça füzeler dışarı çıkmasınlar bari.

Ay gerçekten de fal bakarmısın çok isterim vallahi.:46:Çok merak ettim şimdi.Sağol tatlım benim inşallah en kısa zamanda tanışırız seninle:16:Ben fal bakmayı bilmem ama benimde sezgilerim ve hislerim kuvvetlidir.İnsanın duruşundan gözlerinden her hareketinden nasıl bir insan olduğunu anlarım.Negatif insanlar hiç bana göre değil ben pozitifim onların etkileri bana kötü yansıyo.Bu arada ben farklı seanlara katılmaya başladım.Enerji seanslarına çakra vs gibi.Farklı bi çekim gücüm var benimde.Seninle yan yana gelsek nolur acaba.

Bütün videolar bu sanırım takvimide ayarladımmı takvime göre gidersiniz arkadaşlar.Keşke daha önce rastlasaydım indirmek için bu kadar zahmet çekmezdik.Hepside youtube da varmış yani.Neyse artık indirmeye çalışan arkadaşlar bari faydalansınlar.Banada bi teşekkürü çok görmezseniz beni de çok çok bahtiyar edersiniz kızlar.

Tesekkur ne demek inan bana cok daha fazlasini hakediyorsun bi yandan ozel msjlarla birebir ilgileniyosun yardimci olmaya calisiyorsun,
bir yandan video ekliyor bir yandan topiginle ilgileniyorsun GerCEKten Allah razi olsun senden ellerin dert gormesin fistik cok cok cok teskkur ederim ben kendi adima :16::16::16:

Lion konuya olan katkılarından ve video paylaşımından ötürü çok teşekkür ederim :) videoyu isteyenleri direk bu sayfaya yönlendiririz artık :)

lion çok teşekkürler tüm videoları paylaşmışsın.yalnız cahilim biraz bu insanity konusunda sizin yaptığınız videolar hangileri sırasını söylermisiniz rica etsem

Tesekkur ne demek inan bana cok daha fazlasini hakediyorsun bi yandan ozel msjlarla birebir ilgileniyosun yardimci olmaya calisiyorsun,
bir yandan video ekliyor bir yandan topiginle ilgileniyorsun GerCEKten Allah razi olsun senden ellerin dert gormesin fistik cok cok cok teskkur ederim ben kendi adima :16::16::16:
Sağol bi tanem ben sizlerden böyle güzel mesajlar aldıkça elimden daha iyisinide yapmak geliyo bunu zevkle yapıyorum.Herkesi çok seviyorum erdemli bi insan haline gelebilmek insanlar arasında sevilen sayılan biri olmak ta beni çok mutlu ediyo.Allah yolumuzdan şaşırtmasın yaptığım iyiliklerin karşılığınıda almak çok güzel bütün değerlerden paradan zenginlikten daha değerli benim için.

.Bubble.
Lion konuya olan katkılarından ve video paylaşımından ötürü çok teşekkür ederim :) videoyu isteyenleri direk bu sayfaya yönlendiririz artık :)
Sağol tatlım ne demek her zaman destek ve yardım için ben buradayım.:16:Linkler için uğraşmaya da gerek kalmadı isteyen herkes faydalansın bizim yaptığımızı gördükçede motive olup gaza gelsinler.

eva
lion çok teşekkürler tüm videoları paylaşmışsın.yalnız cahilim biraz bu insanity konusunda sizin yaptığınız videolar hangileri sırasını söylermisiniz rica etsem
Rica ederim cnm burda takvimde sırayla proglamlı bi şekilde düzenlenmiş.İlk gün Fit testi var sonraki günlerdeki hareketleride takvimde ne yazıyosa o hareketlerle devam ediyosun.Mesela benim bugün çarşamba takvime bakıyorum Plyometric cardio circuit günü onu yapıcam.Videoların hepsi var ordan ve takvimden takip edersin hangileri yapılıyo diye.Max cardio videoları ileri seviye ve 2.ayda yapılacak videolar.
Eki Görüntüle 508592

Sağol bi tanem ben sizlerden böyle güzel mesajlar aldıkça elimden daha iyisinide yapmak geliyo bunu zevkle yapıyorum.Herkesi çok seviyorum erdemli bi insan haline gelebilmek insanlar arasında sevilen sayılan biri olmak ta beni çok mutlu ediyo.Allah yolumuzdan şaşırtmasın yaptığım iyiliklerin karşılığınıda almak çok güzel bütün değerlerden paradan zenginlikten daha değerli benim için.

Sağol tatlım ne demek her zaman destek ve yardım için ben buradayım.:16:Linkler için uğraşmaya da gerek kalmadı isteyen herkes faydalansın bizim yaptığımızı gördükçede motive olup gaza gelsinler.

Rica ederim cnm burda takvimde sırayla proglamlı bi şekilde düzenlenmiş.İlk gün Fit testi var sonraki günlerdeki hareketleride takvimde ne yazıyosa o hareketlerle devam ediyosun.Mesela benim bugün çarşamba takvime bakıyorum Plyometric cardio circuit günü onu yapıcam.Videoların hepsi var ordan ve takvimden takip edersin hangileri yapılıyo diye.Max cardio videoları ileri seviye ve 2.ayda yapılacak videolar.
Eki Görüntüle 508592

lioncum çok teşekkür ederim canım

Plyometric cardio circuit yaptım hiç kuru yerim kalmadı ama sonunda ne oldu geçen haftalara kadar zor sığdığım kotuma girmeyide başardım.Eşofmanımı giydim aynaya baktım ki bacaklar toparlanmaya başlamış çok çok sevindim:32::21:Az kaldı az kaldı ha gayret.

Evacım rica ederim cnm

Plyometric cardio circuit tamamdır 6. gün bitti böylece kaldı 8 hafta yarın dinlenme günü. bu kadar ierleyebileceğimi düşünmezdim

lion bende bugun herzamanki pantolonumun belden ve kalcadan bollaştığını farkettim :) içine zor giriyorum düşün göbeğim falan pörtlerdi.

birde jilliana başladıktan bir süre sonra göbeğimin zıplarken hoplamadığını farkettim. insanity ile de iyice sıkışca inşallah. seviyorum sizi :D

Lion çok sağol valla ya allah razı olsun hepsini paylaşmışsın linklerin :) 14 tane paylaşmışsın sanırım hepsi bu kadar demi başka yok. birde nasıl kaydedeceğiz bilgisayara bunları ? birde bu insanity kas yapıyor mu ya ???

şu kızlar bir yatsın bende pylometric cardiyo yapıcam....kudurdular yaaaa uyumuyorlar öffffffffffffff................

kimler yapıyor insatıyı kac kişiyiz kaçıncı haftadayız....

buzdanmadam 1.hafta
lion ve kayra 2.hafta
missdance 3.hafta

doğrumu bu kadarmıyız

zahiri nerede ki..................

Son düzenleme:
kimler yapıyor insatıyı kac kişiyiz kaçıncı haftadayız....

buzdanmadam 1.hafta
lion ve kayra 2.hafta
missdance 3.hafta

doğrumu bu kadarmıyız

zahiri nerede ki..................

Evet doğru canım bende 5.günü tamamladım ama nasıl tamamladım o 14 dklık kısımda ölüyorum zannettim yapışımı bir görseniz onlara ayak uydurmak için :9: bu arada missdance 3.haftaya mı geldi ne çabukk:53:

Back