- 6 Temmuz 2024
- 30
- -4
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
İnsanın en büyük acısı gerçekleştiremediği potansiyelidir, derler tam olarak öyle hissediyorum . Var mıdır benim gibi olan 27 yaşındayım üni mezunuyum ancak işim yok, herkes bi şekilde ya dükkan ofis açar ya networking yapar ya atanır ya ürün satar vs ben kendimi hep çok başarılı aurası olan biri gibi hissettim çevremdeki herkes yeteneklerimden yapabildiklerimden bahseder ancak sanki hayatımda önümde kalkmamış bi engel bir şey var da ben yapamıyorum, ben bi şekilde bi iş sahibi olacağım ama ne diyorum asla çözüm bulamıyorum bazen içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor oturup sosyal medya ve insanları izliyorum bazen de çok büyük umut doluyor içim daha uzun yıllarım var yaparız diyorum , başarısızlık hissi çok fazla kpss çalışacağım olacak mı ondan yana da çok ümidim yok gibi. Hep bi belirsizlik bir boşluk hissi bi yandan çok fazla potansiyelimin olduğunu düşünüyorum hayal kuruyorum bi ofiste çalışsam eğlenceli insanlarla eğlenceli projelerle , …. Hanım şunu nasıl yapalım sizce şu nasıl olmuş vb sorularla güzel meşguliyetlerle olsam diyorum..Ben mi başaramıyorum ben mi atılmıyorum atılsam hangi işi yapacağımı bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum arkadaşlar var mıdır aranızda benim gibi hisseden? Yatağa kafamı gece koyduğum zaman uykuya bir saatten önce dalamıyorum yine başarısızlık yetersizlik hissi kendi kendimle problemim.