Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha ilk 2 sayfaya bakarak yorum yapmıştımBenim böyle atam yok![]()
Ecdadımıza saygı duyar mısınız lütfen?Benim böyle atam yok![]()
Ne biçim ata![]()
Hahahahahahah itilmişlikleri kakılmışlıkları mıÇok merak ettim yaa
arkadaş size de ata beğendiremiyoruz, kemiklerden bret pit çıktı sanki de biz sakladık![]()
Ay koptum bağlayin :))))arkadaş size de ata beğendiremiyoruz, kemiklerden bret pit çıktı sanki de biz sakladık![]()
Senin olsunEcdadımıza saygı duyar mısınız lütfen?![]()
"Mercek oluşsa dahi retina olmadan anlam taşımaz, görme için tüm yapıların beraberce gelişmesi kaçınılmazdır. Ayrı ayrı geliştirilen kısımlar kullanılmayacağı için hem anlamsız olacak hem de belki zamanla ortadan kalkacaktır. Aynı zamanda hepsini birden geliştirmekte tahmin edilemeyecek kadar küçük ihtimallerin biraraya gelmesini gerektirmektedir. "Charles Darwin,
Gözün oluşumunu bir türlü açıklayamamış yazık .
Ben demedim O didi.![]()
Üni'de bilimsel calışmalar yaptık.Teoriye kadar problemi belirle ,gozlem yap,kontrollü deney ,teori .Teori basamaklarıni bile tamamlayamamış ki..Zaten adam kendinden şüphe ediyor .Yillarca bosuna calısmışım ,intiharın eşiğindeyim diyor ....yazılarında.Kendi kabullenememiş ki.Sen ben o kadar bile yazamıyoruz. Çaba var araştırma var merak var ortada :)
Üni'de bilimsel calışmalar yaptık.Teoriye kadar problemi belirle ,gozlem yap,kontrollü deney ,teori .Teori basamaklarıni bile tamamlayamamış ki..Zaten adam kendinden şüphe ediyor .Yillarca bosuna calısmışım ,intiharın eşiğindeyim diyor ....yazılarında.Kendi kabullenememiş ki.
Lise de bile proje hazirlaniyor yawww.
Her teori bu kadar ayyuka çıksaydı ortalık teoriden gecilmezdi .![]()