- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Canım benim ya. Nereli
Sivaslıyım ama istanbul da oturuyoruz canim☺sen nerelisin nerde oturuyonCanım benim ya. Nerelisin btanem nerde oturuyorsun
Bartınlıyım ama istanbul da oturuyorum canım :) sivaslı cok arkadasım vardı imranlılı :)Sivaslıyım ama istanbul da oturuyoruz canim☺sen nerelisin nerde oturuyon
Anneniz size alıyor oda kendi kızına bunun nesi garip kimseden bişey beklemeyin hayat böyle gecmezGorumcem de şu anda hamile Ama ona oturup birşeyler yapmayı biliyor kızının ki torunda oglunun ki ne söyler misiniz. Hamile oldugumu duydu bir tane ağzını açıp hayırlı olsun demedi bu gibi şeylerden uzak duruyorsa torunum da dememesi lazım diye düşünüyorum bir torun işine gelince torun olmaz bence
Hiç..Çocuğu kaynana mi doguruyorsun ?
Evlerini size verecek kadar da iyi insanlarmış ama. Gerçi virgül mü yanlış yerde acaba?? Anlatım bozukluğu mu var tam anlayamadım.Bende hamileyim ve bebek bekliyorum.. Ne eşimin ailesinden, ne de kendi ailemden maddi manevi hiçbir beklentim olmadı. Kendi bütçem neye yetiyorsa, kendim yapmaya çalışacağım. Yetmediği yerde de, bebeğimin bazı eşyalarını ikinci el de alabilirim...
Hediye almak, gönül işidir.. Benim eşimin ailesi, hediye almayı, hediyeleşmeyi sevmezler. Biraz da pintilik var.. Ben arada bir karşılık beklemeden, eşimin ailesine hediye alırım. Tamamen içimden geldiği için. Ama eşimin ailesi almıyor.. Almayı sevmiyor, gereksiz görüyorlar.. İlk evlendiğimiz zaman da elleri bomboş gelmiş insanlar.. Evim de eşimin ailesine ait, bir havlu dahi yokken, neden gereksiz beklenti içerisine gireyim ki.. Az alırım, öz alırım, ama kimselere minnet etmem..
Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti.. İlk zamanlar düşük tehlikem vardı, bebeğimin eşi aşağıdaydı.. Sonra bebeğimin bağırsaklarında parlaklık göründü.. Bebeğimin suyu en alt düzeye düştü.. Ben bu durumları ne eşimin ailesine, ne de kendi aileme bahsetmedim bile.. Çünkü anlatsam, herkesin haberi olacak. Ve her kafadan ses çıkacak.. Beni daha çok gerecekler, ve her şeye burunlarını sokacaklar.. Ben bu tür sorunlarla karşılaşmamak için, anlatmamayı tercih ettim.. Benim en büyük destekçim eşim.. Ve bu dönem de eşim bana çok yardımcı oldu. Destek oldu..
Bu hayatta her zaman yanımızda anne babamız olmayacak.. Kayınvaliden, kayınpederin olmayacak.. Herkes kendi başının çaresine bakmayı öğrensin.. Hayatla mücadeleyi öğrensin.. İnan insan çok daha güçleniyor, manevi açıdan..
Direk olarak o zaman değer vermiyorlarmış deyip sert konuşmak da istememYapmak zorunda değiller diyen arkadaşlara soruyorum tamam zorunda değiller ama bugün bir arkadaşımızın komşumuzun bir bebeği olunca bile birşeyler alıp götürmüyor muyuz?Söz konusu babaanne dede olunca insan hiç mi heves etmez torununa bir şey almaz.Burda önemli olan maddiyat değil maddi olarak pahalı seyler almaları değil bebeğe verilen değer.
Eşimin ailesi bize ev almadı.. Kirada yaşıyoruz..Evlerini size verecek kadar da iyi insanlarmış ama. Gerçi virgül mü yanlış yerde acaba?? Anlatım bozukluğu mu var tam anlayamadım.
Evlerini size verecek kadar da iyi insanlarmış ama. Gerçi virgül mü yanlış yerde acaba?? Anlatım bozukluğu mu var tam anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?