- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Bu yöntemi nisanlilikta kullandı esime aldirmislar meğer herşeyi toplam 7 8 milyar sadece sandık ve içindeki eşyalar tutmuş esimde mecburen kredi çekmiş su anda ödüyorum onun borcunuda bilseydim böyle birşey yaptıklarını hiçbirşey almazdimYeterince kurnaz değiller demek ki.
Benim kv oğlunu çağırıp alışveriş yaptırdı.
Sonrada kendisi bebeğime hediye almış gibi yapmıştı
Zaten istemedik eşim benimle tartıştı hatta ailene izin verme ama annem dinler miNeden bebeğinizin eşyalarını ailenize aldırma gereği duydunuz..içlerinden gelmiş olsa da bence buna engel olmalıydınız.. Kendi ailenize engel olsaydınız karşı taraftan da bir beklentiniz olmazdı.. Odasını aileniz almasın mesela diyin anne gerek yok biz alırız diye.. Eşinizle tartışıp kendinizi yemeyin böylelikle doğum arefesinde.. Boşverin..
İnşallah denicem canım bakalım umursamazlık nasıl oluyorBak seni iyi anlıyorum bebeğim. Yaşını bilmiyorum belki bnden büyüksündür bn 21 yaşmdaym ama dediğim gibi tak a. Benim 17yaşımda tansiyonum vardı düşünebiliyor musun? Stresten migrenm azıyo. Belim ağrıyor. Stres yaptığımda gözlerimdeki damarlarım kızarıyo. Ve bunu kendime bn yaptım. Zamanla mahvoldum. Snra desimki sapdal merve sen kendine yaptın cok fazla takarak.. Şimdi saldım. Umrumda bilr değil kimse.
Söylenecek söz yok diyosunuz sanirim
Salla hiç takma. Benim düğünümü bile ailem yaptı düşünsene. Napim şimdi hsla delirtiym mi kendimi düşüne düşüne? Salla. Şimdi biri bana küfür bile etse o kadar omurgasızlaştım ki sadece Rabbim sen görüyosun diyorum. Bi bakıyorum kendi başlarını yiyolar zaten.İnşallah denicem canım bakalım umursamazlık nasıl oluyor
Yok yanlış mesaj oldu:)Söylenecek söz yok diyosunuz sanirim
Annenizin heyecanı çoooook tatlı elbette dinlemez ama ısrar edin aldırmayın.. Annemden biliyorum anneanne olmak onun için dünyanın en güzel şeyi ruhu dinlenir torunuyla oyun oynarken.. O da çok alır oyuncak giyisi işte ıvır zıvır bir de bizden uzakta memlekette annem.. Ama diyelim ki odasını ben alacağım deseydi bunu kabul edemezdim ya da atıyorum babaane deseydi yine aynı şekilde kabul etmezdim.. Gerek yok çünkü bu masrafı kendilerinin yüklenmesine anneanne baanne oldular diye yapmak zorunda değiller.. Ben sizi anladım gerçekten ama annenizi ikna edin ve aldırmayın kendiniz alın kiiii kayınvalideniz kendi yapmış gibi böbürlenmesin orda burda anlatabildim mi:)) sağlıkla alın kucağınızaaaa bebeğinizi sevgiler:)Zaten istemedik eşim benimle tartıştı hatta ailene izin verme ama annem dinler mi
Senin düğününü ailen yaptı bu cirkefler bana düğün yapmadılar ben ağladım ailem biz yapalım dedi kabul etmediler babam da kina gecemi hem düğün gibi hemde kina gibi organizasyon yaptı Rabbim insan razı olsun kurban olsunlar benim babama. Beni o gunumde aglattilar ve karşıma geçip gülerek göbek attilarSalla hiç takma. Benim düğünümü bile ailem yaptı düşünsene. Napim şimdi hsla delirtiym mi kendimi düşüne düşüne? Salla. Şimdi biri bana küfür bile etse o kadar omurgasızlaştım ki sadece Rabbim sen görüyosun diyorum. Bi bakıyorum kendi başlarını yiyolar zaten.
Bizim aldıklarınımiza yaptıklarımiza zaten kendi yapmış gibi boburleniyor annemin yaptıklarını direkt söylüyorum soranlara annem yaptı ama Biz yapınca biz yaptık diyo oglu yapiyomus ya o yapmış sayiliyomus. Ama sanmıyorum annem kesinlikle kabul etmezAnnenizin heyecanı çoooook tatlı elbette dinlemez ama ısrar edin aldırmayın.. Annemden biliyorum anneanne olmak onun için dünyanın en güzel şeyi ruhu dinlenir torunuyla oyun oynarken.. O da çok alır oyuncak giyisi işte ıvır zıvır bir de bizden uzakta memlekette annem.. Ama diyelim ki odasını ben alacağım deseydi bunu kabul edemezdim ya da atıyorum babaane deseydi yine aynı şekilde kabul etmezdim.. Gerek yok çünkü bu masrafı kendilerinin yüklenmesine anneanne baanne oldular diye yapmak zorunda değiller.. Ben sizi anladım gerçekten ama annenizi ikna edin ve aldırmayın kendiniz alın kiiii kayınvalideniz kendi yapmış gibi böbürlenmesin orda burda anlatabildim mi:)) sağlıkla alın kucağınızaaaa bebeğinizi sevgiler:)
Anladım :) annenize sevgiler yapsın gönlünce madem kadın.. Kayınvalidenizden hiçbişe istemeyin o zaten yapmak içinden gelse yapardı.. Boşverin.. Böyle şeyler için eşinizle birbirinizi kırdığınıza değmez..Bizim aldıklarınımiza yaptıklarımiza zaten kendi yapmış gibi boburleniyor annemin yaptıklarını direkt söylüyorum soranlara annem yaptı ama Biz yapınca biz yaptık diyo oglu yapiyomus ya o yapmış sayiliyomus. Ama sanmıyorum annem kesinlikle kabul etmez
Yo istemicem artık az önce eşimle de konuştuk eşim hiç ağzını yorma dedi karşı taraf düşünmüyorsa boşver dedi çünkü artık sinir stresim tavan yaptı şaşırdım böyle konuşmasınaAnladım :) annenize sevgiler yapsın gönlünce madem kadın.. Kayınvalidenizden hiçbişe istemeyin o zaten yapmak içinden gelse yapardı.. Boşverin.. Böyle şeyler için eşinizle birbirinizi kırdığınıza değmez..
Yo istemicem artık az önce eşimle de konuştuk eşim hiç ağzını yorma dedi karşı taraf düşünmüyorsa boşver dedi çünkü artık sinir stresim tavan yaptı şaşırdım böyle konuşmasına
Canım benim ya. Nerelisin btanem nerde oturuyorsunSenin düğününü ailen yaptı bu cirkefler bana düğün yapmadılar ben ağladım ailem biz yapalım dedi kabul etmediler babam da kina gecemi hem düğün gibi hemde kina gibi organizasyon yaptı Rabbim insan razı olsun kurban olsunlar benim babama. Beni o gunumde aglattilar ve karşıma geçip gülerek göbek attilar
amin tum hamislere sanada insallahRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?