• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanı salak yerine koyuyorlar❗

Hayatım sal biraz umursama böyle şeyleri. ALLAH can sağlığı versin amaaaaaaan

Eğer dediğim şeyler doğru değilse benim ki iftira olmuş oluyor değil mi iftira atmaktan Rabbim sığınırım onlar kimki onlara sebep durduk yere günaha gireyim ha evet şu anda yaptığım giybet oluyor ama benim sorum kendimin nasıl davranması gerektigiydi insanlar anlamayinca mecburen haklarında konuşmak zorunda kaldım inanıp inanmamak size kalmış hiçbir zaman elleri olmadı üzerimizde evlendikten sonra da ellerini çeksinler ayrıca kulaklarimla benim soylemedigim sözleri oğluna telefonda söylerken duydum evet altında yatan çoook şeyler var ki açık açık yazamıyorum yazsam herhalde herkes senin yerinde olsam evime dahi almam derler tabi herşey yazilmiyor da neyse.
Gıybet etmiş olmuyorsun canım rahat ol biz onları tanımıyoruz çünkü
Konuna gelince sana hak veriyorum ben dw aynılarını yaşadım çünkü ama kocanın başına kakmamalısın kıymetbilir biriyse görür zaten yok bilmeyecekse ne desen boş görmez...

sürekli biz bunu yaptık biz şunu aldık o yüzden bize hizmet edeceksin demelerindense hiç karışmamaları daha iyi değil mi

sürekli biz bunu yaptık biz şunu aldık o yüzden bize hizmet edeceksin demelerindense hiç karışmamaları daha iyi değil mi
Başına kakacak insan oldukdan sonra hic bir işe yaramasalarda biz yaptık diyebiliyorlar.konu sahibinin yapacagi tek sey eşine soylenmemek iyi insansa dogacak cocuguna onen veriyorsa zamanla anlar.

Yapmıyorlar zaten bende onlara yapmayınca benim yapmadigimi söz ediyorlar hakkimda konuşuyorlar kendileri deniyor ki biz ne halt ettik ki bu kız bize böyle davranıyor demiyorlar ki gene de görmemeye çalışıyorum bazen eşimin hatrina ama bazen olmuyor ışte sabir taşıyor onların düşüncesi ha oğlumuz yapmış ha biz farketmez ama nasıl ki iş hizmete gelinlige geliyor ha kızım yapmış ha gelin yapmış denmiyor

Yapmıyorlar zaten bende onlara yapmayınca benim yapmadigimi söz ediyorlar hakkimda konuşuyorlar kendileri deniyor ki biz ne halt ettik ki bu kız bize böyle davranıyor demiyorlar ki gene de görmemeye çalışıyorum bazen eşimin hatrina ama bazen olmuyor ışte sabir taşıyor onların düşüncesi ha oğlumuz yapmış ha biz farketmez ama nasıl ki iş hizmete gelinlige geliyor ha kızım yapmış ha gelin yapmış denmiyor
Bebeğim valla üzme kendini. Herşey oluruna varıyo sen yıpranmış oluyosun. Bizzat yaşadığım için diyorum

Bebeğim valla üzme kendini. Herşey oluruna varıyo sen yıpranmış oluyosun. Bizzat yaşadığım için diyorum
Diyorum ya üzülüyorum daha bir yıllık evliyiz ikimiz de başkalarının yüzünden yiprandik haddinden fazla tartışma yaşandı keşke olmasaydı bunlar

Diyorum ya üzülüyorum daha bir yıllık evliyiz ikimiz de başkalarının yüzünden yiprandik haddinden fazla tartışma yaşandı keşke olmasaydı bunlar
Bak 6 yıllık evliyim ve fazlasını yaşadım. Ohooooo neler yaşadım neler. Sana diyorumki üzme kendini. Üzme. Snra bi kadın vardı demişti dersin.

Bak 6 yıllık evliyim ve fazlasını yaşadım. Ohooooo neler yaşadım neler. Sana diyorumki üzme kendini. Üzme. Snra bi kadın vardı demişti dersin.
Ben bir yıllık ama inan ki yıllardır sanki evliyim de bana olaylar yaşadım gibiyim insan utanır bir yıllık geline bu kadar fazla şeyler yaşatmaya Rabbim sahit düğün gunumden tutun bugüne kadar iftiralarınimi görmedim tartışmalarını mi görmedim dedikodu herşey Rabbime havale ediyorum

Ben bir yıllık ama inan ki yıllardır sanki evliyim de bana olaylar yaşadım gibiyim insan utanır bir yıllık geline bu kadar fazla şeyler yaşatmaya Rabbim sahit düğün gunumden tutun bugüne kadar iftiralarınimi görmedim tartışmalarını mi görmedim dedikodu herşey Rabbime havale ediyorum
Bak seni iyi anlıyorum bebeğim. Yaşını bilmiyorum belki bnden büyüksündür bn 21 yaşmdaym ama dediğim gibi tak a. Benim 17yaşımda tansiyonum vardı düşünebiliyor musun? Stresten migrenm azıyo. Belim ağrıyor. Stres yaptığımda gözlerimdeki damarlarım kızarıyo. Ve bunu kendime bn yaptım. Zamanla mahvoldum. Snra desimki sapdal merve sen kendine yaptın cok fazla takarak.. Şimdi saldım. Umrumda bilr değil kimse.

Neden bebeğinizin eşyalarını ailenize aldırma gereği duydunuz..içlerinden gelmiş olsa da bence buna engel olmalıydınız.. Kendi ailenize engel olsaydınız karşı taraftan da bir beklentiniz olmazdı.. Odasını aileniz almasın mesela diyin anne gerek yok biz alırız diye.. Eşinizle tartışıp kendinizi yemeyin böylelikle doğum arefesinde.. Boşverin..

Back