- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
- Konu Sahibi zehra kaya
-
:)Bundan da az beklenti için evli olmaya ne gerek varAz beklenti, çok mutluluk. .
:)Bundan da az beklenti için evli olmaya ne gerek varEses07 cim ya,yalnızlık,üzüntü nerde olsa bulunur.Ne için evleniyoruz,hayatı paylaşmak,güçlüklere beraber göğüs germek, mutlu olmak için
Gıybet etmiş olmuyorsun canım rahat ol biz onları tanımıyoruz çünküEğer dediğim şeyler doğru değilse benim ki iftira olmuş oluyor değil mi iftira atmaktan Rabbim sığınırım onlar kimki onlara sebep durduk yere günaha gireyim ha evet şu anda yaptığım giybet oluyor ama benim sorum kendimin nasıl davranması gerektigiydi insanlar anlamayinca mecburen haklarında konuşmak zorunda kaldım inanıp inanmamak size kalmış hiçbir zaman elleri olmadı üzerimizde evlendikten sonra da ellerini çeksinler ayrıca kulaklarimla benim soylemedigim sözleri oğluna telefonda söylerken duydum evet altında yatan çoook şeyler var ki açık açık yazamıyorum yazsam herhalde herkes senin yerinde olsam evime dahi almam derler tabi herşey yazilmiyor da neyse.
Hiç de öle olmuyor neyazıkkiBoşver yapmasinlar dilleri kısa olur hayatiniza karismazlar
Sevseler yine iyi canım,sevgilerini gösteriyorlar bari denir.Kimi karşıdan el gibi bakıyor.Komşumun dediği gibi"bu gözler neler gördü" Ha kötü mü,değil,daha uzak olsunlar.
Keşke öyle olsaBoşver yapmasinlar dilleri kısa olur hayatiniza karismazlar
Başına kakacak insan oldukdan sonra hic bir işe yaramasalarda biz yaptık diyebiliyorlar.konu sahibinin yapacagi tek sey eşine soylenmemek iyi insansa dogacak cocuguna onen veriyorsa zamanla anlar.sürekli biz bunu yaptık biz şunu aldık o yüzden bize hizmet edeceksin demelerindense hiç karışmamaları daha iyi değil mi
Işte olayın kopma noktası burası yapmıyorlar etmiyorlar dilleri pabuç masallahBoşver yapmasinlar dilleri kısa olur hayatiniza karismazlar
Yapmıyorlar zaten bende onlara yapmayınca benim yapmadigimi söz ediyorlar hakkimda konuşuyorlar kendileri deniyor ki biz ne halt ettik ki bu kız bize böyle davranıyor demiyorlar ki gene de görmemeye çalışıyorum bazen eşimin hatrina ama bazen olmuyor ışte sabir taşıyor onların düşüncesi ha oğlumuz yapmış ha biz farketmez ama nasıl ki iş hizmete gelinlige geliyor ha kızım yapmış ha gelin yapmış denmiyorsürekli biz bunu yaptık biz şunu aldık o yüzden bize hizmet edeceksin demelerindense hiç karışmamaları daha iyi değil mi
Bebeğim valla üzme kendini. Herşey oluruna varıyo sen yıpranmış oluyosun. Bizzat yaşadığım için diyorumYapmıyorlar zaten bende onlara yapmayınca benim yapmadigimi söz ediyorlar hakkimda konuşuyorlar kendileri deniyor ki biz ne halt ettik ki bu kız bize böyle davranıyor demiyorlar ki gene de görmemeye çalışıyorum bazen eşimin hatrina ama bazen olmuyor ışte sabir taşıyor onların düşüncesi ha oğlumuz yapmış ha biz farketmez ama nasıl ki iş hizmete gelinlige geliyor ha kızım yapmış ha gelin yapmış denmiyor
Diyorum ya üzülüyorum daha bir yıllık evliyiz ikimiz de başkalarının yüzünden yiprandik haddinden fazla tartışma yaşandı keşke olmasaydı bunlarBebeğim valla üzme kendini. Herşey oluruna varıyo sen yıpranmış oluyosun. Bizzat yaşadığım için diyorum
Bak 6 yıllık evliyim ve fazlasını yaşadım. Ohooooo neler yaşadım neler. Sana diyorumki üzme kendini. Üzme. Snra bi kadın vardı demişti dersin.Diyorum ya üzülüyorum daha bir yıllık evliyiz ikimiz de başkalarının yüzünden yiprandik haddinden fazla tartışma yaşandı keşke olmasaydı bunlar
Ben bir yıllık ama inan ki yıllardır sanki evliyim de bana olaylar yaşadım gibiyim insan utanır bir yıllık geline bu kadar fazla şeyler yaşatmaya Rabbim sahit düğün gunumden tutun bugüne kadar iftiralarınimi görmedim tartışmalarını mi görmedim dedikodu herşey Rabbime havale ediyorumBak 6 yıllık evliyim ve fazlasını yaşadım. Ohooooo neler yaşadım neler. Sana diyorumki üzme kendini. Üzme. Snra bi kadın vardı demişti dersin.
+100000Bu arada ,evet almak zorunda değiller ama nezaketen onlarda bişeyler yapsa güzel olur dimi..
Bu nezaketi göstermiyip,yüzlü yüzlü "oğlumun evi gelecem tabi" diyen kişilerde saygı görmek zorunda değil ozaman..
Bak seni iyi anlıyorum bebeğim. Yaşını bilmiyorum belki bnden büyüksündür bn 21 yaşmdaym ama dediğim gibi tak a. Benim 17yaşımda tansiyonum vardı düşünebiliyor musun? Stresten migrenm azıyo. Belim ağrıyor. Stres yaptığımda gözlerimdeki damarlarım kızarıyo. Ve bunu kendime bn yaptım. Zamanla mahvoldum. Snra desimki sapdal merve sen kendine yaptın cok fazla takarak.. Şimdi saldım. Umrumda bilr değil kimse.Ben bir yıllık ama inan ki yıllardır sanki evliyim de bana olaylar yaşadım gibiyim insan utanır bir yıllık geline bu kadar fazla şeyler yaşatmaya Rabbim sahit düğün gunumden tutun bugüne kadar iftiralarınimi görmedim tartışmalarını mi görmedim dedikodu herşey Rabbime havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?