- 21 Aralık 2017
- 27
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi acemianneolmak
Eşimle görücü usulü gibi bir şekilde tanışıp evlendik ,10 ay nişanlı kaldık. Birbirimizi tanıdık o arada yani ne kadar olursa saygı çerçeveinde yürüttük tartışmadık hiç o yüzden ailesiyle beraber oturduk altlı üslü. Ben o ara çalışmıyordum ,evdeydim. Bu arada eşimgil 3 kardeş abisi ,ablasi ve kendi .Ablası yıllar önce evlenmiş ,eşim ve abisi bekar. Biz evlendiğimizde abisinn kız arkadaşı varmış , ama o zaman evliliği düşünmüyoruz daha demiş, biz evlendik. Bizim evliliğimizden 1,5 ay sonra abisi evlnicem diye ayağının üstüne kalktı. Ben tabi yapılır, edilir, bir şekilde olur diyorum hala düğün borcu ödemeye çalışırken tabi, kızla bir kez görüştüm tatlıymış dedim ama şeytanmış sonra anladım , bu arada gidip geliniyor yapılıyor ediliyor bizim arabamızda ortalık malı kullanılıyor bizden gık çıkmıyor. Terbiyesizlik olmasın diye , kız söz kesileceği gün bunları kuyumcuda bırakıp çıkıp gidiyor. Görümcem ve abisi orda kala kalıyorlar eve geliyorlar, olmicak falan filan sonra gönüller ediliyor istemeye gidiliyor, kız bana bir garip; istemiyr gibi tavırlı ne yaptıysam 2. kez görüyorum düşünün, 1 ay içinde evlenicez diyorlar. Bizimkileri alıyor bir telaş, ben bu arada hamile kaldığımı öğrendim , hemde o hafta işe başladım. Özel sektör, izin nasıl alayım zaten yeni grimişim, akşam iş çıkışı kayınvalidemi arıyorum yemek yapıp getirim diyorum alınacak birşey varmı diyorum , gelme diyor bana. Eşim de ayıp olur, gidelim dior gittik evden kovdu kız beni ,neymiş ben nasıl çeyiz taşınırken gelmezmişim, benim ne yüzüm varmış; işe girdim yeni başladım nasıl geleyim dedim, hamileyim dedim, gelecektin diyrlar. Hamile halimle 8 katı yürüyerek ağlıyarak aşağıta indim. Eşim arkamdan geldi, düğüne kadar devam etti bu tartışma ben ağzımı dahi açmıyorum. Eşim boşver stresli filan diyip geçiyor ,kulağımı tıkıyorum. Düğünde babamın yanında milletin içinde terbiyesilik etti, yine sustum. Herşey oldu bitti, sonrasında gelin hanım kayınvalidem gile gelmiyor diye kayınbabam sorumnlusu beni tuttu, birgün aşağıda bizde otururken geldiler. Buyrun dedik kız girmedi bizdeler diye, benim evime girmemk için çıkıp gittier. Kayınv-bbam yolcu etti ,içeri girer girmez üstüme yürüdü. Bana vurmaya kalktı, neymiş onu buraya sığdırmıyormuşum . Ben bir çığlıkla kendimden geçmişim, kendime geldiğimde ev darma duman herşey kırılmıştı. Eşim le babası birbirine girmiş ti. bu kadar olay yaşadık hala bana eskisi gibi olmam için ara ara eşim bile baskı yapıyor, boşanmayı çok düşündüm. Babam bilmiyor, sadece anneme anlattım .Ağzı açık kaldı. Şaşırdım kaldım, adamı görünce midem bulanıyor . Eşim babam diye tutturmuş ,eskisi gibi ol diyor Sürekli bir tartışma halindeyiz evde, bu arada doğum yapınca ev alıp çıktık yanlarından. Bunuda yediremediler bir türlü, gittik diye ellerinin altında çeviremiyıryuz diye. Yardım edin kızlar bunaldım artık bıktım.
Son düzenleme: