insan ne için boşanır??

psikoloğum birde şunu söyledi...sizin ona olan sevginizden ondan kopamayacağınızdan o kadar emin ki sizin onsuz bir hayat yaşayabileceğinizi düşünmüyor ...ona onsuz da yaşayabileceğinizi gösterin korksun..ne oluyor falan desin dedi...birlikte bir oyun oynayacağız..size düşen rol çocuklarıyla mutlu eşini umursamayan kadını oynamak..konuşmak istediğinde kısa ve net cevaplar vermek..ve içinizdeki sevgiyi bakışlarınızda bile gizlemek..eğer size zerrece değer veriyorsa tepki verecektir dedi.bu oyun bir ay sürecek bu bir ay süresiince yıpranma ihtimaliniz var..ancak belki de bakacaksınız ki eşinizin olmadığı bir hayat daha güzel boşanma konusunda daha net bir düşünceniz oluşabilir dedi.dün psikolok dönüşünde oyuna başladım..eşim yanıma uğramış tepki vermedim..surat etmedim ama tepkisiz kaldım..konuşmaya çalıştı kısa ve net cevaplar verdim..iş çıkışı anneme uğradım kızımı almak için....benden önce eve gitmiş evden arıyor ben evdeyim haberin olsun diye..akşam da aynı şekilde devam ettim..pervane oldu etrafımda ama yüz vermedim kitap okudum çocuklarımla oynadım hatta oğluşum uyuyakalmasaydı onu da alıp yürüyüşe çıkacaktım.dur bakalım oduncan kocamm dün ilk gündü..kaldı 29...sizlerle gün gün paylaşacağım olanları..bizim sonumuz belli ..ama belki bu taktik ufak tefek problemleri olan arkadaşlarda işe yarar....

hayırlısı olsun canım bizim sonumuz belli deme belki bu taktikle eşin kendine gelir hatalarını farkeder.çocuklu insanların boşanmasını asla istemem umarım eşin yuvasını kurtarmak için çabalar sende umudunu yitirme canım

Bu adamla omrunu gecirebilirmisin? Gecirirsen ne hale gelirsin hic dusundun mu? Her hastaligin basi stres..Allah korusun hasta filan olsan cocuklarina kim bakar kim eder?? Onlar icin mantigini kullanmalisin. Kaldiki bu adamin sana faydasi yok sadece zarari var..hayat musterektir derler..esin butun isi sana yikmis durumda, ustune ustluk birde icip gelmeler evden kovmalar?? Psikolojin bozulmakta arkadasim, bir an once caresine bak derim. Olan o 2 yavruya olur..esin olmasa hayatinda eminim sen ve cocuklarin cok daha mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
zor bi durum gerçekten...
bu sebeple boşanılır....
zaten alkolü bırakamaz kolay kolay...
yani yine onu beklemeye devam edersin..
sana ve çocuklarına yazık olur..
allah yardımcın olsun...

kendı beklentılerınızı bı kenara bıraktınız hadı amenna ama cocuklarınızınkini hoş görmek cok zor gelir insana..Kimi zaman kelimeler bogazınıza dızılır haykırmak ıstersınızde cocuklar hatrına cogu zaman yutarsınız.. Sureklı boyle olunca sındırım zorlugu yasıyo ınsan..Sabrınızı göstermıssınız yeterınce...Kotu baba=hic baba demektır..Zaten aileyi ayakta tutan ihtiyaclarını karsılayan dıdınen kosusturan sız olunca ustunuzdeki yuku almıs olacak sadece.. Son bı destur cekersınız ki hadi yine cocuklar hatrına evlilik terapistine gıdebılırsınız.. ama artık sızde ınsan oldugunzu hatırlayın..yeter artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…