sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine . eşim mayısa kadar süre verdi. sanırım bu düşünceyi hem kendi hemde benim hazmetmem için verdi. hemde maddi konuları ayarlamak için. bakalım hayırlısı kısmet ne olacak bende merak ediyorum. arkadaşlarımın bebekleri olacağı içinmi acaba geçici hevese kapıldım diye düşündüm, bu da büyük bir bencillik olur, ama bütün annelere bakıyorum evlatları için en büyük AŞK tanımını yapıyorlar :asigim:derin_83 canım yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hissettiğimizi gördüm eşimle uzun bi birliktelikten sonra evlendik hiç çocuk düşünmezken yakın arkadaşlarımın bebek haberlerinden sonra bende anne olmak istediğimi farkettim önceleri bencillikmi diye çok düşündüm ama bebeğimi ilk hissettiğimde bütün şüphelerim yok oldu şuan 35 haftalık hamileyim ve oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum eğer eşiniz ve siz aynı fikirdeyseniz hiç kimseyi dinlemeyin hakkınızda hayırlısı olsun
sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine . eşim mayısa kadar süre verdi. sanırım bu düşünceyi hem kendi hemde benim hazmetmem için verdi. hemde maddi konuları ayarlamak için. bakalım hayırlısı kısmet ne olacak bende merak ediyorum. arkadaşlarımın bebekleri olacağı içinmi acaba geçici hevese kapıldım diye düşündüm, bu da büyük bir bencillik olur, ama bütün annelere bakıyorum evlatları için en büyük AŞK tanımını yapıyorlar :asigim:
söyledikleriniz ve destekleriniz gerçekten beni heyecanlandırıyorönümüzde 5-6 ay gibi bir süreç var inşallah haırlısı olur ama düşüncesi bile heyecana yetiyor. birde ben herşeyi erken yaşadım erkenden iş hayatına atıldım(15 yaşımda) 20 yaşımda evlendim acaba bu iştemi erken olur diye korkuyorum hep vakti değilmi diyorum hep ama bu seferde erken anne olmak daha güzel diyorum içimden......düşüncesi bile heyecan verirken onu taşımak hayata getirmek nasıl bir dugudur kimbilirrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?