eşimle ben sürekli yok yok bize göre değil çocuk biz daha gezip tozacağız keyif yapacağız diyorduk, fikrimi söyleyince şaşırdı bende çocuk istiyorum ama birbirimizden emin olmamız için biraz zamana ihtiyacımız var dedi. evliliğimde mutluyum,sadece artık 3 kişi olmamız gerekiyormuş gibi hissediyorum aman ne biliym belkide çok aptalca bir his bilmiyorumkismile
biz eşimle üniversitede tanıştık. okul bitti iş güç derken evlendik. herşeyi yoluna koyalım hem parasal anlamda rahata erelim hem gezelim tozalım biraz dedik ama dediğin gibi hayat öok monoton olmaya başladı. ve artık dedik ki bunların sonu yok biyolojik saat işliyor. erken anne baba olmak iyidir.
ve geçtiğimiz temmuzda bir kızımız oldu.
çocuk olduktan sonra anlıyor insan. neden daha önce yapmadım ki sanki diyor.bundan önce herşey yalanmış boşmuş :) yok tatilmiş yok gezmekmiş yok işmiş kariyermiş herşey boşşş.. bu kadar mükemmel başka birşey yok bu hayatta. eminim bebek sahibi olan herkes benim gibi söyleyecektir.
senin içindeki hisler çevrende bebek sahibi olan insanlarla piyasaya çıkıyor aslında. sen kadınsın, anne olmayı isteyeceksin elbet. yakın çevrende bebek olunca içgüdüleri perçinleniyor insanın biliyorum :)))
hayırlısı olsun diyorum şimdiden.. kalbini dinlemen yeterli yerimseniben
ÖYLEMİ DERSİN? :uhm:Bu soruyu sorman bile hazır olduğunu gösteriyor:a.s.:
ÖYLEMİ DERSİN? :uhm:
birçok kişide ne gerek var 30-32 ni bekle diyor
şu anda tam kibrit çakınca alev alma durumundayım, senin bu dediklerinden sonra akşam kocamın gazozuna ilaç atıp icraate geçeyim bariYok canım daha neler?
Sen kendini hazr hissediyorsan kimseyi dinleme.kaydirigubbakcemile5
şu anda tam kibrit çakınca alev alma durumundayım, senin bu dediklerinden sonra akşam kocamın gazozuna ilaç atıp icraate geçeyim bari
mayıs ayında allah kısmet ederse bir para bekliyoruz o para gelince büyük bir eve geçeceğiz , eşimde mayısa kadar düşünelim demişti, aslında ben çocuk istiyorum demişti bende ücretli ücretsiz tüm izinlerimi kullanacağımı çok daha önceden ona söylemiştim. yani 6 ay maaş alamayacağım için o da kendini maddi anlamda hazırlamak için mayısa kadar düşünelim dedi galiba bilmiyorumkismile galiba ikimizin içindede son zamanlarda çocuk isteği vardı ama gün yüzüne çıkarmıyorduk.
maalesef iş bırakma gibi bir lüksüm yok ama 1 yaşına kadar ben büyüteceğim hep öyle planlamıştım çünkü.Bence daha fazla gec kalma ben malesef sartlar öyle gerektirdigi icin Allahin takdiri iste 30 yasindan anne oluyorum Allah izin verirse eger senin yerinde olsaydim 6 ay degil 6 gün bile düsünmezdim. Bazi kadinlar var anne oluyorlar sonra bakiciya atip ise gidiyorlar... Sen anneligini yapmadiktan sonra istedigin kadar oku calis kariyer sahibi ol. Hic dogurma ondan iyi .. Yanlis anlamayin sözüm size degil... Allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin insallah...
eşimde beni gazlasa dediğin doğruaaah bu hesaplar planlarrr hepsi boş valla.tabi ki herkes hem maddi hem manevi yönden en iyi zamanda olsun ister ama bebeğin planlarıyla bizimkiler tutmuyo pek zemuszemus o canı ne zaman isterse o zaman geliyo.biz de 5 yıllık evliyiz.hep aman şu da olsun aman bu da olsun ay şunu da yapalım diye diye erteledik.belki de ben planlı yaşamayı sevmediğim için böyle söylüyorum akışına bırakmak lazım bazı şeyleri.ama bu gazla en kısa zamanda hamile haberini alırız gibime geliyo kaydirigubbakcemile3
iyi dileklerin için de teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?