insan kendisini nasıl rahat bırakır?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Arkadaslar, özel bir konu olsa da bizim hatunlardan baskasina anlatamam diye düşündüm :)
Sevgilimle uzun yıllar birlikteligin vermis olduğu bir hal ile aramizda cinsellikte yasaniyor. Gerci bu ergenligimizi birlikte geçirmemizden de kaynaklaniyor olabilir
Gerçekten öylesine yasamak değil ciddi keyif alarak yaşıyoruz. Gecenlerde azıcık susleneyim dedim. Normalde paspal bir insanim, o zamanlarda da oek degismiyor durum :) beğendin mi dedim o da begendim beklemiyordum o gün seni öyle guzel oldun dedi. sonra ben biraz nasil begendigini isteklerini falan sordum liseli tatli kız modundasın biraz degisiklik iyi olur sanki cekici olursun dedi dedi. Nasil yani deyince kiyafetleri sana birakiyorum ama hareketlerinde kendini hala kasiyorsun farkinda degilsin dedi. yakin zamanda Bir defasinda gelis gidis saatinle ilgili kimseye hesap vermem gerekmediginde birlikteydik. O gün asiri zevk almis sen cok rahat davrandin bana dedi. Hatirliyorum o günü de kafam inanilmaz rahatti, tabular olmadan davranmistim nisanlima karsi. O günkü gibi olsan keske hep dedi.
Simdi anladigim kadariyla cekici olmam icin hem kiyafetlerde degisiklik yapmam hem de zihin dünyamın rahatlamasi lazim.
Kiyafetleri söyle anlatayim. Mesela kisa bir elbise ve kilotlu corap giyiniyoru. genelde o seviyor ince coraplari. bende mini elbise seviyorum bütünlemek icin böyle yapıyorum :)
ama yine spor bakiyorum da. Ekoseli, kot elbiseler.. sanirim bunlari biraz degistirmem lazim. Ge c elikler kadar suh degil tabi aradigim ama adam bakinca iste bu desin kombin yaptigimda :) Onerilerinizi bekliyorum :)
Davranislarima gelince nasil daha özgür hissedebilirim kendimi böyle bir an öncesinde ve sirasinda..
Konu taşınırsa cevap veremeyebilirim, ama cevapları okuyacağım.

kusura bakmazsan son derece itici yazdıkların.
Koca sayfada senin mutlu olman adına yazılan tek kelime yok.
Yatakta bile erkeğin mutlu olması üzerine kurulu hayatlar.
Maalesef sen de bu zihniyet oldukça hep farklı arayışlara girmek zorundasın.
Yalnız dikkat et de bir zaman sonra nişanlın mı sevgilin mi sıkılacak bu durumdan. Evlilik planı varsa bir an önce hayata geçirmekte fayda var bu durumda. Sonra başka bir konu daha açıp eskisi gibi istekli olmadığından bahsetmen kuvvetle olası.

Evlilik icin bekliyruz su an is durumunun kesinlesmesini. Nisanliyiz.
Dediginiz gibi degil benim icin cinsellik.cinsellik kadinin ve erkegin ayni anda mutlu olmasini saglayan bir sey benim bakis acima göre.
degisiklik yapan taraf tek ben olmuyorum zaman zaman o da değiştirir sorar konusuruz.
Çünkü iki tarafin ayni anda mutluluğunu saglamali

Normalde paspal olduğunu söylemişsin ilk yazında. Aşırı bir şeyler yapacağına normal statüye geçebilirsin. İlla uçlarda olman şart mı?

Bir de bunları yapacak ortamınız olduğuna göre ne beğeniyorsa alsın gelsin madem paşazade.

Öyle sipariş vermek pek kolay tarafı.

pentinin desenli çoraplarından var ya, onlardan giyebilirsin. şöyle mesela.
http://www.elbisemodelleri-sitesi.c...5/07/2015-penti-kulotlu-corap-modelleri-4.jpg
üzerine de tek parça siyah/bordo filan olabilir. elbise konusunda iyi değilimdir. ama çorapları giyin mutlaka, aşırı seksi geliyor bana çünkü :)

rahatlık konusunda bişey diyemiycem. sanırım aileden izin konusudna sıkıntı yaşadığınız için eve dönme telaşından anın tadını çıkaramıyosunuz her zaman. aynı durum bizde de var. eğer kullanıyorsanız alkol tavsiye edebilirim. biraz sarhoşluk iyi geliyor.

bu arada taşlanabilirsiniz bence burada. ama canınızı sıkmayın. insanın kendisini karşı tarafa beğendirmek istemesinden daha doğal bişey olamayaz. eğer karşılığını alabiliyosanız tabi ki.

Teşekkür ederim :) Kendimiz begendiriyoruz ama karsi tarafi begenmezsek yapmayiz durduk yerde demi
Alkol kullanmiyoruz. Farkli bir sekilde zihnimi rahatlatmam lazim iste eve dönüş vs kasiyorum ister istemez.

Atanamazsanız ne olacak?
Mesleğiniz ne bilmiyorum ama bunun için daha çok beklemeniz gerekirse ne olacak?
Atanana kadar iş bulun çalışın bence..

Özel sektörde secenegimiz cok az ve maasi ev grcindimek icin yeterli degil. Su an sinav sonuçlarını aldik bekliyoruz. onun atandigi ile göre bende özele veya geçici gorevlere bakacagim.

Yeterince rahatsınız zaten, daha fazlası için evlilik münasiptir

Dogru yada yanlis..
ki ben yaptigimizin dogru oldugunu savunmuyorum. Keske evli olsak yasasak ama degiliz.
Sadece sordum uygun bulmuyor olmanizi anlarim elbette ama yargilayici üslup olmasa keske bu tarz konularda..

Dogru yada yanlis..
ki ben yaptigimizin dogru oldugunu savunmuyorum. Keske evli olsak yasasak ama degiliz.
Sadece sordum uygun bulmuyor olmanizi anlarim elbette ama yargilayici üslup olmasa keske bu tarz konularda..
Yoo yargılamıyorum, bana düşmez..
Tasvip etmiyorum o ayrı.
Anlatımınızı sevmedim, itici geldi, ondan belki.
Sevgilinizle daha rahat nasıl sevişirsiniz, ne giymelisiniz biz buna yorum mu yapıcaz? Bu nasıl dert diye düşündüm..
Neyse,mutluluklar size..

bu tür bir hayat benim kişisel prensiplerime göre ters. taban tabana zıt.
ama gayet efendi bir şekilde kimseyi terslemeden etmeden sormuş sorusunu. bu öfke bu yargı tufanı neden anlamıyorum.
konuyu okuduktan sonra oluşan kanaate göre yorum yapmak yahut yapmamak bizim elimizde.

o eve geliş gidiş saatleri ailen ortadan kaybolmadıkça değişmeyecek ve gerginliği azalmayacak. bence o gün bir istisnaydı. evlendiğinizde o korkularının olmayacağını o yüzden evlendiğinizde aynı duyguları yaşayabileceğiniz vaadini vererek onun heyecanının da düşmemesini sağlayabilirsin.

yalnız bende moda girdim

Kıyafeti bilemem, ama sanırım özgür bir ruh halini evli olmak kendiliğinden veriyor.Aksi halde cinsellik her ne kadar keyif versede bence insani olarak bir yanımız evli olmadan ilişkiye girmenin yanlış olduğunun farkında.Cinsellik tercih meselesi kınamam ben böyle şeyleri.Herkesin kendi seçimi yani saygım var, ben sadece ''bana göre'' kısmını söyledim.Hiç ilişkiye girmedim bu yüzden konuya hakim değilim ben evlenmeyi bekleyenlerdenim, ama buna rağmen yüzeysey yaşanan öpüşmelerde şunda bunda dahi elimi kolumu oynatırken bile dikkat ederim.Evli olmayışımın verdiği cinsel özgüvensizlik.Belki sizin içinde durum budur.

kendini çok iyi ifade etmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…