insan kendisini nasıl rahat bırakır?

evet ben genelde evlilik öncesi birlikteliğe normal bakan biriyim ama burda ismin ifşa olmadan dahi yazıyor da olsan bu tarz konuların baya baya mahremde kalması gerektiğini düşündüğüm için konu bana da çok itici geldi..
hanımlar sevgilimle daha iyi nasıl sevişiriz?in cevabını biz aramamalıyız bence..
ayrıca zaten bi birliktelik var ve dediğin gibi daha ilerisi artık evlilik gerektiriyor bence..

Özel sektörde secenegimiz cok az ve maasi ev grcindimek icin yeterli degil. Su an sinav sonuçlarını aldik bekliyoruz. onun atandigi ile göre bende özele veya geçici gorevlere bakacagim.
şurada en özelini söylüyorsun da atama beklediğin bölümü söylemiyorsun...
Öğretmenlik falan mı? Ne yani bu kadar gizli mi?

Aynen, onu demek istedim ben de..
Zaten birliktelik var, daha fazlası için evlilik önerilir, ya ne olacaktı?ne giyeceğine de biz karar vermicez herhalde diye düşündüm.. Rahat olmak için, gidiş geliş saatini takmamak için aynı evde yaşamak, kimseye hesap vermiyor olmak için, ee evlilik işte

Nasıl yani anlayamadım?
Yani dediklerini kişisel bazda ve gerçek olan teoride iyi ifade etmişsin diyorum.
Birileri bir şeyler yaşar ama neden evli olmamanın veridği bir öz güven ekliğiyle yarım kalır ya da nasıl denir zevk de almazlar. Ama nedense ilişki rutini ya da karşı tarafı kaybetmemek için ödün verirler. Tamamen karşı olduğum bir şey benim de kişisel olarak.

Bence kasmayın kendinizi eve dönüşlerde çünkü Aileniz gayet rahat insanlara benziyor sizin gibi ...

Elbiselerin modelini değiştir. Mini elbise var, mini elbise vaaar...

Çok mini olmayanların altına jartiyer giyin. Zaten kendini seksi hissedeceksin, bu da tavırlarına yansıyacak.

Arkadan dikişli çoraplar, kullanması zordur ama çok kadınsı görünür. Bunu da deneyebilirsin.

Yo benimki öyle bişey değil.Herşeyimle kendimi bi erkeğe adamanın karşımdakine değmiceğini, bunu sadece hayatımı birleştirdiğim insanın hakettiğini düşünüyorum.Bu yüzden benim yaptığım yani yapmadığım şey tamamen bencillik.Kimse için bu kadarına değmez.Ama erkek arkadaşımı öpmek beni mutlu eder.Bu yüzden öperim.Buda benimle alakalı.Sadece inanç olarak evli olmadan bu konuda özgüven yakalanmicağı kanaatindeyim.Yani insan eşinden başka biriyle nasıl özgürce birlikte olur ki gibi.Bu yüzden evlenmeden önce cinsellik yaşayan insanların aslında boş yere böyle şeyleri öne çektiğine inanıyorum.Tamamen inanmakla ilgili, bilinçten değil.Ayrıca ben mutlu olmayacaksam, karşımdakiyle uğraşmam.Bende doğru olanın hiiç değilse bu konularda bencillik olması gerektiğine inanıyorum ama, dediğim gibi tercih meselesi.İnsanları yadırgamamda yargılamamda.Herkes kendi bilir.

Erotik shoplarda değişik seks aletleri oluyor, onlardan alıp seks hayatınızı canlandırabilirsiniz. Utanırım gidemem derseniz internetten sipariş verin, kargoyla gelsin iş yerinize. Siyah/beyaz jartiyerler alın. İç giyim mağazalarından değişik tarz ve renklerde iç çamaşırları alabilirsiniz. Masaj yapmayı yaptırmayı severim ben mesela, güzel bir masaj yağı alıp sevişme öncesi birbirinize masaj yapın değişiklik olur. Kafa rahatlığına gelince her şeyi kafanızdan atın o anlarda, sadece o ana ve zevk almaya odaklanın.

abovvvv namahrem konu hemen gözlerimi kapatıp konuyu görmezden geliyorum terbiyeli bir aile kızı olarak

evlenmeden cinsellik bence daha güzel daha heyecanlı durduk yere heyecanlandım şimdi eski günler aklıma geldi
kendini rahat bırakmak biraz senden bağımsız bi durum gibi görünüyo
o gün rahattım karışan görüşen yoktu diyosun
demek öyle zamanlar yaratmanız lazım kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…