Arkadaslar, özel bir konu olsa da bizim hatunlardan baskasina anlatamam diye düşündüm :)
Sevgilimle uzun yıllar birlikteligin vermis olduğu bir hal ile aramizda cinsellikte yasaniyor. Gerci bu ergenligimizi birlikte geçirmemizden de kaynaklaniyor olabilir
Gerçekten öylesine yasamak değil ciddi keyif alarak yaşıyoruz. Gecenlerde azıcık susleneyim dedim. Normalde paspal bir insanim, o zamanlarda da oek degismiyor durum :) beğendin mi dedim o da begendim beklemiyordum o gün seni öyle guzel oldun dedi. sonra ben biraz nasil begendigini isteklerini falan sordum liseli tatli kız modundasın biraz degisiklik iyi olur sanki cekici olursun dedi dedi. Nasil yani deyince kiyafetleri sana birakiyorum ama hareketlerinde kendini hala kasiyorsun farkinda degilsin dedi. yakin zamanda Bir defasinda gelis gidis saatinle ilgili kimseye hesap vermem gerekmediginde birlikteydik. O gün asiri zevk almis sen cok rahat davrandin bana dedi. Hatirliyorum o günü de kafam inanilmaz rahatti, tabular olmadan davranmistim nisanlima karsi. O günkü gibi olsan keske hep dedi.
Simdi anladigim kadariyla cekici olmam icin hem kiyafetlerde degisiklik yapmam hem de zihin dünyamın rahatlamasi lazim.
Kiyafetleri söyle anlatayim. Mesela kisa bir elbise ve kilotlu corap giyiniyoru. genelde o seviyor ince coraplari. bende mini elbise seviyorum bütünlemek icin böyle yapıyorum :)
ama yine spor bakiyorum da. Ekoseli, kot elbiseler.. sanirim bunlari biraz degistirmem lazim. Ge c elikler kadar suh degil tabi aradigim ama adam bakinca iste bu desin kombin yaptigimda :) Onerilerinizi bekliyorum :)
Davranislarima gelince nasil daha özgür hissedebilirim kendimi böyle bir an öncesinde ve sirasinda..
Konu taşınırsa cevap veremeyebilirim, ama cevapları okuyacağım.