K kizimicin Guru Kayıtlı Üye 6 Kasım 2011 113 5 318 Ankara 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kizimicin #1 Kendimi iyi yonde degistirmeye calisiyorum ama belli bi sure sonra eski huylarima donuyorum (( 7sinde neyse 70nde de oyle mi olur sizce (
Kendimi iyi yonde degistirmeye calisiyorum ama belli bi sure sonra eski huylarima donuyorum (( 7sinde neyse 70nde de oyle mi olur sizce (
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.497 1.869 373 Hollanda 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kizimicin #2 Insan kotu huyunu guzellestirebilir. Bu cok zorlu bir surectir ama imkansiz degil. Ben pedagoji okudum, ve hic yapamadigim bazi davranislari sergilememi beklediler. Once rol olarak uyguluyosun zamanla huy ediniyosun.
Insan kotu huyunu guzellestirebilir. Bu cok zorlu bir surectir ama imkansiz degil. Ben pedagoji okudum, ve hic yapamadigim bazi davranislari sergilememi beklediler. Once rol olarak uyguluyosun zamanla huy ediniyosun.
Hannah McKay Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 934 17 68 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kizimicin #3 İstikrarla değişime devam edilirse beyin de artık bu komuta yoğunlaşır ve insan değişir ama sabırlı, istikrarlı olmak lazım, mucize beklememek lazım.
İstikrarla değişime devam edilirse beyin de artık bu komuta yoğunlaşır ve insan değişir ama sabırlı, istikrarlı olmak lazım, mucize beklememek lazım.
A Asktanesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 28 1 86 İstanbul 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kizimicin #4 ben bundan uc yıl önceme göre kendimi cok değiştirdim iyi yönde