• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSAN KENDİNDEN ŞÜPHE EDİYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatına karışmayarak. samimi olmayan bi sürü kardeş var.hareketlerini beğenmiyorsanız uyarırsınız olmadı ailenize söylersiniz. sizi kaale almazlarsa da boşverirsiniz.

siz kardeşinizin bekçisi değilsiniz ki.

sorun da annemin pasifliği zaten benden yardım bekliyor annemi dnlemez ar4aları cok kötü babam da uc nokta o duyunca direk evde teror esecek kıyametler kopacak tek ona kızsa neyse hepimize saldırır babam da öle bi salak

Benim kardeşim de sizin anlattığınız gibiydi.Gezsin tozsun erkek arkadaşı olsun tek derdi bunlardı. Çok erken yaşta evlilik yaptı iki yıl sonra boşandı. Bu arada bir kızı olmuştu. Sonrasında hayatı hiç düzene girmedi. İkinci evliliğini yaptı malesef o da yanlış bir seçimdi. Sizi çok iyi anlıyorum yıllar önce bizim evde kavga eksik olmazdı kardeşim yüzünden. Umarım sizin kardeşiniz hayatına mal olacak hatalar yapmadan atlatır bu yaşlarını.

bence işlerine öyle geliyor

Arkadasşına sırtını cevırebilirsin ama kardes atılmıyor malesef, ben de senın yaslarındaym kız kardesm de 18. O da aynı senın kardesın gıbı sınırlenınce agzından kufur eksık olmuyor. Yalanlar ozentılıkler cabası. Bız de basedemıyoruz. Ne yapacagımızı da hala bilmiyoruz senelerdir onla ugrasıyoruz. Yukarıdakı arkadaşın yazdıgı gıbı bizim evde de kardeşim yuzunden kavga eksık olmuyor. Asla uslanmıyor hatalarından ders almıyor malesef. Psıkıyatra goturmeyı deneyebilirsin en iyi yolu bu. Aile hayatınız da problemlı duruyor. Hatta sız de kardesınızle gitmeyi deneyin. Yalnz kalmak o kadar da kotu bırsey degıl korkmayın

arkadaşının yaptıkları sana yanlış geliyorsa arkadaşlığını minimum seviyeye çek hatta bitir.
kardeşin de 20 yaşında malesef çok karışamazsınız
parayı nerden buluyor? para vermeyin çalışmak zorunda kalsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X