insan kaynakları yönetimi bölümü..

adenes

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
219
2
641
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar,insan kaynakları yönetimi bölümüne yerleştim,bu bölümde okuyan yada bu sene yerleşenler varmık acaba?

aaa öylemi çok sevindim:) bu bölümle ilgili çok fazla bilgiye ulaşamıyorum forumlarda bile sadece ders adı olarak geçiyor bölüm olarak sanki kimse yok gibi..kendimi çok yalnız hissetmiştim açıkçası..nasıl geçti birinci sınıf,ilk yıl biraz zorlayıcı gibi görünüyor,ikinci sınıf daha keyifli olacak sanırım..

güzeldi canım.onur belgesi aldım.ikinci sınıf da umarım hepimiz için güzel geçer.inkılap tarihi biraz ürkütüyor.onun dışındakiler zorlamaz heralde.senin nasıldı birinci sınıf?

ben bu yıl yerleştim..daha çaylağım yani :) murat yayınlarının yardımcı kitaplarını almayı düşünüyorum,liseden sonra, 11 yıl aradan sonra biraz zorlanabilirim ama bakalım hayırlısı artık..seni tebrik ederim bu arada.. maşallah..

sagol canım teşekkür ederim umarım senin içinde güzel bir yıl olur.

hmm ne güzel bitirmişsin tebrik ederim seni,darısı başımıza..umarım güzel bir iş bulursun..

aminn.. umarım sizlerde mezun olup iş bulursunuz..ben hala aramaktayım

slm cnm bende insan kaynakları mezunuyum. doğuş üniverisitesin de bitirdim. direk dikey geçişle aöf çekoya geçtim. bu sene mezun olacağım inş. :) gayet güzel bir bölüm iş olanağı fazla. ve çok eğlenceli bence :)

kızlar hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.iyi seneler...nice yıllara hep birlikte ulaşmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…