• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Çalışanları

polaris

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2006
108
0
621
43
İstanbul
insan kaynakları yöneticisi yd sorumlusu yok mu kızlar?

1 yıldır insan kaynakları sorumlsu olarak çalışıyorum

eğer aramızda insan kaynaklarıyla ilgili çalışan varsa bilgi paylaşımında bulunabiliriz diye düşünüyorummmmmmmmm:1yes2:

merhaba cnm bende insan kaynakları üzerine çalışıyorum yani tam olark profesyonel anlamda değil çünkü aynı zamanda muhasebeye de bakıyorum
belki senin tecrübelerinden faydalanırım ...cevabını bekliyorum

hoşgeldin canım aramıza ben de özel bir şirkette muhasebe ve personel sorumlusu olarak görev yapıyorum ikisi birden zor oluyor.buradan mesleki bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşalım ne dersin :)

İnsan Kaynakları ve Muhasebe Müdürü olarak çalışıyorum bende seve seve yardım edebilir ve yardımlarınızı alabilirim kıslar:1hug:

bende türkiyenin sektöründe ilk şirketinin insan kaynaklarındayım mesleğimide işimide çok seviyorum oldukça yoğun ve prof şekilde çalışıyoruz. sorularınız vs olursa seve seve yardımcı olurum bende öğrenirim :)

slm arkadaşlar bu işi profesyonel anlamda nasıl yaptınızdan bahsetseniz biraz eeksiklerimi bilmek istiyorum da. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar söylermisiniz işe alırken neye bakıyorsunuz ben o kadar iş görüşmesine gittim benim için mülakatlar çok iyiydi ama hiç birine alınmadım. bu arada yeni evli olmak etkenmi

Firmadan Firmaya Değişiyor Canimbazi Firmalar Bekar Istiyor Bazisi Evlenmiş Hatta çocuğu Bile Olsun Ister Doğum Izni Istemesin Diye
Ama Bence Böyle Kistaslar Olmasi çok Yanliş Benim çaliştim şirkette Yok Mesela Bu Gibi Sinirlamalar

insan kaynakları en çok istediğim departman...yeni mezun oldum bende..
bu departmanda çalışabilmem için ne gibi özelliklere sahip olmam gerekir..yani hangi belgeler,sertifikalar..mesela ingilizce şart mıdır?

bana yardım ederseniz çok mutlu olurum..

Selam arkadaşlar..bende bir kamu kurumunda personelciyim..bu konuyu açtığın için çok teşekkürler polaris..paylaşıma hazırım..

şu an mesleğimi seçme aşamasına geldim. Yüksek lisans yapacağım ama hala kararsızım. İnsan Kaynakları Departmanında çalışan arkadaşlar kısaca neler yaptıklarını ve memnun olup olmadıklarını açıklayabilirlerse beni çok memnun edecekler.
Şimdiden çok teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar.kamu yönetimi mezunuyum ve iş arıyorum.ben de insan kaynakları,halkla ilişkiler ile ilgili bir işte çalışmak istiyorum.bu sene mezun oldum.internetten araştırma yapıyorum fakat ingilizce ve tecrübe istiyorlar.acaba sizden hangi şatları istediler.yardımcı olursanız sevinirim.bir de çalışma şartlarınız nasıl.örneğin hangi saat dilimlerinde çalışıyorsunuz.mesleğin zorlukları ve rahatlıkları hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

merhaba
arkadaşlar benimde idealimdeki meslek insan kaynakları ve bunun için sürekli başvuruda bulunuyorum.inş dönüş olur.her insanın bir ideali vardır hayatta ve bu ideale ulaşınca mutlu sayar kendini hayatta.şimdi benimde bu hayalime ulaşırken sizlerin küçük sırlarına ihtiyacım var.önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.....

hoşgeldin canım aramıza ben de özel bir şirkette muhasebe ve personel sorumlusu olarak görev yapıyorum ikisi birden zor oluyor.buradan mesleki bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşalım ne dersin :)

bende sıteye yenı uye oldum.ısletme 3.sınıfta a.ö.f okuyorum.insan kaynakları hakkında bılgı sahıbı olmak ısterım.Tabıı paylasırsanız
cıgdem:teselli::enbuyukkk:

İnsan kaynakları departmanında görev almak isteyen arkadaşlar size birkaç öneride bulunmak isterim , umarım işinize yarar.

1. Öncelikle beden dili hakkında bulabildiğiniz tüm kaynakları okuyun öğrenin ve uygulayın.

2. İletişimiminizi güçlü kılmak için bol bol okuyum , gezin , öğrenin , kişilerle diyalog kurun tepkilerini görün , tepkilerinden karakter tahlili yapmayı bir oyuna dönüştürün.

3. Aniden oluşabilecek olumsuzluklara karşı soğukkanlı ve çözüm üretici olmayı öğrenin.

4. İkna kabiliyetinizi geliştirin. Bunun için satış gibi konularda staj yapabilirsiniz. Satışın ne alakası var demeyin insanları ve çıkarabilecekleri zorlukları en iyi anlayabileceğiniz meslektir..

5. Sıcakkanlı ve içten gülümsemeyi asla unutmayın , ne olursa olsun ne kadar stresli bir ortamda çalışırsanız çalışın , sesinizi yükseltmeden , karşınızdakinin yanında olduğunuzu hissettirerek , anlayışlı konuşma tarzını hayatınıza taşıyın.

6. Sosyal haklar ile ilgili tüm bilgileri öğrenin , internet üzerinden bununla ilgili bir sürü döküman bulacaksınız. Bu işte çalışanların deneyimlerini öğrenin ve kendinize güvenin.

7. İnsan kaynakları departmanı sadece işçi seçme ve yerleştirme konularıyla sınırlı bir meslek değildir. Gerektiğinde sosyal aktiviteleri organize eder , çalışanların eğitim kayıtlarını tutar ki bu çok önem kazanmıştır son yıllarda , denetleme de tüm çalışan ve çalışan kayıtlarından sorumludur.Sık sık denetleme geçirir :) Panik yapmayın zamanla alışıyorsunuz. Hata yapa yapa yapmamayı öğreniyorsunuz.

Size önerim eğer imkanınız varsa bu işi istiyorsanız ama hakkında pek bir bilgi sahibi değilseniz ufak bir staj deneyimi yaşamanız. Bol şans arkadaşlar.

Back