- 13 Mayıs 2012
- 4.806
- 3.578
- 448
Kendini çok özel hissetme bence o adam senin gibi nicelerine göz süzüyordur , arkadaşının ev davetine karısına yeltendiğine göre gayet halka mal olmuş bir kişilikben mesafeliyim zaten yapı gereği çekingenim ama karşı taraf abarttı sanırım. cunku benden kaynaklı bir durum olsaydı biz tartısırdık eşimle.
Kendini çok özel hissetme bence o adam senin gibi nicelerine göz süzüyordur , arkadaşının ev davetine karısına yeltendiğine göre gayet halka mal olmuş bir kişilik
aynen ya 10 yıl aynı kadınla/adamla sevişip bundan keyif alan insanları uzaylı gibi görüyorum üzgünüm.bütün heyecan bitmiş aşk bitmiş nedir bu ya valla eziyet.
Sakın gelmek mümkün değil ama saçma bi konuSakin gel bacım :)
AynennnnnnnOnun sevmekle alakası yok ki.
Mantığıma yatmıyor.
Şu açıdan bakalım mesela: annemiz babamız biz ne yaparsak yapalım bizi severler.
Kızsalarda geçer kızgınlıkları.
Bize bir şey olsa ilk onların içi yanar.
Ama kv kp öyle midir? Boşan bakalım ilişkiler aynı devam edecek mi? Hiç sanmam.
E bo noktada bu kadar dolu bir kavramın içinin boşaltılması hoş mu? HAYIR.....
Millet te zaten kendini btaklıkta hisset ve bu saçma durumdan kurtul diye böyle yorum yazıyor. Ne demelerini bekliyordun aaa canım herkesin başına gelir olmazsa karşı tarafla biraz flört et hevesin geçsin mi deselerdi.ben aldattıgımı veya aldatacagımı mı söyledim ? gönlümün başkasına kaydıgı da yok sadece dısardan gelen ilgiyle malesef duygularımın esiri oldum ve evliliğime zarar gelmesini asla istemiyorum bu duygudan kurtulmak ıcın ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak için açtım konuyu. rahatlamak istiyorum lakin yorumlarınız o kadar incitici ve sivri ki insan bataklıkta hissediyor kendini
Aynen. Beratcan konusu aklima geliyor ..Şu konu aklıma geldikce sinirim bozuluyor konu sahibini dövmek istiyorum resmen o kadar hırs yaptım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?