insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

ben mesafeliyim zaten yapı gereği çekingenim ama karşı taraf abarttı sanırım. cunku benden kaynaklı bir durum olsaydı biz tartısırdık eşimle.
Kendini çok özel hissetme bence o adam senin gibi nicelerine göz süzüyordur , arkadaşının ev davetine karısına yeltendiğine göre gayet halka mal olmuş bir kişilik

duygusal anlamda boşluktasınız ki bir başka erkeğin ilgisi size iyi gelmiş. bunu geçmişte flört yaşamamakla falan ilgisi yok. evliliğinizde yolunda gitmeyen birşeyler var demekki. umarım en kısa zamanda çözersiniz.

adam evli mi ? karakterli düzgün bir adam arkadaşının eşine bakıyor ben sizi geçtim anlık gaflet dedim ama o adamda biraz karakter olsa böyle bir şey yapmaz karşınızda ş... siz ve namus kavramından yoksun bir adam var... sizde onun etkisinde kalmışsıznız toparlaın kendinizi

Aynennnnnnn

Herşey insanlar için. Burda yuh olsun yazıklar olsun diyen kişiler Allah korkusundan bihaber olan şeytanın varlığından haberi olmayan kişiler sanki. Allah şaşırtmasın. Şeytan öyle bi noktadan bir zayıf yerden tutar ki devamı gelince kül olmuşsunuz farkında değilsinizdir. Sizi rahatsız ettiği an zaten vicdanınız alarm vermiş durumdadır. Sizin zayıf noktanız belki şu aralar eşinizle azalan heyecanınız. Bunun için o boşluğa yabancı birisinin ilgisi doldurmadan eşinizle irtibata geçirmeniz lazım duygularınızı. Çünkü aldatmak sadece tensel manada değildir. Bakışlarda en aşağılık aldatma şeklidir ki daha çok sürükler insanı. Ki siz şu an bu aşağılık duruma düşmemek için çaba sarfetmelisiniz. Yoksa yolu yarılamış hatta bitirmiş, geriye baktığınızda şiddetli bir pişmanlık duyarsınız ve elinizden bişey gelmez. Evli bi kadına göz süzen bir erkek en şerefsiz mahlukattır. Düşünün şu an siz şerefsiz bir mahlukatın bakışlarından haz duyuyorsunuz. Dediğim gibi o şerefsize buradan ne desek tesiri olmaz ama siz muhatabımızsınız. Şu halde siz tedbirinizi alın. İçinizdeki Boşluğu eşinizden başkasının nazarıyla doldurmayın. Helal varken harama bulaşmayın.

Millet te zaten kendini btaklıkta hisset ve bu saçma durumdan kurtul diye böyle yorum yazıyor. Ne demelerini bekliyordun aaa canım herkesin başına gelir olmazsa karşı tarafla biraz flört et hevesin geçsin mi deselerdi.

Çok yorumsuz konu Allah uzak etsin ama şerefsizlik adamın yaptığı evine gelmiş aklından geçene bak sasirdim mi hayır çünkü okadar cok bu tür ilişkileri duyar olduk ki Allah hepimizi ıslah etsin evlerden uzak tutsun

Böyle seyler olabilir, olmasa, zaten bosanmalar, ayriliklar olmaz. Beni bu konuda rahatsiz eden su olay: Konu sahibi diyorsun ki: "Ben kocamla flört etmedim, cok cabuk evlendim", "arkadas gibi olduk".. sen bunlari beynine yerlestirip, zaten yeni flörtlere kapiyi acmissin, yolu hazirlamissin. O adam sana net bir adim atsa, sende mazeretelerini sunup, adama yürüyeceksin yani. Aldatmalar zaten böyle baslar.. sen ilk adimlari atmissin.

Öz güvenli, ne istedigini bilen bir kadin olsan, "Kocami, ailemi seviyorum. Herseyim var cok sükür. Kücük bir gecici, sonu olmayan bir ask icin, ailemin parcalanmasini riske alamam" deyip, o duyguyu köreltip, büyümesini engellerdin. Sen bunun tam tersini yapiyorsun.

İnsan esinden baska hic bi karsi cinse baska gozle bakmamali... Bana bakiyor mu ?Beni begendi mi ? Hakkimda ne dusunuyor ? ...... Hepsi sonuca goturen ayrintilar.Unutmayin seytan ayrintida gizlidir . Esinizle evliliginizi canlandirmak ve ayakta tutmak icin cabalayin ,esinizle yakinlastikca bu hisler kendiliginden ortadan kalkacaktir

Şu konu aklıma geldikce sinirim bozuluyor konu sahibini dövmek istiyorum resmen o kadar hırs yaptım yani. Cok Afedersin de hadi diyelim Adam şerefsiz, ona çanak tutarak sen çok mu şereflisin M mono roza ?! Utan kendinden.

Çok eleştirilmişsin konu sahibi, bu kadarı bence abartı
Yaptığın şeyin hata olduğunu biliyorsun ve duygulardan kurtulmanın yolunu arıyorsun, bu noktada sana hatırlatacağım bir şey yok. Evliyken flört pekala olabiliyor, eşinle diyaloğunu arttırırsan bu duygudan kurtulabilirsin. Biz artık evliyiz diye kendini salma onun da salmasına izin verme. Gün içinde konuşun, mesajlaşın, akşam çocuğun uyuyana kadar güzel bir bakış, tatlı imalar bile flörttür. Çocuğun işleri bittikten sonra eşine vakit ayır mesela akşamları, karşılıklı bir kahve için, içki kullanıyorsanız küçük bir muhabbet masası hazırlayın, bakımlı olun, eşini de desteklemiş olursun sana karşı olan ilgisini canlı tutması için. Hafta sonları günübirlik kaçamaklar yapın, eşe dosta zaman ayırmaktan ziyade birbirnizle ilgilenmek olsun önceliğiniz, flörtleşme isteğini eşinle paylaşabilirsin de , seni anlayacaktır. Evlilikler zaman zaman monotonlaşabiliyor, bu boşluk zamanlarından insanlar zaafiyet duyabiliyor, her duygu insan için, bunun hata olduğunu bilmek ve ileri götürmemek bence yeterli.

Gün geçmiyor ki namus bekçileri yüzünden,
kadınlar kulübünde gözler yaşarmasın.
Konu sahibi bunları sevgilisinin koynundan yazmıyor Hanımlar, tansiyonu düşürün biraz.

Konu sahibi arkadaş, zaten durman gerektiğinin kendin de farkındasın. Ben 'eşimle biz arkadaş gibiyiz' cümlesine daha çok takıldım, bu normal değil arada arkadaş gibi sohbet etmek olur tabii, ama sizin ki farklı bir boyutta.
Eşinle konuşmayı dene, konuşarak aşılamayacak hiçbirşey yok. Olmadı bir aile terapistine gidin.

konu sahibi cok elestırılmıs ,bana gorede yalnıs bırsey ama bırazda konu sahıbı tarafından duruma bakılmalı ve degerlendırılmelı

kız aynı durumdayız biz senle ama o karşı tarafla araya mesafeni koy ben öyle yaptım ihanet en korktuğum şey kendini eşinin yerine koysana o aynısını yapsa hoşumuza gitmez heralde bizde ona göre davranmalıyız evlisin ve ilgisinden mutlu oluyorum diyosun eşin hiç mi ilgi göstermiyo başkasına itecek kadar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…