• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

insan duygularını hizaya sokacak bekçiler dizilmiş sıraya yinee,,,
dinden girip, senin nasıl ağızını burnunu kırmaya, enpati yapmadan tut. güzel ahlaka kadar herşeyi bir bir sıralamışlar....
ben bakma bunlara , ispatı olmayan , duyguların, ispat şekline ...(yeryüzünde hiç bir insanoğlunun ne gizli duygulara sahip olduğunu , kendine bile itiraf edemediği duygular olduğunu, unutma)

tabiki hissettiğin duygu evlilik kurmuna , has bir duygu degil , kendinde kabul ediyorsun bunu
yukarıdan bir üyenin dediği gibi: insanız hatalar biz insanlara hastır
vicdanınla , merhametinle , bulunduğun duygu karmaşasından çıkabilirsin ?

konu sahibini taslayin bence boyle uzaktan elestirmekle bazilarini hizini alamamis belli
Kadin tamamen insani bir duygudan bahsetmis ,nasil basedecegini sormus kadin kadina dertlesmek istemis
Topa tutmak neden?Herkes kendinden sorumludur
Boyle elestirerek sadece yikici olursunuz yapici degil
sert elestiri yapanlar bence karin agrisi olanlar

Ben mi anlamıyorum aldatmak illa fiziki bir eylem midir?
Duygulardaki akımda bir aldatmadır bana göre..

M mono roza

Yorum yapmadınız ama takip etmiş ve kendinizce çıkarımlarda bulunmuş ve umarım doğru bir duruş sergileme kararınızı pekiştirmişsinizdir.

Yazılanlar ana hatlarıyla birbirini tekrarlar nitelikte olumlusu da olumsuzu da o nedenle konunuzu kapattırmanızı tavsiye ederim.

Çünkü sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz ve burada konu açtığınıza göre fazlasıyla rahatsız olduğunuz hislerinizin yargılanma şiddeti artacak ve daha da tatsızlaşacak.

Ve bizler... Keşke acıyı bile tatlılıkla söyleyecek kadar olgunlaşabilsek çünkü bu haliyle tanınmamanın rahatlığıyla derdini döken insanı daha da dertlendiriyor ve büsbütün yanlışa sevk ediyoruz.

Ortada hisleri anlaşılamadığı için uçuruma giden bir kadın var onu kenara çekmek yerine ona "sen zaten kocanı aldatmışsın" diyerek namussuz etiketi yapıştırırsak bizzat kendi ellerimizle boşluğa itmiş oluruz.

Kendisini hepimiz uyardık, hiçbirimiz tasvip etmedik ama yerden yere vurmaya hakkımız yok çünkü bu konuda tertemiz de olsak hepimizin karanlık yanları var, onun temiz olduğu bir konuda da belki biz simsiyahızdır.

Onu toplum ve dinin yasakladığı bir eşikte durduğu için eleştirirken ne toplumun ne de dinin başkasının ayıbını yüzüne vurmayı, onu hor görmeyi hoş karşılayacağını unutmayalım.

esi sevip sevmemek asik olup olmamakla alakasi yok bu durumun.evliligin evrensel dogrulari vardir.ister istemez disarda toplumda karsi cinsten biriyle goz goze geliyorsunuz anlik..1.bakis istemsiz dir.ancak 2.bakis seytandandir.baska bir konu acildi karisik oturmak dogrumu diye demekki size gore dogru degilmis.
simdi siz tum benliginizle esinize kalbinizle ona donun.bi anlik begenilmek hosuma gitti deyin olayi kapatin ve o insanlada biraraya gelmeyin esinizide kandirmayin.

Canım, bana senin bu söylediğini bir iki arkadaşım daha söylemişti. Gözünü açıp eşini görmüş arkadaşlarım bunlar. 10-15 yıllık çocukluktan başlayan flört sonrası nişanlılık veya evlilik yaşayanlar. Şunu bil ki bu yaşadığın küçük bir sınanma. Kimi kadın beğenilmeyi sever, flört bakışları sever asla karşılık vermeyi düşünmese de. Kimi kadınsa başka bir erkeğin bakışını bile hakaret kabul eder. Her ikisini de asla eleştirmiyorum. Yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar, karakter... Hepsi etkili. Sen şu anda farklı bir durumla sınanıyorsun belki. Hiç düşme bunlara hayatım. Düşün ki midesizin biri en yakın arkadaşının karısına göz kaydırabiliyor. Ve bu kadın sensin. O zaman ne büyük bir tehlike içinde olduğunu sezersin. İradeli ol ve bu imtihanı başarıyla atlat olur mu?

Evli biri baskasina ilgi duyamaz duyuyosa evliligi kabullenememis yada psikolojisi bozuktut belkide kendini ispat cabasnda yada noldm delisi olmstr.... Sizce hangisi:KK51::KK48:

Birde ben seye takildim esinizin arkadasinin okey masasinda oturrurken size yaptigi saka neydi ve esiniz neden bozuldu buna ?

Ben mi anlamıyorum aldatmak illa fiziki bir eylem midir?
Duygulardaki akımda bir aldatmadır bana göre..
su duygulardaki akim niye aldatma olsun
oyle olsaydi herhalde yeryuzunde aldatilmayan hic kimse ve tek bir evlilik bile kalmazdi
hayatinda herkes mutlaka evlide olsa begendigi biri olmustur ,yada kendi esinden daha guzel yada yakisikli biri diye dusunmustur
bunun neyi aldatma ?Sanki siz robotsunuz duygularinizi yonetiyorsunuz
Evli oldugun adamin icinden ne gectigini nerden bilebilirsinki?Sana karsi iyi davranir ,aldatsa bile asla farketmezsin yada icinden baska birine ilgi duyar ama senin ruhun duymaz .Peki bu durumda naparsin?Adamin beyninide kontrol edemezsin ya
onemli olan esini rencide etmemesi ,icinde duygulari varsa bile bunu zaten kimse anlamaz
hic kimsede baskasina duydugu basit bir ilgi yuzunden yuvasinin yikilmasini istemez

Tabi ki hissettiğiniz şey hoş değil. Ama siz de farkındasınız ve nasıl baş ederim demişsiniz zaten. Bunu kafanızda büyütmeyin bence. Büyüttükçe olayın üstüne gitmiş ve dolaylı da olsa o zatı düşünmüş oluyorsunuz. Evet beğenilmek ilgi gösterilmek hoşunuza gitmiş. Hepsi bu. Geçti gitti. :KK54:

Flört etmemiş olman bir eksiklik değil, hani etsen bunu gene yaşayabilirsin. Zaten senin hoşuna giden kaçamak bakışların sana yaşattığı heyecan. Bununda nedeni eşini insan olarak seviyor olman bence, karşı cins olarak gerçekten sevseydin böyle bir şey hoşuna gitmezdi.

madem aldtmak ıstemıyorsunz o arakadasylada gorsmeyın o zaman nefsınıze hakım olun.. zira bu anlattgnzn sonu aldatmaktr bı sure sonra.... allah sasrtmasn kmseyııı

Arkadas bunlarin vesvese oldugunu dusunuyorum
sizi ahlaksiz bir bayan olarak degerlendirmwdim
sunu dusunun
BIR KIZ ANNESISINIZ
SIZLE ILGILI CIJACAK EN KUCUK DEDIKODU AILENIZI YIKACAGI GIBI
KIZINIZADA BIR DAMGA OLACAK BU KUCUK YASTA
BIRDE SU VARKI O ADAM AHLAKSIZIN BIR ,OYLE OLMASA ARKADADININ KARISINA YAXMAZ
AHLAKSIZ BIR ADAM OYALAT BIRAKIR
ZQTEN ADAMMI DAHA GORMUYUCEN KENDINE DEGISIK BIR ILGI ALANI BUL.

Nefsine hakim ol derim biraz empati kur esin baska bir kadına boyle duygular besleseydi ne düşünürdün? Genis mezhepli degilsen eger cildirirdin herhalde. Sacma insanlar icin yuvanizi yikmayin.degmez. Allahim yardimcin olsun.zor.cok zor isin.biran once o adamdan uzaklas. Yoksa sen kaybediceksin

Yorumları okudum ve birçoğu tüylerimi diken diken etti.konu sahibini yerden yere vurmuşlar.
Kadın yardım istiyor..bu hislerin yanlış olduğunun farkında zaten.mücadele ediyor içindeki yanlış hislerle..nasıl kurtulurum bundan diye soruyor..bazıları da sanki olmuş bitmiş kadın çoktan aldatmış namusu elden gitmiş gibi bir tavır almışlar kendisine..
Biraz mantıklı olan insan psikolojisinden anlayan böyle durumların olabileceğini bilir. Duygusuz birer robot değiliz biz.yardımcı olmak yerine çoçuğundan utan ne biçim bir annesin diyen bile olmus))tv de Kıvanç Tatlitugu görünce iç geçiren kadınları görmedik sanki.
Konu sahibi eşinle evliliğinde duygusal anlamda çok büyük bir boşluk yaşıyorsun.ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var.eşinle konuş ve hislerini anlat.
Gerekirse bir uzmandan destek alın.
Her fırsatta eşinle flort etmeye çalışın.
Yinede olmuyorsa o zaman yolları ayırmakta fayda var.ihaneti hickimse haketmez.Boşanmak ta dünyanın sonu değil. Ayrılırsın ve ne yapmak istersen o zaman yaparsın.

Back
X