• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

bence eşini sevdiğini sanıyorsun yada kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama sevmiyorsun. sevseydin başkasına bakmazdın. boşan bence......

ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi :KK43:
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.

eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.

asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef :KK43:
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.

kocan sana fazla.

kendini suçlama. duygular değişir. böyle şeyler olabilir.
başkasından etkilendiği halde duygularına ket vuran o kadar evli insan var ki.
herkes karısına kocasına deli divane aşık ve heyecan dolu bakamıyor.
evlisin diye duyguların alınmış değil.
etkilenirsin. geçer gider. eşini yeteri kadar sevmediğinin göstergesidir bu ayrıca.
alışkanlık falan olsa gerek. ya da başka erkeğin ilgisine ihtiyaç duydun,ondan farklı hislere kapıldın.
neyse ne... neticede aldattığın yok. o yüzden çok üstünde durmaya değmez.

Kimseyi hiçbir davranış ve duygusundan ötürü kınamam. Kınadığı başına gelirmiş insanın. Kendinizi hırpalamayın. Davranışınızın yanlış olduğunun farkındasınız. Düzeltip toparlarsınız olur biter. Içinizde büyümeyin bu duyguyu yeter ki. Bana kalırsa o arkadaşıyla görüşmeyi de kesin derim ben.

su duygulardaki akim niye aldatma olsun
oyle olsaydi herhalde yeryuzunde aldatilmayan hic kimse ve tek bir evlilik bile kalmazdi
hayatinda herkes mutlaka evlide olsa begendigi biri olmustur ,yada kendi esinden daha guzel yada yakisikli biri diye dusunmustur
bunun neyi aldatma ?Sanki siz robotsunuz duygularinizi yonetiyorsunuz
Evli oldugun adamin icinden ne gectigini nerden bilebilirsinki?Sana karsi iyi davranir ,aldatsa bile asla farketmezsin yada icinden baska birine ilgi duyar ama senin ruhun duymaz .Peki bu durumda naparsin?Adamin beyninide kontrol edemezsin ya
onemli olan esini rencide etmemesi ,icinde duygulari varsa bile bunu zaten kimse anlamaz
hic kimsede baskasina duydugu basit bir ilgi yuzunden yuvasinin yikilmasini istemez
Ben duyguların yönetilebilecegine inanıyorum..
Ve bugüne kadar evliliğim boyuncada yönettim..

Hiç flört etmeden, iyice tanıyıp tadını çıkarmadan evlenirseniz böyle olur tabii...

sevmeden evlenince böyle olması normal.
boşan vs. demişler de bizim mahkemeler ben kocamı sevmiyorum boşayın deyince boşamıyor ne yazık ki anca anlaşmalı olursa yoksa kocanın kusuru olması lazım ki boşanma olsun e kocam iyi biri vs. diyorsan o zaman aldatma da kesin işte..

Back
X