• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

Teşekkür ederim canım, hayat tecrübesi mi desem yediğim kazıklar mı bilemedim ama bi şekilde burnumu sürttü hayat.1 sene sürdü toplam bizim çıkma+nişan+evlilik bi senede oldu bitti her şey.
Burcu konunu görmüştüm
Hatta senin gibi biri kandırıldığını ilk anladığında boşanmalıydı demiştim
3 yıl geçince kabullendin sanmıştım
Demek ki borç dışında da problemleriniz var, yoksa onu yeterince çekmiştin
Hayırlısı olsun

Yani, yok boyle bir dunya mi diyorsun pinoli pinoli ? :)

Yavrum ben sabahtan beri ne diyorum?
Agnostikler gibi oldum.
Emin değilim yani.
Çevremde var öyle mükemmel çiftler ama benim evliliğimin de mükemmel olacağını göstermiyor.
Zaten öyle olacağına inansam 33'ümde bekar olmazdım sanırım.:KK12:

Konu sahibi için konuşuyorum. Arkadaşım eşinin arkadaşı sana ilgi duyuyorsa, bil ki bu kesinlikle aşk-duygu olamaz. Kişi evliyse hele... Evet sen, ben hiç flört yaşamadım diye yaklaşıyor olabilirsin ama karşı tarafın amacı başkadır. Ki zaten duygu da olsa etik değil en başta...

Geçici hevesler uğruna kendi seviyeni düşürmemeni tavsiye ederim...evliliğini düşün demiyorum dikkat edersen. İnsanlar, önce kendi etik değerlerini düşünmeli, bu
hareket bana yakışıyor mu diye sorgulamalı. Zaten evlilik vs. kendiliğinden rayına girer...

Ya evet işte en doğrusu senin dediğin. Eşinin ailesine saygı duyarsin ama 40 yildir tanıyormus gibi davranamazsin olmaz yani, mantığa, bilime her şeye ters.

Ters olan biziz kuzum.
O kadar insan yapıyor bizim gibi ayrık otları yapamıyor.
Ben anne baba diyemem mesela.
Dünyanın en ilginç şeyi gibi geliyor bana.

Olsun vardır bunda da bir hayir. Bazen sevgiye muhtacken çıkıyor biri karsimiza öncesini sonrasini düşünmüyoruz. Yanlış anlama seni kastederek yazmadim. Genel konuştum.

Aynen öyle evlendiğimde 22ydim çok saf ve boşlukta olduğum bi dönemdi napalım kısmet

canım sana saçma geliyorsa ne güzel, çoğu erkeğe de saçma geliyor zaten.
diyorum sana onlardan bakıcan sen, senin anasıyla kız görmeye giden adamla ne işin olacak zaten :)

Öyle deme onlardan da çok değişik hikayeler çıkıyor.:KK45::KK45:
Başka bir zaman da onu anlatırım.
Kızın konusunu dağıttık gitti.:cool:

Burcu konunu görmüştüm
Hatta senin gibi biri kandırıldığını ilk anladığında boşanmalıydı demiştim
3 yıl geçince kabullendin sanmıştım
Demek ki borç dışında da problemleriniz var, yoksa onu yeterince çekmiştin
Hayırlısı olsun

Ben manevi olarak aileden de destek göremedim canım
Hatta biraz da onlar yüzünden bu kadar erken evlendim
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum diyelim
Bi de gerçekten ya değişirse düzelirse umuduyla da geçti vaktim biraz
Bu sırada kendi hayatımı oturtup iş,okul vsde iyice güçlenmeye çalıştım.
Artık vakti geldi yaza :)

insan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyor :KK43: mısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor :KK43: ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)

Çok yalnız bırakmış sizi..Gerçekten cabaliyormussunuz : ( , karşılıksız kalmasına üzüldüm.

Duygularinizdan söz ettiniz mi , yalnız hissettiginizden ?

Ters olan biziz kuzum.
O kadar insan yapıyor bizim gibi ayrık otları yapamıyor.
Ben anne baba diyemem mesela.
Dünyanın en ilginç şeyi gibi geliyor bana.
Çok sevebilirsin kv yi, yani cidden iyileri var haklarıni yemeyelim ama anne demek bana her seyden önce gereksiz geliyor.

Ben manevi olarak aileden de destek göremedim canım
Hatta biraz da onlar yüzünden bu kadar erken evlendim
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum diyelim
Bi de gerçekten ya değişirse düzelirse umuduyla da geçti vaktim biraz
Bu sırada kendi hayatımı oturtup iş,okul vsde iyice güçlenmeye çalıştım.
Artık vakti geldi yaza :)
En iyisini yapmışsın boşver

Çok sevebilirsin kv yi, yani cidden iyileri var haklarıni yemeyelim ama anne demek bana her seyden önce gereksiz geliyor.
Benim kişisel sorunum yok
Hatta kayınpederimi daha yakın hissediyorum
Ama ikisine de siz derim, hoş geldiniz nasılsınız gibi yani
Bu benle ilgili bi durum tamamen, biraz kılım galiba bilmiyorum

ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi :KK43:
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.

eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.

asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef :KK43:
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.

evet, insan evliyken bir baskasina ilgi duyabilir. konu basliginiz bu oldugu icin oncelikle yanit vermek istedim sorunuza.
pek tabii bu etik bir seydir diyemeyiz ancak.
lakin ben dogum sonrasi depresyonu yasadiginiz kanaatindeyim.
bu sure icerisinde normalde gormeyeceginiz seyleri goruyorsunuz. imkaniniz olursa Elif Safak'in Siyah Sut kitabini alip okuyun.

bence evlilik çok sıkıcı ve saçma sapan bişey.
resmen toplum ahlakı bozulmasın diye meşru sevişme ve çocuk yapmak için uydurulmuş bi olay.
3 yıllık evliyim kendimi yirmi yıldır evli gibi hissediyorum.
daha da ötesi kandırıldığımı düşünüyorum.

biz daha evlenmeden önce takıldığımız sıralarda bana özenle kıyafet seçen ve alan, oje alışverişime kadar benle gelen, sigaramı yakan, kolamı açan, kibar, düşünceli ve ince adam gitti yerine afedersin tam bi hayvan geldi.evlilik böyle bişey işte.yaza boşancam inşallah bidaha da evlilik tövbe.

böyle ayılar aldatılmayı hak ediyo mu hayır aldatılmayı kimse hak etmez ama bu kadar öküz her şeyi boşlamış karısına askerlik arkadaşı gibi davranan adamlar da neden aldatıldım diye bi düşünsünler bence.

Fikrinize saygı duyuyorum ancak her evlilik kötü gider diye bir kural yok.

Kafa yapısı uyduktan sonra iyi gitmemesi için sebep göremiyorum.

Cinsellik ve bebek yapmak anlaşabildiğin, eğlenebildiğin bir insanla yaşanacaksa neden olmasın? :)))

He anlaşamazsın, artık bir çok şey bitmiştir, tabi ki yollar ayrılır. Çok da sorun değil...

erkeklerle kadınların zihni farklı çalısıyor kabul etsek de etmesek de bu boyle .. siz farklı bi heyecan olsun diye bakarken emi olun o sizi yatakta hayal eder ! ihanet illa fiziksel degildir bence seytana uymayın pisman olacağınız adımlar atmayın ve mümkünse görüşmeyin yarin oburgun sen bana kuyruk salladina gelmesin olan aman ha diyim

Benim kişisel sorunum yok
Hatta kayınpederimi daha yakın hissediyorum
Ama ikisine de siz derim, hoş geldiniz nasılsınız gibi yani
Bu benle ilgili bi durum tamamen, biraz kılım galiba bilmiyorum
Kıl değilsin :-) Ama kendi doğruların var ;-)

Konu sahibesi birşey sormuş herkes namus bekcisi kesilmis yine. Tabi burada herkes kafası yerde kocaman kocam diye sayiklayarak geziyor. Bence bu kadar şiddetli tepki verenden korkacaksin asıl da neyse konuya gelelim. İlgi duyman eğer kocan yeterince ilgili değilse normaldir. Önemli olan kendini geri çekip kesinlikle hoslantinin ileri gitmesine musade etmemen bence. Karşılık vermek aldatmadan çok eşine saygısızlık ve haksızlık olur.

Esinle flort donemi gecirmedin diye arkadasinin hareketleri mi cazip geliyor. Madem evlilik oncesi flort edemedin simdi et! Kizinda varmis sen bi annesin sordugun bu sorunun mantigini dusun sormadan once!

Back
X