- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Öncelikle merhaba herkese daha önceki konularıma bakabılırsınız anlatıcagımı anlamazsanız..Ben evlenmeden önce kaynanamlarla oturucaktım.Bir evin tek kızıyydım ve annemle babam ayrı oldugu için rahatlığa çok alışmış biriydim.Herkes bana gitme yapamazsın demişti..Bende yok aman şöyle iyiler aman böyle iyiler bir şeye karışmıyor demiştimm..Meğerse evlendıkten sonra yapıcaklarına sayıyormuş..Aslında belki abartıyosun dyenler olabilir ama kimse kimsenin içini bilemez.Neyse herşey güzel geçti evlendik.Evlendiğimiz gün gittiğim için pişman olmuştum.Daha sonra balayına gittik annemi aramış cocuklar aradı benı yanı senı aramadıysa önce benıa radıd emış.halbuki o oyle zannediyo once bızımkılerı aramıstık :)neyse balayındangeldıkben evde patlıyorum.bir kac kere anneme gıttık esımle laf yaptı.araba var eşım aldı ama babası kullanıyor arabayı bıze laf yaparak verıyolar felan benım aileme laf yapıyo.işte bız senın gıbı değiliz ailemiz dağınık değil.insan bunu solermı.biz bağlı aileyiz diyor.yanı anne baba ayrı olunca dagınıkmı oluyorsun.allahtan cok şükür eşim okadar iyi bana destek çıktıkı 3 ay ıcınde ayrı eve cıktık.benı sucladılar.bende hıc azımı acmadım onlara.saygısızlık yapmadm.onlar bana soledı sustum hep sonrada yuzume vurmasın dıye.sonra esım delırdı apar topar ayrı eve cıktık.4 ay oturduk ama bana ölüm gibi geldi.kyanan gelınıne ailesini kötülermi.Allah sabır verdi bana.Bizimkilerle görüşmek istemiyolarmış şimdi sanı benım ailem yollarda beklıyolar..Burda siz, keşke dinleseydım..Şu an kendi evimin kraliçesiym :) Saygısızlık yapmıyorum ama mesafemı koruyorum..Ev ev üstüne olmuyormuş.Evlenmeden önce insanın gözü kara oluyo.Ama yok anam valla yapamıyosun..Burdaki ablalarım kardeşlerim çook haklymş.Önce kızmıştım nerden bilicekler diye ama hayat tecrübesi demekkiii...