İnsan eşini sonradan sevebilir mi?

Sevmemekten kastedilen nedir o da önemli? Emeksiz de olmaz ki. Bi insan karşınıza çıkıp, hadi hayatımı sana adadım al beni ne yaparsan yap demez.. Dese bile hatta, bundan da bi süre sonra sıkılabilecek tarzda insanlar var.
Sevilmemekten kasıt ne? Itici mi geliyor, gereksiz olmayan hareketleri bile batıyor mu, mesela tatile gitseniz havanizin değişeceğini biliyorsunuz ama içinizden gitmek gelmiyor mu? Durum boyleyse biraz daha patolojik olur tabii. Eşinizi yönlendirin, sevdiğiniz şeyleri yapmasını sağlayın demek bi işe yaramayabilir burada.
Ben ilk önce kendinizi anlayabilmeniz açısından, bi terapiste gitmenizi oneririm. Eşinizle değil kendiniz. Bazen farkında olmadığımız şeyler ortaya çıkabiliyor. Belki de mukemmelliyetcilik var yapinizda ve bu yuzden eşiniz gozunuze eksik görünüyor olabilir. Ama bu sizin icinizdeki bi araz. Siz icinizdekini halletmedikce, kiminle evlenirseniz evlenin ayni hisleri yasayabilirsiniz. Uzun yazıyorum biraz ama emin olun sizi anladığım için yazıyorum. Buldun bunama tarzı çok yanlış sizin durumunuzda. Ama bunu asmazsaniz, şeytan bizleri kandirmak için var, dışarıda arayabilirsiniz mutlulugu, belki zayıf bi doneminizde. O yüzden ustesinden gelmeniz lazim

Bende esimi birinin araciligiyla tanidim gorusmeye basladik o benimle ilgilendikce sevdikce bende sevdim baglandim.ilk o bana baglandi sonra ben ona.bes yillik evliyim esimi de seviyorum.ancak sevgi bazi sorunlari cozmeye yetmiyor.bunu da bil.

Severim diye bir de çocuk yapmışsın .çocuk olmasaydı boşan derdim .yine de derim ama sen hatalisin bu durumda . Aynı yatağa gireceğim adamı ben seçerim .sonuçta evcilik oynamıyoruz .sarılalım uyuyalım durumu mumkün değil . Kendin de söylemişsin, ten uyumu gerek ..aşk gerek ,sadece kanka gibi sevdiğin biriyle kanka gibi takilip çocuk yapmasaydın keşke .şimdi boşansan bir tarafın buruk olacak, çocuğu da uzeceksin ,kocanı da .. kimsenin ahını almamak için, önce duygularından emin olup sonra evlenmek gerek ..sen mutlu olacaksın bosanirsan evet ama hiç suçu olmayan bir adamı mutsuz edeceksin. Sevmeye çalış ..sevmiyorsan da boşan, adam kendini seven biriyle mutlu olsun .

Sevmen için sebep çokmuşta sevmemen için sebep ne?

Birde durum böyleyse neden çocuk yaptın? Aklın gezmede tozmada süprizlerde flörtleşmede mi kaldı

Mantık evliliği yapmışsın ama şimdi mantığın almıyo tenuyumu yok bu büyük sorun ama neyse

ben de onu sevdiğimi sanmışım o yüzden dediğiniz sevişme olayı oluyordu ama sevmediğimi anladığımdan beri cinsellik yok aramızda

beni en iyi siz anlarsınız çok zor bir durum gerçekten her gün babama beddua ediyorum hayatımızı mahvettiği yetmezmiş gibi onun yüzünden yanlış evlilik yaparak geleceğimide mahvettim.

bence sonradan sevmek mümkün. ama sizinki artık 5 sene olmuş, bu kadar uzun zamanda sevemediyseniz bundan sonra aşık olabilmeniz çok zor geldi bana

ayrıca şaşıranlara not: insanlar sevmeden de seks yapabiliyor hanımlar.

hani sevmek ayrı bişey bazen bakarız bi çifte derizki bu adamın yada bu kadının neyini sevmiş neyini beğenmiş diye ama seviyordur işte o kusurları gözü görmüyordur. bendeki durumda tam tersi sevemediğim için kusurları batıyor bana.

biliyorum ama yapamıyorum iyi temiz dürüst bir insan ve beni evladını seviyor tamam ama bunun dışında hiç bir özelliği bana uymuyor o yüzden ne kadar kabullenmeye çalışsamda bi yerde patlak veriyor

dediğiniz gibi bir uyum yok ama bizde cinsel anlamdada yok eşim adım atıyormu aslına bakarsanız oda atmıyo klasik erkek daha ne yapayım der ama bişi yapıyormu hayır

Bence de ne erkekler var suan sevmiyorsun bosansan birini sevebilecegini tekrarvyuva kurup mutlu olacagibin garantisi varmi.
Babanin size yaptigini sen esine yapma.

aslında biraz mükemmelliyetçilik var mesela ebnim elimden her iş gelir eşim çivi çakmasını bile bilmez bu bile bana batıyo nasıl erkek diyorum yanımda erkek gibi görmüyorum onu hiç bi işin altından kalkamıyor ben yönlendirmesem kolay kolay hiç bir işi beceremiyor (erkek işini) buda beni çok etkiliyo

5 Yıldır aynı yatağı paylaştığın halde bile sevemediysen zor bu saatten sonra sevmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…