- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
evime cok yakın komsum olarak sahtlık yapıcakçok zor bir durum ama sende şahitler bul ,bununla birlikte onuda öğrenmiş oldun
keske ama yoookkorkunç bir durum keşke kanıtınız olsa çünkü yalancı şahitlik suç
bilmyrm arkdsm ama böyle bişy olcagını tahmn etmiştm bana karsı hep paralrını kullandılar hep parasıyla ezdiler şimdi bile paaraKaç paraya satmış kendini,değmiş mı bari
Yazıklar olsun böyle insanlar maalesef var etrafimizda...bir an önce kurtulursun canim inşallah hepsinden. Paraları da başlarına çalınsınbilmyrm arkdsm ama böyle bişy olcagını tahmn etmiştm bana karsı hep paralrını kullandılar hep parasıyla ezdiler şimdi bile paara
Para insanları ne kadar değiştiriyor gözü dönmüş kadınınBence kocana göz dikmis ondan. Ahlaksiz kadin..
hemde ne yazıkkkkYazıklar olsun böyle insanlar maalesef var etrafimizda...bir an önce kurtulursun canim inşallah hepsinden. Paraları da başlarına çalınsın
cnm bunu yapmayı göze alan insan sanmıyorum ya banada ne yeminler ediyordu hepsi yalan cıktı yazıkmahkemede şahitlere yemin ettiriyorlar, yalan yere yemin ederken Allah'tan korkmayacak mı?
arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.
Avukat tuttunuz mu siz? Sizin ailenizde şahitlik yapAbilir.arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.
cnm bunu yapmayı göze alan insan sanmıyorum ya banada ne yeminler ediyordu hepsi yalan cıktı yazık