insan dürüstlüğünü gururnu parayla satar mı?

Size gerçekten katılıyorum.İnsanlar işi düşmedikçe çıkarı olmadıkça kimseye yanaşmaz oldular.Yazdığınız da çok dokundu umarım çok mutlu bir hayat geçirirsiniz ve her şey yoluna girer...
İyi dileklerin için sağol canım. umarım her şey yolunda gider
Çok acı ama gerçek bu, ben böyle yapamadığım için belki yanıldım, hata yaptım..
Ama en azından kendime verilecek bir vicdan hesabım hiç bir zaman olmadı.
Varsın insanlar hesap kitap yapsın, hep amaç gütsünler..
Ben yolumdan şaşmam. Allah kimseyi bozmasın, şaşırtmasın.

İyi dileklerin için sağol canım. umarım her şey yolunda gider
Çok acı ama gerçek bu, ben böyle yapamadığım için belki yanıldım, hata yaptım..
Ama en azından kendime verilecek bir vicdan hesabım hiç bir zaman olmadı.
Varsın insanlar hesap kitap yapsın, hep amaç gütsünler..
Ben yolumdan şaşmam. Allah kimseyi bozmasın, şaşırtmasın.
Olayların içindeyken bazı şeylerin farkında olamıyoruz kör oluyoruz resmen,ama dışarıdan bakıldığında neyin ne olduğu anlaşılıyor geç olunca da malesef pişmanlıklar... Dediğiniz gibi Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın:KK68:

arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.
Esinize karsi baska bi niyetide olmus olabilir.yaptigi insanlik degilki zaten kadinin ondan hersey beklenir.

Peki sizin neyinizi anlatabilir. Ailevi konuları biliyormuydu. Kayınvalidenizle tanışıyormu. Ona göre yorum yapabiliriz.

arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.
bu ablam dediğin kadın müsveddesinin kocanla arasında bişey olması ihtimali kafamı kurcaladı? kayınvalidene de yanaşmış.bilemedim.

X