How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Insan değer verdiği kadar değerlidir

ayguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
59
0
0
İstanbul
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim... Ne hissetiysem onu söyledim,onu yaşadım....Yaşadığım tek andan bile pişmanlık duymadım....Asla keşkelerim olmadı.....Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım.....Karşıma bazen gerçek yüzler,bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım.....Asla sevmediğim birine SENİ SEVİYORUM demedim, ya da asla birini severken karşılığını beklemedim......Dostluğuma değer biçmedim,sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim...... Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim..... Bazen çok kırıldım,bazen belkide kırdım....Ama hata insana mahsustur dedim.Affettim, af diledim.......Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi,ben onları yine de affettim........Onlar belki beni saflıkla yargıladılar,belki de içten içe sinsice güldüler.....Ama asıl unuttukları şuydu: Ben aldanmadım aldanan herzaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar....Bir insan kaybının ne olduğunu bilemedikleri için.....Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için.......Oysa ben hiç insan kaybetmedim....Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar......... İNSAN DEĞER VERDİĞİ KADAR DEĞERLİDİR...

kesınlıkle cok dogru solemıssın... sana deger verene verıceksın deger.. senın duygularını kalbını kıran ıncıten kısıye 1 gr acımıcaksn...
cunku onlarda vıcdan denen sey yok!

Back