• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insan Büyüdükçe Hayalleri Küçülür Mü?

İNSAN BÜYÜDÜKÇE HAYALLERİ KÜÇÜLÜR MÜ?

• saçmalıyosunn

OY: 3 14,3%
  • o kadar küçüldüler ki artık gözümün önünde bile canlanamıyorlar

OY: 8 38,1%
  • hayal kurmaya gidiyorum.....

OY: 10 47,6%

• Ankete Katılan
    21
bana göre insan büyüdükce hayalleride büyüyor...

mesela bir cocuk oyuncak hayal eder yada bir evcil hayvan ama insan büyüdükce hayallaride büyüyor yok iste araba alayim yok iste mezun olmaliyim yok iste villam olsa falan fistan

bence büyüdükçe hayaller küçülür normalde.ama benim gibi hayalperestler için durum farklı.ben büyüdükçe hayallerim dahada büyüyo:D giderek dahada ulaşılmaz ama beni mutlu eden hayaller kuruyorum

Bence insan yaşı ilerledikçe daha mantıklı hayaller kuruyor. Ulaşmak istediğin şey için daha çok enine boyuna düşünüyorsun çabalıyorsun.. Küçükken gerçekleşen seni havalara uçuran hayallerin büyüdüğünde aynı coşkuyla sevindirmiyor . Yani ben böyle hissediyorum.

hayal kurmayı çok seviyorum...

ancak büyüdükçe hayallerin de küçüldüğüne inanıyorum. çünkü; çocukken mantık yürütme ihtiyacı hissetmeden uçsuz bucaksız istediklerimizi hayal edebiliyorduk.

fakat büyüyünce işler değişiyor.. ne zaman hayal kurmaya kalksanız işin mantık kısmı bir yerlerden eteğinize yapışıveriyor ve dilediğiniz kadar özgür olamıyorsunuz

yaşla değil de yaşam şartları ile alalı diye düşünüyorum.

iyi bir eş ev araba hayali kurarken...

bir süe sonra sadece iyi anlaşan huzurlu bir aile hayali kurabiliriz.

yada sadece bir bebeğimiz olsun hayali...

zaman azaldıkça hedefler geçilecek geçitler azaldıkça hayallerde ufalıyor...

yaşlandığında insan sadece sağlık ister mesela...

Aslında insanolu her çağında bir şeyler kurar! Ama büyüdükçe kurdukları gerçekle özdeşleşir daha çok!Ve gerçekleri düşünmekten belki hayal kurmaya vakti kalmaz! gözlemlerim böyle!

Hayır küçülmez sadece mantıklı hayallere doğru yön alır.
En azından gerçekleşebilecek hayaller kurarım. Uçar mıyım hemde en yükseğinden.
Yengeç burcu olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek

Back
X