Bazen bi cinnet herşeyi çözeriçten cehennemi yaşasam da bir kez olsun saygısızlık etmedim.
Kimseye anlatamadığım dertlerimi hep buraya yazıyorum. Şimdi de boğazımdaki düğümü burda çözmek istedim.
Babam psikoljik olarak hasta. Tabi insan yabancıya bile şefkatle yaklaşır ama bu derdi de ancak çeken bilir. Kendisi iki kardeşimin benim annemin yanında olduğu herkesin hayatini zehir etmiş bir insan.
Şehrin içinde bir yere gezmeye gidecek olsak dönünce evde kavga dövüş çıkar mı korkusu, evin bahçesine çıksak fazla otursak azar işitme korkusu, kendi kazandığım parayla elbise alsam burnunu sokar mı korkusu.....
Normal insanların yapıp bizim yaparken kırk türlü eziyet çekmemiz. Her konuda. Normal birinsanın dayanamayacağı kadar zor. Anlatılamayacak kadar acı
En son olarak bu akşam yaptığı artık intiharı bile düşünür oldum.
Evlenme niyetiyle bir yola başvurduk. Evleneceğim kişinin ailesinden kadınlar geldi konuşuldu . Konuyu baba bilip açtık ona. Sonra isteme günü için evleneceğim kişinin bizim olduğumuz şehre gelmesini bekliyoruz. Babam görüşecek falan. Ben zaten tanıyorum seviyorum adet yerini bulsun maksat
Bugün sevdiğimle şu an aynı şehirde olan halam aramış babamı. Kaldığı yerin adresini istemiş. Gidip göreymiş tanıyaymış! Hala bu ya hala. Sen kimsin. Normalde pek görüşmem sevmem. Ailemizi hep huzursuz etti Şimdiye kadar.
Ben annem aracılığıyla söyledim babama. Ben gördüm annem ve babam da görsün onay versin yeter diye. Yanlış miyim Allah aşkına
Biraz önce bir akraba aradı babamı hayırlı olsun demek için. Telefonu açar açmaz beni bir şeye katmıyorlar bana laf düşmüyor gibi minnetli bir sekilde konuşmaya başladi. Ki benim nasil bir evlat olduğumu herkes bilir içten cehennemi yaşasam da bir kez olsun saygısızlık etmedim. Bu sözleri hak edecek bir şey de yapmadım bu konuda. Edebilme sevdiğimle evlenmek istediğimi söyledim.
Benim yanlış yaptığım bir yer mi var. Düşünmekten delirecek noktaya geldim.
Duam şu ki dünyada hiç kimse benim annemin kardeşlerimin yaşadığını yaşamasın...
Buna okadar inaniyorum ki... KesınlıkleBazen bi cinnet herşeyi çözer
Sadece yasak konusu değil ki. Her konuda psikolojik baskı altındayız burda sayamayacağım aklınıza gelmeyecek her konuda. Belki karnımızı doyuruyor ama babalık sadece bu değil kiBabanızı tanimam ama yazılanlardan yola çıkarak yaziyorum babaniz çalışmıyor mu kumar mi oynuyor icki icip sizi dovuyor mu sovuyor mu yada sizi calistirip elinizden paranizi alip baska kadinlarla alem mi yapiyor bu ulkede el kadar çocuklar tecavuze uğruyor kac kadin kocasi sevgilisi tarafindan dovulup öldürüluyor yani babanizin birseyler korkmasi yasaklar getirmesi cok dogal degil mi
Sorun babamın tanımak istemesi değil ki. Ben zaten ş tarihte gelecek tanişcaaksin dedim. Adam sorun odaklı, halamın tanımasını istemiyorum şu an için. Olmaz dedim delirdi evi huzursuz etti, arayanlara beni bir şeye katmıyor diye anlatıyor. Duyan diyecek ki bu kız ana baba rızası almadan kaçmış gitmiş veya gizli nikah yapmışBen çok ciddi bir sorun göremedim. Hatta sorun göremedim. Ne var ki damadı tanımak istediyse ?
Rahat olun türk toplumundaki baba yapısı inanın bunun üç aşağı beş yukarı aynısı. Siz yine dua edin. Benim ki 17 yaşında ben artık sana bakamam git çalış kendine bak dedi. Ki 17 yaşına kadar da bakmışlığı yok. Özetle dert etmek yerine he deyin geçin değişmez çünkü. Evliliğiniz güzel olsun şu saatten sonraSorun babamın tanımak istemesi değil ki. Ben zaten ş tarihte gelecek tanişcaaksin dedim. Adam sorun odaklı, halamın tanımasını istemiyorum şu an için. Olmaz dedim delirdi evi huzursuz etti, arayanlara beni bir şeye katmıyor diye anlatıyor. Duyan diyecek ki bu kız ana baba rızası almadan kaçmış gitmiş veya gizli nikah yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?