• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan annesinden soğur mu ....

Bence her ne kadar düşünceleri yaptıkları size mantıklı gelmese de, her ne kadar yanlış adımlar atsa da o sizin anneniz. Benim annem ve babam inanın yapmadıkları şey kalmadı bana diyebilirim. Çok çektim onlarda. Bu kadar alttan almasam hala da çekerim. Ama insanları degistiremeyiz malesef ve atsan atılmaz satsan satılmaz aile sonuçta. O yüzden 3 maymunu oynayın. Ben öyle yapıyorum ruh sağlığım için ve faydalı oluyor :) He deyip geçin yani. Seviyor muyum sevmiyor muyum soğudum mu acaba niye şöyle yaptı diye düşünmeyin bile...
Bende bunu anlamıyorum o sizin anneniz ne derse desin atamazsınız vs...tamamda çocuğunda bence anne ve baba üstünde hakkı var o ne olucak.dogurdu ve dogurtturdu diye hakmi oluyor.benim babam sinir hastasıydı
Bizleri küçükken kemerle dövdü dayak çok attı neler çektirdi.ne çocukluğumuzu yaşadık ne gençliğimizi onun delilikleri yüzünden .kahrını çektik evlenio o evden çıkana kadar
Şimdi peygamber oldu
Nasıl bir baba bize karşı ve nasıl iyi bir dede
Emekli oldu çok oluyor kafası biz evlenince Dank etti.ama iş işten geçti
Şimdi size soruyorum bunun babalık hakkı neresinde ve biz hep calip evlendik ceyizimiİ aldık ve ona ev bile aldık oturuyor ben aldım diyor hala.bu babalar analar soruyorum yinede ana baba hakkı soracakmi öbür dünyada

Ben anlamıyorum gerçekten bazı anneler yaş geçtikçe tuhaflasiyor.Benim annemde teyzelerimin torunlarına ayılır bayılır teyzelerim bizim çocukları hiç umursamaz anlamak çok zor varsa sevgin kendi torunlarına ver başkasından önce..Değişik tipler ama değişmezler bunu bilir bunu söylerim.
Kesinlikle bilerek yapıyorlar gicikligina
Ve düşünün yaptığı ne anlamsiz

Bende bunu anlamıyorum o sizin anneniz ne derse desin atamazsınız vs...tamamda çocuğunda bence anne ve baba üstünde hakkı var o ne olucak.dogurdu ve dogurtturdu diye hakmi oluyor.benim babam sinir hastasıydı
Bizleri küçükken kemerle dövdü dayak çok attı neler çektirdi.ne çocukluğumuzu yaşadık ne gençliğimizi onun delilikleri yüzünden .kahrını çektik evlenio o evden çıkana kadar
Şimdi peygamber oldu
Şimdi size soruyorum bunun babalık hakkı neresinde ve biz hep calip evlendik ceyizimiİ aldık ve ona ev bile aldık oturuyor ben aldım diyor hala.bu babalar analar soruyorum yinede ana baba hakkı soracakmi öbür dünyada
Bütün kardeşlerim çalıştık kucuklukten beri bize ne yaptı hicbisey .evlenecek ceyizimiİ düğün masarafalrini herşeyi kedimiz kazandık evlendik.altinalrimizi hepsini.calistik ev aldık şimdi emekli maaşlarına var gül gibi geçmiyor yiyip içip yaşıyor bizim sayemizde.biz çok m menünüz aman iyi olsun fakat ne oldu bizim cocuklugumuzu g nclivimizi geri verebilir mi HAYİR PEKİ BU HAK ANA BABA HAKKİ NERDE

Ben çocuğun halk olduğunu anne ve baba üstünde inandığım için
Evlatlarima anne babalığı sorguladım için kendi ailemden çok dikkatli davraniyorum.2 yaşındaki çocuğum ve 10 yaşındaki co uguma büyük bir insan gibi saygın davranırım.babamizda öyle etrafımdaki herkez bunu iyi bilir beni ve çocuklarımı takdir eder.ve çocuklarım Allah'a bin şükür harika çocuklar çok terbbiyeli çünkü adalet var sevgi saygı var.hak hukuk konusunda hassasım .onlarında bizde var bizi onalr secmedi

Benim annem şu beş parmağa bak birine bak vursam digeride acır der neyse bu anlamdım.guya hibirimizi ayirmiyor
İki kız
İki erkek kardeşiz
Annem hep abimleri tutar onalra canını verir bunu hissediyorum arkadaş yapma işte sahte

Eşim askerde ben kendi ailemın yanında kalıyorum 2 kardeşiz zaten konu işe bi evlat annesinden soğur mu ben soğudum galiba .. 24 yaşındayım 6 aylık bi oğlum var uyku konusunda baya sıkıntılıyız sabah uyudu tam yatagına yatırıyorum anmem mutfaktan bagırıyor odandakı camasırları topla diye söylenip duruyor onun sesine oglum uyandı zaten aramız bozuktu dünden iyice sinirlendım artık tartıştık nefret ediyorum şu kızdan dedi.. Aslında asıl konu buda degil içimde öyle bi öfke biriktirkş artık annem 8 sene önce bi cemaate katıldı ya düşünsenize hiç tanımadıgımız bi kadının tabi onun cemaate vekili oluyor kucuk oglunu birsürü fotografı var annemın telınde benım bebegimin magnetini watsapda profıl yaptı annem watsapda yaptım gerek yok diye galerisinden silmeye kalktı o kadının cocugunun benım çocuğumdan daha cok fotoğrafları var . Babam sorduğunda vekili ayse mi cocukların mu diye onun yeri ayrı çocuklarımın yeri ayrı diyor böyle bir cevap olabılır mı sen cocuklarını o kadınla nasıl kıyaslayabılıyorsun zamanında hizmet için cemaat evleri için o kadar kermeslere gitti temızlıklere ögrenci evlerini hizmet diye temizliyorlardı o vekıller karı koca calıstıkları halde durumları iyiyken bile halılarını yıkamalar evlerını temızlemeler ama şuanda başka bir yere taşındık 2 senedir bize gelince yaptıgı hersey zoruna gidiyor istemeyerek yapıyor iki yemek hazırlıyor bi pazara gidiyor onda bile sinirlenıypr geriliyor zamanında niye böyle değildi... bazen bana karşı o kadar sevgisiz geliyor ki cemaatindeki vekil kadını Canımın Canı diye kaydetmiş hey allahım sadece kendınden soğuttu ......

Merhaba. Uyuyamamaktan düşünmekten çaresizlikten mesajlara bakarken konu başlığını görünce yazmak istedim. üzülerek yazıyorum maalesef.. Yaşım 35 ve benim annem 23 gündür 3. derece yoğun bakımda yatıyor. Beyin kanaması geçirdi ve maalesef amiliyatı yok. beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok. Durumu kritik. Durumunuza üzüldüm ama lütfen yapmayın düzeltin aranızı. Benim hem 3 yaşında kızım var yani hem evlatım hem anneyim. İnan bana çok zor. İster bir arkadaş olarak ister bir abla olarak ne şekilde algılarsan algıla ama niyetim asla kalp kırmak değil. Bir anneyi bizim beklediğimiz şekilde yoğun bakımda beklemeyi Rabbim kimseye yaşatmasın. O yoğun bakımdan çıkmayı rabbim nasip ederse bizi tanıyabilecek mi onu bile bilmiyoruz. Bakım hastası olur diyor doktorlar. Şimdi tüm bunları niye mi yazıyorum. Çünkü durumunuza çok üzüldüm :( inan bana durum başka olunca bu hisler böyle olmuyor. Yaşım 20 lerde iken ben de kızardım abimi çok seviyor diye. Keşke konuşsaymışım. Keşke bol bol sarılıp seni seviyorum deseymişim :( o gelmiyorsa sana sen bir adım at bence. Psikolojik bir destek de alsın tabii diğer durum biraz sıkıntı. Demem o ki annelerimiz hayatta ve sağlıklıyken onlara sımsıkı sarılalım. Kalmasın içimizde. ne bileyim anlatabildim mi? benim çok çok üzüldüğüm şeyler var. İnsanın aklına gelmiyor ölüm ama işte (rabbim kimseye yaşatmasın anneme de mucizeleriyle şifa versin inşallah) aslında hiç kimsenin ne olacağı bilinmiyor. Lütfen konu sahibi yanlış anlama. ama bence düzeltin aranızı. bilmiyorum ne şekilde ama bulun onu bir şekilde. Allah benim anneme acil şifalar versin herkesin annelerine de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Amin.

Eşimin akrabası var oda bu cemaatların içindeydi halen de içinde kendi oğluna ile ilgilenmedi varsa yoksa kermes, toplantı, yemek davetleri, sohbet saatleri, oğlu sanal kumara dadandıktan sonra çalıştığı şirketin paralarını çarçur etti işten kovuldu,
2 kat bahçeli ev ellerinden gitti, ceviz bahçesi satıldı, bu bir annenin oğlu ile ilgilenmemenin bedeli, oğlu borç yaptığı için ödemek babaya kaldı yoksa hapse girecekti, baba da ne varsa sattı oğlunu kurtardı, aslında oğlundan çok torununa kıyamadı

Son düzenleme:
Şimdi peygamber oldu
İnanın benim annem babam da sizin anlattığınız gibi insanlar. Okurken aklıma yaşadıklarım geldi ve yine sinirlendim. Çok fazla kötülük yaptılar bana. Ama iyi zamanlarimiz da hiç olmadı değil. Bir de ben pek kin tutamam. O yüzden sırf iyi zamanların hatrina yarın bir gün bana ihtiyaç duydukları bir zaman olursa yanlarında olurum ama onu dışında bana yine zarar vermeye çalışırlarsa bu sefer karşılarında o eski küçük kız da olmaz! Karşılığını da veririm. Yani her ailenin dinamiği farklı. Annenizi siz tanıyorsunuz. Sadece ileride pişman olacağınız birşey yapmayın onu demeye çalışıyorum. Yoksa hakları var mı üzerimizde konularına girersek işin içinden çıkamayız. Kendi ruh sağlığınızı da düşünün. Ben şahsen ailemi hayatımdan tamamen çıkarsam bu beni mutlu etmez. Ne olursa olsun bir yerlerde istediğim zaman onları görebileceğim düşüncesi beni rahatlatır.

Tabii canım bence rahatsızlar.Hatta benim bir teyzem var kör cahil, 6 tane torunu var hepsi kız ama hep erkek torun istiyorum diye söylenir durur, her defasında cinsiyeti öğrenir yatak döşek yatar cahilin önde gideni yani.Benim oğullarımin sosyal medyada hicbir fotoğrafına beğenmez yorum yapmaz annem onun torunlarına sayfa sayfa kalpler övgüler yağdırır.Benim umrum değil sormam da neden diye ama düşünüyorum benim için önce can sonra canan herzaman, çocuklarımı torunlarımı açık açık kıskanan çekemeyen kardeş benim umrunda olmaz.Bazilari bu sıralamayı yapamıyor sanırım beyinsel bir fonksiyon eksikliği diye düşünüyorum.

Tabii canım bence rahatsızlar.Hatta benim bir teyzem var kör cahil, 6 tane torunu var hepsi kız ama hep erkek torun istiyorum diye söylenir durur, her defasında cinsiyeti öğrenir yatak döşek yatar cahilin önde gideni yani.Benim oğullarımin sosyal medyada hicbir fotoğrafına beğenmez yorum yapmaz annem onun torunlarına sayfa sayfa kalpler övgüler yağdırır.Benim umrum değil sormam da neden diye ama düşünüyorum benim için önce can sonra canan herzaman, çocuklarımı torunlarımı açık açık kıskanan çekemeyen kardeş benim umrunda olmaz.Bazilari bu sıralamayı yapamıyor sanırım beyinsel bir fonksiyon eksikliği diye düşünüyorum.

Evet. Bir insan anneden soğuyabilir. Eğer anne bir evladı mutsuz ediyorsa o evlat da anneyle arasına mesafe koymayı, çok fazla görüşmemeyi tercih ederse biraz rahat eder.

Back