- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi hepiyilikle06
Bende bunu anlamıyorum o sizin anneniz ne derse desin atamazsınız vs...tamamda çocuğunda bence anne ve baba üstünde hakkı var o ne olucak.dogurdu ve dogurtturdu diye hakmi oluyor.benim babam sinir hastasıydıBence her ne kadar düşünceleri yaptıkları size mantıklı gelmese de, her ne kadar yanlış adımlar atsa da o sizin anneniz. Benim annem ve babam inanın yapmadıkları şey kalmadı bana diyebilirim. Çok çektim onlarda. Bu kadar alttan almasam hala da çekerim. Ama insanları degistiremeyiz malesef ve atsan atılmaz satsan satılmaz aile sonuçta. O yüzden 3 maymunu oynayın. Ben öyle yapıyorum ruh sağlığım için ve faydalı oluyor :) He deyip geçin yani. Seviyor muyum sevmiyor muyum soğudum mu acaba niye şöyle yaptı diye düşünmeyin bile...
Bizleri küçükken kemerle dövdü dayak çok attı neler çektirdi.ne çocukluğumuzu yaşadık ne gençliğimizi onun delilikleri yüzünden .kahrını çektik evlenio o evden çıkana kadar
Şimdi peygamber oldu
Nasıl bir baba bize karşı ve nasıl iyi bir dede
Emekli oldu çok oluyor kafası biz evlenince Dank etti.ama iş işten geçti
Şimdi size soruyorum bunun babalık hakkı neresinde ve biz hep calip evlendik ceyizimiİ aldık ve ona ev bile aldık oturuyor ben aldım diyor hala.bu babalar analar soruyorum yinede ana baba hakkı soracakmi öbür dünyada