- 3 Ağustos 2018
- 42
- 29
- 18
- Konu Sahibi hepiyilikle06
-
O cemaatın oldugu memleketten ayrılalı 2 sene oldu Ama kafa yapısı hala aynı kalmış..Annenin sağlam sıkıntısı var. Bence doktora götürmelisin hiç normal görünmüyor.
Aslında artık var eşim ücretli askerlik yapıyor maaş alıyor ama evim doğuda virüsten dolayı ıstesemde gidemem şuanda da normalde o evde daha dogalgaz ve sıcak su yok burda ailemle rahat olurum diye düşünmüştük ...Annen ev iyisi degil el iyisi. Elaleme yaranmaya calisiyor. Sen neden kendi evinde kalmiyorsun? Tek basina cocugunla yasayacak gelirin yok mu?
Üzücü olanda sadece internetten birsey begenip istediğinde gülümseyerek yanıma gelmesi benimle iki konuşması o ürünü aldırana kadar tabiGayette soğur.Anne olmak kimseyi melek yapmıyor.Huyunu sevmiyorsan soğursun.
Evim doguda bebişim 6 aylık bu virusten gidiş geliş yok suanda bide ev yeni o yuzden hala sıcak su dogalgaz yok malesefKendi evinizde neden kalmıyorsunuz? En azından kafanız rahat olur
Aynısını bugun tartışırken söylediö yaşlanıncada sen gelirsin ama ben bakmam diye ondan cok birsey istemiyorum ki ben yaa sadece sevgi istedim ilgi istedim onun aklı hala onlardaKendi evinde kal anenenede mesafe koy zor zamaninda da o vekil kadin gelsin baksin onu sen yzuune bakmazsin bosver
Üzüldüm:/ Allah sabır versin. Sayılı gün çabuk geçerEvim doguda bebişim 6 aylık bu virusten gidiş geliş yok suanda bide ev yeni o yuzden hala sıcak su dogalgaz yok malesef
Eşimin askerliği temmuzda bitiyor inşallah dedigim gibi evim doguda bide dogalgaz ve sıcak su yok suanda burda rahat olurum diye düşündüm hep ama sanırım yaptıklarım sayesinde durabılıyormusum oda olmasa hiç barınamazmısım ..Bi anne evde kendi kızını nasıl sığıntı gibi yaşatır aklım almıyor.Kendi evinize gidin.
En yakın zamanda gidicegim inşallah zaten artık hissediyorum sanki benı kullanıyormuşum gibi internetten birsey istedigi zaman yanıma gelme iyi iyi konuşma dışardaki borcunu ödetmeye gelince iyi gibi o cemaatınden 1 bile aramadı torunun oldu hayırlı olsun diye ama demk kı daha değerliler isteBi anne evde kendi kızını nasıl sığıntı gibi yaşatır aklım almıyor.Kendi evinize gidin.
Evet 2 sene oldu ordan taşınalı annemler artık görmüyor ama kafa hala orda kalmış zaten ne zaman bu işlere girdi benı kendınden soğutmaya başladı telefonda onların kermes vs. Seylerini paylasır gel beraber biz bi fotoğraf paylasalım desem yok onlar görür ya ondan... arkadası var kızıyla hergün paylasıyor söylüyorum aman onlarınkı yalandan hergun birbirini yiyor onlar diyor en azından burdan bakınca anne kız mutlu gibiler ....O dediginiz grubu biliyorum. O gruba katılanların da zerre akli olduğunu düşünmüyorum. Anneniz daha çok kurban olur onlara. Bence ilişkinizi azaltın
E almayın çok mu paranız var . O sevdiği vekil hanım mi ne o alsın istedikleriniÜzücü olanda sadece internetten birsey begenip istediğinde gülümseyerek yanıma gelmesi benimle iki konuşması o ürünü aldırana kadar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?