• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah annen ölür dedi

Queensz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
4
0
1
6 yıllık bir ilişkim var çok kez ayrıldık barıştık. Bi anda sinirlenen, sinirliyken ne yaptığımızı bilememe durumumuz var ikimizinde. 3 gündür kavga ediyorduk her zamanki gibi ufak sebeplerden kavga ederken uzatırsak büyüyüp büyük kavgaya dönmüştü. Sabah telefonla aradım senden beklentim buydu yapmadın dedim yapmayacağım artık hayatımı sana endekslemedim dedi her zaman her kavgada söylediği sözler olduğu için aldırış etmedim haftaya annem ameliyat olacak zor zamanımda yanımda olmanı beklerdim dedim ananı s.ksinler dedi ne diyorsun sen dedim bişey demiyorum dedi sen ne diyorsun diye bağırmaya başladım inşallah annen ölür dedi neler dediğimi hatırlamıyorum ve kapattım.

Çok şey yaşadık çok kez ayrıldık çok kez barıştık bir şekilde ikimizde birbirimizden ayrılamıyoruz geri barışıyoruz ama şu anda bana değil anneme o lafı etmesi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Ohooo ne saygı kalmış ne seviye
Lackaslasmis bu iş daha ne bekliyosun ki bu insandan..yedi sulaleni ağzına dolamasini mi

Bunları söyleyen bi adam için hala ne yapacagını bilmiyor musun? Terkedeceksin. Nokta.... sakın 6 senelik ilişkim var, çok seviyorum deme sakın. Bunlar faso fiso. Gerçege bak, sevgilinin içinin pisliğine bak!!!

Yemisim askini. Ne sevgi kalmis ne saygi. Iliskiniz büyük ihtimalle aliskanliktan ibaret. Terbiyesiz!!

o lafa karsi napacagini bilmiyorsan ne deyimki ben sana
yedirrim ben o adama o lafi
el oglu bulursun ama ana bulamazsin ben sana deyim
bu adamla devam edesende herseyi hakediyorun demekdir
kendi dusen aglamaz

6 yıllık bir ilişkim var çok kez ayrıldık barıştık. Bi anda sinirlenen, sinirliyken ne yaptığımızı bilememe durumumuz var ikimizinde. 3 gündür kavga ediyorduk her zamanki gibi ufak sebeplerden kavga ederken uzatırsak büyüyüp büyük kavgaya dönmüştü. Sabah telefonla aradım senden beklentim buydu yapmadın dedim yapmayacağım artık hayatımı sana endekslemedim dedi her zaman her kavgada söylediği sözler olduğu için aldırış etmedim haftaya annem ameliyat olacak zor zamanımda yanımda olmanı beklerdim dedim ananı s.ksinler dedi ne diyorsun sen dedim bişey demiyorum dedi sen ne diyorsun diye bağırmaya başladım inşallah annen ölür dedi neler dediğimi hatırlamıyorum ve kapattım.

Çok şey yaşadık çok kez ayrıldık çok kez barıştık bir şekilde ikimizde birbirimizden ayrılamıyoruz geri barışıyoruz ama şu anda bana değil anneme o lafı etmesi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Ne yapman gerektiğini biliyorsundur umarım..
Vuracaksın kıçına tekmeyi olacak..

Ne yapman gerektiğini sen zaten biliyorsun, daha fazla beklemene gerek yok...

yuh :KK57:
tabıkı napman gerektıgı bellı !!!
ne sana ne annene ne arkadasına boyle bı laf dıyemez kımse ne munasebet
annene degıl sana dese affedıcekmısın
sıddet boyle baslar haberın olsun

Nasil ne yapman gerektiğini bilmiyorsun Allah aşkına ya. Ayrıl o iğrenç mahluktan diyeyim o zaman. Baska ne yapılır ki

Bide bilmiyorum demişsin yani kurtar kendini 6 yılını da unut gitsin terbiyesiz biriymiş bee

Saygı kalmayan bi ilişki yaşayabileceğimiz en kötü şeyleri de yaşadık ama ayrılamadık nedenini bilmiyorum 5 ay da ayrı kaldık ama gene birbirimize döndük. Böyle ilişkiler nasıl biter bilmiyorum ilk sevgili ilk aşk.

En kutsal varligimiz annelerimiz.. O kim oluyor ki senin annene kufur edip annene ólsun falan diye biliyor siz cok yuz vermissiniz demekki bu ilk kufuru hakareti degil siz bi alismissiniz gibi bu duruma tepki vermeyisinuzden bunu anliyorum ben ... Kesinlikle ve kesinlikle aramayin o g...zek sizi mutlaka arar telefinlarina cikmayin mesajlarina cvp vermeyin sakinliginizi koruyun.. .bitirin keeinlikle sizi sevgiside askida yok sadece aliskanlik olmussunuz..... Anneniz icin cok gecmis olsun . acil sifalar dilerim..

bana kızma ama sevgilin ne kadarda saygısız ve kaba..:63:
bence oturun konuşun aranızdaki sorunu halletmeye çalışın eğer olmuyorsa yollarınızı ayırın derim.

Saygı kalmayan bi ilişki yaşayabileceğimiz en kötü şeyleri de yaşadık ama ayrılamadık nedenini bilmiyorum 5 ay da ayrı kaldık ama gene birbirimize döndük. Böyle ilişkiler nasıl biter bilmiyorum ilk sevgili ilk aşk.

böyle bir türlü bitemeyen ilişkilerde cinsel hayattan kopamamak var. çünkü cinsellik bir ilişkinin %60 nı oluşturuyor ve kopmak o zevkten mahrum kalmak kalbimizle değilde beynimizle düşünmemize sebep oluyor. kızma bana olur mu hayır değil dediğini duyar gibiyim. ama saygının ve de sevginin minimumlarda olan bir ilişkide bu böyledir. sana dokunan başka biri olana kadar ayrılamazsın ondan. o da senden. bazı insanlar böyledir kavga eder dövüşür sonra... işte böyle. önce o hazdan vazgeçip geçemeyeceğine karar ver.

Bu sevgi mi yani?
Pardon ama siz ikinizde alışkanlık ve bağımlılıklar hakkında bilgi edinmelisiniz.

Annene söylediği o çirkin küfürüde yutuyorsun demekki..
Sevsinler ilk aşkınıda ilk sevgilinide..
Yazıklar olsun bu zihniyete..
Gençlik nereye gidiyor artık,sevgililer baş taçı olmuş günümüzde..

Bunların hepsini bende biliyorum zaten teşekkür ederim sizde bana bildiklerimi söylediniz ama burdan sonrası için devam edersem nasıl olur ne demeliyim bitirirsem nasıl bitirmeliyim neler demeliyim kendime neler yapmalıyım bunlar hakkında öneriler cevaplar beklemiştim.

Back