6 yıllık bir ilişkim var çok kez ayrıldık barıştık. Bi anda sinirlenen, sinirliyken ne yaptığımızı bilememe durumumuz var ikimizinde. 3 gündür kavga ediyorduk her zamanki gibi ufak sebeplerden kavga ederken uzatırsak büyüyüp büyük kavgaya dönmüştü. Sabah telefonla aradım senden beklentim buydu yapmadın dedim yapmayacağım artık hayatımı sana endekslemedim dedi her zaman her kavgada söylediği sözler olduğu için aldırış etmedim haftaya annem ameliyat olacak zor zamanımda yanımda olmanı beklerdim dedim ananı s.ksinler dedi ne diyorsun sen dedim bişey demiyorum dedi sen ne diyorsun diye bağırmaya başladım inşallah annen ölür dedi neler dediğimi hatırlamıyorum ve kapattım.
Çok şey yaşadık çok kez ayrıldık çok kez barıştık bir şekilde ikimizde birbirimizden ayrılamıyoruz geri barışıyoruz ama şu anda bana değil anneme o lafı etmesi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Çok şey yaşadık çok kez ayrıldık çok kez barıştık bir şekilde ikimizde birbirimizden ayrılamıyoruz geri barışıyoruz ama şu anda bana değil anneme o lafı etmesi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.