- 26 Ağustos 2016
- 1.019
- 393
- 43
Soğan kuru ne gerek kalmadı canım benim kistte kaybolmuş çok şükürCanım soğan kürü prolaktini etkilemiyormus ama incir kürü prolaktini çok yükseltiyor prolaktinin yüksekse yapma sakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kuru ne gerek kalmadı canım benim kistte kaybolmuş çok şükürCanım soğan kürü prolaktini etkilemiyormus ama incir kürü prolaktini çok yükseltiyor prolaktinin yüksekse yapma sakın
Bende aynı şekilde pko varmı yokmu bilmiyorum ben kendim istedim kullanmak ve bende gunde bir paket içiyorum ama gunde sabah akşam dört paket kullanan lar varmış biz mi az kullanıyoruz kiKızlar ben daha bu ay kullanıyorım gunde bır tane ıcıyrum bende pko falan yok sebebsız ınfertılıtem var takvıme gre yarın adet olmam lazım ama ovulasyon testı kullandım ona gre dort gun once yumurtladım sag kasıgımda bı sıslık hıssedıyrum acısı yok ama rahatsız edıcı bısey yırmı gundur falan kullandım acaba bı zararı falan mı oldu bu ılacın bana
Bende aynı şekilde pko varmı yokmu bilmiyorum ben kendim istedim kullanmak ve bende gunde bir paket içiyorum ama gunde sabah akşam dört paket kullanan lar varmış biz mi az kullanıyoruz ki
ya bende soğan kürü yapacaktım bu ay 12. gündeeyim geç kaldım galibaİnofolic kullandım 2 ay 1.ayda hamile kalmışım ama ben soğan kürü de yaptım. Ovulasyon testi hiç kullanmadım.
canım bende senin gibiyim kendim kullanıyorum bende de pko felan yok kaçıncı günündesin ilacınKızlar ben daha bu ay kullanıyorım gunde bır tane ıcıyrum bende pko falan yok sebebsız ınfertılıtem var takvıme gre yarın adet olmam lazım ama ovulasyon testı kullandım ona gre dort gun once yumurtladım sag kasıgımda bı sıslık hıssedıyrum acısı yok ama rahatsız edıcı bısey yırmı gundur falan kullandım acaba bı zararı falan mı oldu bu ılacın bana
canım bende senin gibiyim kendim kullanıyorum bende de pko felan yok kaçıncı günündesin ilacın
Yani geç kalmışsın adet bitimi başlıyolar normalde. Bi dahaki ay yaparsın artık.ya bende soğan kürü yapacaktım bu ay 12. gündeeyim geç kaldım galiba
Ohh çok şükür. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSoğan kuru ne gerek kalmadı canım benim kistte kaybolmuş çok şükür
bi kaç gün önce çok tavsiye docent doktora gittim. inofolic ictim yumurtlamamı 4 gün geciktirdi ve 4 günde regl geciktirdi dedim. neden içtin dedi. kim tavsiye etti dedi. pko su olmayan dr tavsiye etmeyen kimse bence kullanmasın. ben kafama göre içmistim. sonra tavsiye eden ark telefon açtım kimseye kafana göre tavsiye etme die hafiften fırça attım.Kızlar ben daha bu ay kullanıyorım gunde bır tane ıcıyrum bende pko falan yok sebebsız ınfertılıtem var takvıme gre yarın adet olmam lazım ama ovulasyon testı kullandım ona gre dort gun once yumurtladım sag kasıgımda bı sıslık hıssedıyrum acısı yok ama rahatsız edıcı bısey yırmı gundur falan kullandım acaba bı zararı falan mı oldu bu ılacın bana
canım bende senin gibiyim kendim kullanıyorum bende de pko felan yok kaçıncı günündesin ilacın
bi kaç gün önce çok tavsiye docent doktora gittim. inofolic ictim yumurtlamamı 4 gün geciktirdi ve 4 günde regl geciktirdi dedim. neden içtin dedi. kim tavsiye etti dedi. pko su olmayan dr tavsiye etmeyen kimse bence kullanmasın. ben kafama göre içmistim. sonra tavsiye eden ark telefon açtım kimseye kafana göre tavsiye etme die hafiften fırça attım.
Bu zaten folik asit olduğu için herkes kullanabiliyormus canım bi sıkıntı olmaz.ben iki haftadır kullanıyorum ama bu kutu bitince yine alırım tabi yine bi gelişme olmazsa.inşallah gerek kalmazSanmıyrum tatlım yabence herseyın fazlası zarar bu ılac yumurtalıkları buyutup sısırıyormus nrmalde zaten yumurtlayan bı ınsanın yumurtalıgını haddınden fazla yuklenmek zarar verır dıye dusundum snucta fazla yumurta olusup catlamayıp kıst olarak da kalabılır bu yızden bıze gunde bır yeterlı dıye dusunuyrum su an benım sag taragım sıstı yumurtalıgımı hıssedıyrum gelısmıs bellı acaba zararı mı var dıye dusunmeden edemıyrum
ıkıncı kutuyuda ıcıcem bırdaha ıcmıycem bunu kendı kendıme aldım hıc dktra danısmadım korkuyorum
Benimde adetim düzensiz 30-40gun falan buluyor hatta gecen yıl 50gunde olmuştum ama pko var demek mi oluyor bilmiyorum.ben yinede fazlası zarar gibi geliyor gunde bi tane alıyorum bakalım bu ay ne olcak
İnşallah canım bu ay çok umutluyum nedenseOhh çok şükür. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Senle ben hala bekliyoruz :) sende kimyasal gebelik yasamıstın hatırlıyorum senı :)İnşallah canım bu ay çok umutluyum nedense![]()
Bat ne zaman bende heyecanladim şimdi :)İnşallah canım bu ay çok umutluyum nedense![]()
kızlar benimde ovulasyonun 15. günü ilaca devam adet olanla ( inşallah olmazsınız tabi) ya da tutanlar yazmayı unutmasın
ok canım hayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin inşallah.. bana da aynısını yaptı bir iki hemşire bi daha dürüst olma canım adetim bir hafta gecikti de yapın de ben öyle yapıyorum valla ne yapayım insanın halinden anlamıyor bazısıcanım benım reglıme bur hafta var aslında takvıme gre ıkı gun gecıktım ama ovu testı kullandım teste gre gecen hafta yumurtladım bu durumda reglıme bur hafta kaldı ama uc gundur goguslerım acayıp acıyor bu benum ıcın adet belırtısınrmaldenn farklı olarak sag kasıkta bı sıslık var onuda ılactandır dedım ama bılemedım goguslerım acıyana kadar cok umutluydum bugun kan verdım saglık ocagına b-hcg ye de bakın dedım hemsıre daha erken cıkmaz dedı
bakmadı ya sankı ona erken mı dıye sordum
herneyse bısey cıkarsa yazarım buraya
ok canım hayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin inşallah.. bana da aynısını yaptı bir iki hemşire bi daha dürüst olma canım adetim bir hafta gecikti de yapın de ben öyle yapıyorum valla ne yapayım insanın halinden anlamıyor bazısı
ay evet snra keske bı hafta gecıktı deseydım dıye hayıflandım ama zaten tam olarak durust degıldım bı haftavar daha adetebugun evlılık yıldonumumuz belkı ıyı bı haber verırım esıme dedım kısmet degılmıs