Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ara vermeye gerek yok sonuçta çoluk asit bu da.kızlar adet oldum gebelik olmadı maalesef.. ama inofolik kullanacağım yine de son kez denemek istiyorum adetliyken devam ediliyor mu bu ilaca yoksa ara mı verilecek
Amin canım inşallah :)hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Bahsettiğiniz inofolic hap şeklinde olan mı şase şeklinde olan mı ?Amin canım inşallah :)
Toz şeklindeBahsettiğiniz inofolic hap şeklinde olan mı şase şeklinde olan mı ?
Teşekkür ederim cevap için 2. Kutuya geçtim bileToz şeklinde
inşallah canım sen gebelik açısından mı fayda görmedim diyorsunbir buçuk ay olacak kullanıyorum bu ay bi faydasını görmedim arkadaşlar daha regl bile olamadım..umarım faydasını görürüz bu ilaçdan na
Adetim vaktinde yada biraz erken gelir belki dedim ama bi değişiklik yok maalesefbir buçuk ay olacak kullanıyorum bu ay bi faydasını görmedim arkadaşlar daha regl bile olamadım..umarım faydasını görürüz bu ilaçdan ümitliydim![]()
Rabbim tez vakitte hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahAdetim vaktinde yada biraz erken gelir belki dedim ama bi değişiklik yok maalesef
Arkadaşlar bu ilaç pkolular için olan bir folic asit adetleri düzenli olan zaten düzenli yumurtluyordur inofolic düzenli yumurtlaması olmayanlar için kafaniza göre kullanmayın bence bende inofolicle hamile kaldım ikinci ayda pkoluyum adetlerim düzensiz doktorum tavsiye etti çok şükür sebebimiz oldu meleğim geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba bende sabah akşam başladım sonra günde bir tane içiyordum hayır başka bişey kullanmadımMerhaba beyaz bulut günde inofolik dozunuz nekadardı acaba ben günde sanah bir akşam bir aç karnına kullanıyorum 4 gün oldu kullanmaya başlayalı bebeğim olmasını çok istiyorum takdir allahtan tabi. Pkoluyum inofolik haricinde başka birşey kullandınızmı hamile kalmak için