• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic kullananlar

kızlar adet oldum gebelik olmadı maalesef.. ama inofolik kullanacağım yine de son kez denemek istiyorum adetliyken devam ediliyor mu bu ilaca yoksa ara mı verilecek

kızlar adet oldum gebelik olmadı maalesef.. ama inofolik kullanacağım yine de son kez denemek istiyorum adetliyken devam ediliyor mu bu ilaca yoksa ara mı verilecek
Bence ara vermeye gerek yok sonuçta çoluk asit bu da.

bir buçuk ay olacak kullanıyorum bu ay bi faydasını görmedim arkadaşlar daha regl bile olamadım..umarım faydasını görürüz bu ilaçdan ümitliydim :(

Ben tam bir buçuk sene gebe kalamadım rahim filmi sperm testi herşey normal hatta harikaydı yumurtam çok kaliteliymiş ama olmuyodu.en son basit bi tıp merkezi var oraya gittim çatlama iğnesini deniyim diye.hem çatlama iğnesi oldum hem de doktor inofolic verdi bir ay bekle dedi bu ay da bekle ondan sonra tüp bebek istiyorsan gidersin.bu ilaç sebepsiz olmayanlarda baya işe yarıyo dedi.adetin 12.günü çatlama iğnesi vuruldum o gün de içmeye başladım inofoliği.doktor bir hafta ilişki önermişti biz sadece o gün yaptık iğneyi olduğum gün.sabaha kadar duş almadım.ama yorgunluktan.o ay gebe kaldım.demekki çatlamış hemen yumurta o gün.bence sizler de deneyin bazı şeyler vesile oluveriyo.Allah herkese yaşatsın inşalah

• Beğen
Reactions: Eva
Valla inofolicmiş vs hiç uğraşmayın bi sene bunları yaptım inofolic, hayıt otu, süt maydanoz buharı. Zaman kaybetmeyin derim bi seneyi geçti bebek olmuyorsa doktora gidin. Ben Ekim de tüp bebek serüvenine başlıyorum.

İnofoliği de doktora giderek kullanıyorsunuz zaten doktora gidip de hiç bi sorun çıkmadıysa ve yaşınız 30un üstünde değilse denemek için vaktiniz var bence. Ama maddi durumunuz iyiyse beklemek istemiyorsanız da tüp bebek tabiki denenebilir yani

hanımefendi Doktor a gittiyseniz neden üzerinize alındınız. Doktora gidildiyse sorun yok zaten.

Üzerine alınma nasıl oluyor anlamadım herkes burda fikrini söylüyo diymi :) neden bu kadar sertsiniz? Herkes doktora gidiyo zaten ve bu boş dediğiniz şeyler bazılarında işe yarıyo

Bende fikrimi beyan ettim.
Bence hic zaman kaybetmeden doktor a gidilmeli. Ayrica inofolic fko lu hastalarda kullanılır en çok.

Adetim 2 2 buçuk ay geciyo hatta adet söktürücüyle adet görüyorum desem yeridir. 5 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz doktorum inofolik(asit) verdi 3 ay kullan bu süreçtede hamile kalabilirsin dedi. İnofolik kullanıp hamile kalanlar varmı acaba

Arkadaşlar bu ilaç pkolular için olan bir folic asit adetleri düzenli olan zaten düzenli yumurtluyordur inofolic düzenli yumurtlaması olmayanlar için kafaniza göre kullanmayın bence bende inofolicle hamile kaldım ikinci ayda pkoluyum adetlerim düzensiz doktorum tavsiye etti çok şükür sebebimiz oldu meleğim geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba beyaz bulut günde inofolik dozunuz nekadardı acaba ben günde sanah bir akşam bir aç karnına kullanıyorum 4 gün oldu kullanmaya başlayalı bebeğim olmasını çok istiyorum takdir allahtan tabi. Pkoluyum inofolik haricinde başka birşey kullandınızmı hamile kalmak için

Merhaba beyaz bulut günde inofolik dozunuz nekadardı acaba ben günde sanah bir akşam bir aç karnına kullanıyorum 4 gün oldu kullanmaya başlayalı bebeğim olmasını çok istiyorum takdir allahtan tabi. Pkoluyum inofolik haricinde başka birşey kullandınızmı hamile kalmak için
Merhaba bende sabah akşam başladım sonra günde bir tane içiyordum hayır başka bişey kullanmadım

Back
X