• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic kullananlar

Evet pco için iyiymiş bi tanıdık yapmıştı geçmişti bende yaptım hamile kaldım kürü uyguladığım sırada. Şu an kistler görünmüyo inşallah geçmiştir onlarda.
Bende de kist var yapmak istiyorum ama prolaktin benim yüksek çıkıyordu hep yeni dusmus.o yüzden de korkuyorum prolaktini yukseltirmi acaba diye.kuru nasıl yapıp kullandin canm

Bende de kist var yapmak istiyorum ama prolaktin benim yüksek çıkıyordu hep yeni dusmus.o yüzden de korkuyorum prolaktini yukseltirmi acaba diye.kuru nasıl yapıp kullandin canm
Prolaktine bi etkisi olur mu bilemiyorum. 15 gün sabah akşam bir tane yemeklik soğanı dörde bölüp 1,5 bardak kaynayan suda 5 dk ağzı kapalı şekilde kaynattım biraz ılıyınca içtim. Bence dene soğan pcoya iyi geliyo, rahmi temizleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyo. Birinden biri olur heralde sende de.

Prolaktine bi etkisi olur mu bilemiyorum. 15 gün sabah akşam bir tane yemeklik soğanı dörde bölüp 1,5 bardak kaynayan suda 5 dk ağzı kapalı şekilde kaynattım biraz ılıyınca içtim. Bence dene soğan pcoya iyi geliyo, rahmi temizleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyo. Birinden biri olur heralde sende de.
Peki bu inofolici de aynı zaman damı kullandin.ikisi aynı anda zararı olmaz demi

Peki bu inofolici de aynı zaman damı kullandin.ikisi aynı anda zararı olmaz demi
İkisini aynı anda kullandım bi sıkıntı olmadı. Sıkıntı yaratcak bi şey değil zaten.

Slm 2 subatta sol tüpümün alınması için ameliyat oldum. Genisleme sivi birikmesi vardı. Sivi birikmesi rahim filmi cekilirken verilen sivi biriktiği için oluşabilirmiş sıvı yokmuş. Genişleme varmış. Fakat doğuştan bağırsağıma yapışık oldugu için alınamıyor. Dr ler bakıyorlar farklı problem varmı die karın zarlarım birbirine yapışıklığın dışında girmiş acabildikleri kadar ve ayırabildikleri kadar ayırıyorlar. Rahmimin uterus bölümüde karın zarına yapışıkmış ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor. Epeyde kan kaybettim. Neyse çok çok çok zor oldu ama iyileştim. Regl kesinlikle gecikmez. Şubat ayında ameliyat oldum regl idim. Ameliyattan sonrada regl şaşmadı. İnofolic e basladım hala iciyordum ovulasyon testti aldım. (Rahmim karın zarından ayrıldığı için hamilelik için herşeyin daha iyi olacağı söylendi. Rahim karın zarına yapışıkken hamile kalinamazmış hamilelik için dönüş sağlayamazmış). Ovulasyon günü ve gün aşırı denedik. Bugünü sayarsak dört gün regl gecikti. Göğüslerimde tuhaflık var fakat hamilelik belirtileri yok. Acaba inofolic regl gecikmesi yapar mı?

Adetten hemen sonra mi basliyorsun

Slm 2 subatta sol tüpümün alınması için ameliyat oldum. Genisleme sivi birikmesi vardı. Sivi birikmesi rahim filmi cekilirken verilen sivi biriktiği için oluşabilirmiş sıvı yokmuş. Genişleme varmış. Fakat doğuştan bağırsağıma yapışık oldugu için alınamıyor. Dr ler bakıyorlar farklı problem varmı die karın zarlarım birbirine yapışıklığın dışında girmiş acabildikleri kadar ve ayırabildikleri kadar ayırıyorlar. Rahmimin uterus bölümüde karın zarına yapışıkmış ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor. Epeyde kan kaybettim. Neyse çok çok çok zor oldu ama iyileştim. Regl kesinlikle gecikmez. Şubat ayında ameliyat oldum regl idim. Ameliyattan sonrada regl şaşmadı. İnofolic e basladım hala iciyordum ovulasyon testti aldım. (Rahmim karın zarından ayrıldığı için hamilelik için herşeyin daha iyi olacağı söylendi. Rahim karın zarına yapışıkken hamile kalinamazmış hamilelik için dönüş sağlayamazmış). Ovulasyon günü ve gün aşırı denedik. Bugünü sayarsak dört gün regl gecikti. Göğüslerimde tuhaflık var fakat hamilelik belirtileri yok. Acaba inofolic regl gecikmesi yapar mı?
Bence yapmaması lazım sonuçta o da folik asit ama bilemiyorum canım.Bende yeni başladım bakalım ay sonu ne olcak

Adetten hemen sonra mi basliyorsun
Bende adet düzensizliği var. Doğum kontrol hapını kasımda bıraktım en son kasımda adet oldum. O yüzden herhangi bi günde başladım soğanı içmeye. Sen adet olduysan bittikten sonra başla.

Bende adet düzensizliği var. Doğum kontrol hapını kasımda bıraktım en son kasımda adet oldum. O yüzden herhangi bi günde başladım soğanı içmeye. Sen adet olduysan bittikten sonra başla.
Tamam canım sağol

Canım karın zaarına yapısıklıgı nasıl tespıt edıldı ya benım bır srunum yok ama olmuyor uc bucuk yıl oldu :( napacagımı bılemez oldum yazın tup denemek ıstıyrum

Canım karın zaarına yapısıklıgı nasıl tespıt edıldı ya benım bır srunum yok ama olmuyor uc bucuk yıl oldu :KK43: napacagımı bılemez oldum yazın tup denemek ıstıyrum
canım sol tüpüm alınsın die ameliyat oldum orda görmüş doktorlar. karın zarlarım birbirine yapışıklığı geç girmiş durumdaymış acabildikleri kadar açmışlar. rahimdeki yapışıklığıda görüyorlar karın zarından ayırıyorlar.
Tekzen çamlıbel die bir hoca var ama pahalı bi doktor konunun üstadı benim ona gidecek durumum yok tv de izlerim onu her çıktığında. şunu dedi sebepsiz infertilite hastalında hiç bir şey bulamazsak laparoskopi ile karna girip bakıyoruz yapışıklık var mı die ?
ama çok riskli bi ameliyat beni ölümden zor döndürmüşler.
iyi bi hastanede ol.
istanbulda isen bağcılar devlet hastanesi laparoskopi üzerine iyiymiş.

canım tebrik ederim.. nasıl oldu desem :) anlatabildim umarım,, inofolik kullandın mı ovulasyon testi ne yaptın
İnofolic kullandım 2 ay 1.ayda hamile kalmışım ama ben soğan kürü de yaptım. Ovulasyon testi hiç kullanmadım.

Bu folic asiti kullanıp hemen hamile kalan var mi. Bunu genellikle pco 'lular kullaniyormus.bende adet düzensizliği var normalde prolaktin de yüksekti ama o düşmüş bu ay kendiliğinden(umarım tekrar yukselmez)onun dışında malesef gecen ay iki kistim oluşmuş adetle belki patlar demişti doktor ama malesef o da duruyor. Bende burda kadınlar kulübünden öğrenmiştim bu folicasit hem yumurtlamayi falan da düzenliyor diye.doktora söyledim kullanabilirsin dedi .bende bugün aldım yarin kullanmaya baslicam Allahın izni ile.inşallah ise yarar :KK200:
Ben kullandığım ay hamile kaldım canım. Bende de pko var ve senin gibi prolaktin yüksekti. İlk önce dostinex kullandım prolaktin normal seviyeye geldi. Sonraki ay doktorum klomen verdi günde iki kere beş gün kullan dedi. Bende buradan duymuştum klomenle beraber inofolic de kullandım ve ilk ay hamile kaldım. Bence pkolular için çok etkili. Ama hamile kalmak için sabah akşam ikişer paket içilmesi gerek sanırım yani ben öyle yaptım. Hamile kaldigimi öğrenince günde bir almaya devam ettim

Canım soğan kürü prolaktini etkilemiyormus ama incir kürü prolaktini çok yükseltiyor prolaktinin yüksekse yapma sakın

canım sol tüpüm alınsın die ameliyat oldum orda görmüş doktorlar. karın zarlarım birbirine yapışıklığı geç girmiş durumdaymış acabildikleri kadar açmışlar. rahimdeki yapışıklığıda görüyorlar karın zarından ayırıyorlar.
Tekzen çamlıbel die bir hoca var ama pahalı bi doktor konunun üstadı benim ona gidecek durumum yok tv de izlerim onu her çıktığında. şunu dedi sebepsiz infertilite hastalında hiç bir şey bulamazsak laparoskopi ile karna girip bakıyoruz yapışıklık var mı die ?
ama çok riskli bi ameliyat beni ölümden zor döndürmüşler.
iyi bi hastanede ol.
istanbulda isen bağcılar devlet hastanesi laparoskopi üzerine iyiymiş.

:( henuz asılamadan oteye gıdemedık rahım fılımınden baska da adamakıllı bı arastrma yapılmadı :( cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar veersın canım benımde ıyıce bı arastrmam lazım ankaradayım ben daha genetık testlerı falan da yaptrcam ınsallah pıhtılasma falan

Kızlar ben daha bu ay kullanıyorım gunde bır tane ıcıyrum bende pko falan yok sebebsız ınfertılıtem var takvıme gre yarın adet olmam lazım ama ovulasyon testı kullandım ona gre dort gun once yumurtladım sag kasıgımda bı sıslık hıssedıyrum acısı yok ama rahatsız edıcı bısey yırmı gundur falan kullandım acaba bı zararı falan mı oldu bu ılacın bana

Back
X