Arkadaşlar merhaba;
bende yaklaşık 45 gündür İNOFOLİC COMBİ mavi kapsül olandan kullanıyorum ,
polikistik over değilim, ilk etapta bir eczacı tavsiyesi ile kullandım sonra kontrol esnasında doktora sordum sıkıntı yok kullan dedi ,
yanlış anlamayın lütfen ama bazı arkadaşlar inofolic i gözünde sanırım çok büyütmüş,
inofolic bileşeninde hamile kalmaya inanılmaz fayda edecek bir etken madde yok sanırım polikistik hastalarda insülin direncini kırmaya yardımcı olan bir etken madde var , ve o hastalığa özgü bir tedavi bu..
bende iştahımı hafif kapatarak ve inanılmaz tatlı isteğimi bastırmama neden oldu çünkü zaten içerisinde kan şekerine yardım olan bahsettiğim madde var ,
eğer kilolu iseniz zayıflamanıza biraz yardımcı olabilir iradenizi de katarak bu işe
ben 58 kiloum ben bile 3 kilo falan vermek için uğraşıyorum çünkü şeker ve yağlı şeyler zaten yumurta kalitesini düşürüyor
özellikle ve özellikle şeker.
inofoli,c benim şekerden uzaklaşmama yardım etti ve gerekli olan günlük folic asit ihtiyacımı karşılıyor.
benim çikolata kistim var ayrıca yumurtalık rezervim düşük maalesef ,
en büyük sıkıntı rezerv
bununla ilgili olarak hem rezervi arttırsın hemde kaliteli yumurta oluşsun diye doktor tavsiyesi ile
biosteron (60 tablet) isimli ilacı kullanıyorum günde 2 adet 150 tl
aynı zamanda inofolic combi (20 kapsül)günde bir adet 32,75
aynı zamanda eğriçayır marka tüp arı sütü -(20 tüp) 120 tl
aylık masraflarım bunlar belki sizlere de yardımcı olur , biosteron etkisini 80-90 gün kullanımdan sonra anca göstermeye başlıyor
yumurtalıklarımda biosteron sayesinde hafif bir hareketlenme var antral folikül sayısını biraz fazla gördük geçen ay çok şükür
yavaş yavaş iyiye gitmesi için dua ediyorum