INOfolic kullananlar!!!

Tabi eger kendi bildigine baslayacaksan tabi tatlim dediklerim gecerli cunku arkadasim kendisi aldi gunde bir doz icti ama yumurtaliklari fazla baskilamis kist olusmustu bir ay fln dogum kontrol hapi kullanmisti bir doz inofolic e ragmen olmustu bu cunku ihtiyaci yokmus

Tabi eger kendi bildigine baslayacaksan tabi tatlim dediklerim gecerli cunku arkadasim kendisi aldi gunde bir doz icti ama yumurtaliklari fazla baskilamis kist olusmustu bir ay fln dogum kontrol hapi kullanmisti bir doz inofolic e ragmen olmustu bu cunku ihtiyaci yokmus
İhtiyaç olmadığı için mi vücut kist üretmiş?

İhtiyaç olmadığı için mi vücut kist üretmiş?
Onun gibi bisey tatlim bana dedigi bunu kullandigim icin yumurtalarimin gelisimine fazla katkisi olmus cunku zaten yumurtasi saglikli bi sekilde gelisip catliyormus sorun esinde cikti zaten su an esi tedavi goruyo kendide kist icin tedavi yani ortada bisi yokken kullanmasi olan olayi fazla oldurmus ve sonuc olarak fazla buyuyup catlamadan kist olusmus

Onun gibi bisey tatlim bana dedigi bunu kullandigim icin yumurtalarimin gelisimine fazla katkisi olmus cunku zaten yumurtasi saglikli bi sekilde gelisip catliyormus sorun esinde cikti zaten su an esi tedavi goruyo kendide kist icin tedavi yani ortada bisi yokken kullanmasi olan olayi fazla oldurmus ve sonuc olarak fazla buyuyup catlamadan kist olusmus
Hmmm.bilemedim şimdi. Benim 5 senedir çocuk olmuyor. Eşimde sorun yok .bendede yok .sadece tsh biraz yüksek ama o da gebeliğe engel değilmiş. Bide bunu deneyim dedim.

Haklisin canim deniyoruz hep ama ben gorduklerimi soylemek istedim senin bunyeye iyi de gelebilir tabi isterden gunde bi kere ile baslarsin folik asit bide yumurta gelisimine katkida bulunuyo ikisi bi arada

Kızlar bende başlayacağım. Adetken icebilirmiyim? Ya da gebelikte devam ediliyormu?

canm bende ınofolıc kullandıgım ılk ay hamıle kaldim . pko lu falan degilim gunde 1 tane sabahlari ac karnina ayni saate ictim . adetliykende iciyosun problem degil ama hamile oldugumu ogrendigim an biraktim normal folic asite gecmistim . inslahh sizede isteyen herkese faydasi olur

E ama arkadaslar yumurtayi duzene skuyrsa adetide sokmasi lazm

canm inofolic yumurtlamayi duzene sokmuyo sadece daha kaliteli yumurta uretimine yardimci oluyo o kadar . tabiki sorun sadece yumurtanin kalitesinde bitmiyo spremin kaliteside cok onemli eger spermiin morfologyasi incelendiginde bi cogunun kuyrugunun olmadigi yada harektliginin az oldugu goruluyo bu yuzden anne adayininda baba adayininda kendine dikkat etmesi cok onmeli

Merhaba kızlar bir şey soracaktım da. Doktorum bu ilacı verdi herhangi birproblem yok yardımcı olacak dedi sabah 1 akşam 1 hap şeklinde içiyorum. Fakat ne kadar süreyle kullanacağım bir bilgim yok yani 10 gün mü 20 gün mü yumurtlayacak kadar mı yoksa hamile kalana kadar normal folik asit gibi her gün mü kullanmalıyım ?? Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim..

Merhaba kızlar bir şey soracaktım da. Doktorum bu ilacı verdi herhangi birproblem yok yardımcı olacak dedi sabah 1 akşam 1 hap şeklinde içiyorum. Fakat ne kadar süreyle kullanacağım bir bilgim yok yani 10 gün mü 20 gün mü yumurtlayacak kadar mı yoksa hamile kalana kadar normal folik asit gibi her gün mü kullanmalıyım ?? Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim..
hamile kalana kadar hergun kullanicaksin cnm hamile oldugumu ogrendigimde normal folic asite gecmistim

hamile kalana kadar hergun kullanicaksin cnm hamile oldugumu ogrendigimde normal folic asite gecmistim

Teşekkürler canım iki kutu hap olandan kullandım ama işe yaramaz bende sanırım Allah'ım inşallah sana bana ve dileyen herkese nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu...

kızlar bu inofolic fiyatı ne kadar içinde kaç tane var

X