Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman sahane bir durum bence sen 55 yasinda dogurdu diye haberler varya onlara konu olursun bu amh ile, Masallah Masallah,
zamaninda gönlumuze gore versin Rabbim insAllah
Amin cnm hepimize versin inşşşş. Günde Bir tane inafolic kullanıyorum. 68 tl mübarek

Amin cnm hepimize versin inşşşş. Günde Bir tane inafolic kullanıyorum. 68 tl mübarek
Arkadaşım sabah akşam Alman lazım. Aç karnına. 68x3 = 204 tl. Bende bu sebeple promotil e geçtim içinde daha çok çeşit var diye. Hemen hemen aynı dedim kendi kendime.

Canim valla bugun ozellikle seni arayip yazdim, bu prowomenle ilgili, profil resminden hatirladim buldum, bulduguma da cok memun oldum,bunu dedim bu kadar arastiramana helal dedim hatta, bende biraz kilo varda pek balik yaglik değil durumum, yani palamuttan fok baligina dogru geçişe neden olabilir bu durum

Valla bende bugun eczaneye sordum 66 dedi, gunde 2 icsek 10 gunde bitti ayda 200 tl yani maliyet, bizde onu konuşuyoruz Celin30 la bu fiyata daha kapsamli vitaminler var, bu konuda kendisini takip edebilirsin, fenomen valla o, sitede onu aradim buldum sormak icin :)

Estafurullah oluduğum bilimsel makaleler,takip ettiğim hesaplar var. Birazda meslek gereği. Açıkça yazmak istemiyorum ama kendi çapımda araştırıyorum. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana

Amanın kızlar siz neler biliyorsunuz öyle, son üç sayfayı okurken beynim yandı :) bende pco yok (zaten ne olduğunu anlayamadım hala düzensiz adet dışında)ama geçen yaz bir doktor önermişti sebepsiz gebe kalamayanlarda kullanabiliyor galiba, yumurtlamaya kadar kullandım ben yani 10 gün filan işte yarım kutu. O ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim geçen ay, tekrar hamilelik istiyorum birkaç ay sonra bu konuyu görüp okuyayım dedim anladım ki önce hormon testleri yapılmalı...

Canım adetin 3. Günü Fsh, Lh, E2
21. Günü : Progesteron, prolaktin
Herhangi bir zaman : AMH ( bu bebek için tedaviye başlayacaksan önemli-reserv gösterir)
D3,B12,Ferritin, tam Kan sayımı
Tiroid fonksiyon testleri
Adetin 3. Günü vajinal usg

Çıkan d3 e göre doz takviyesi al. Gebe kalmakmistiyorsan mutlaka vitamin al. Folat içeren takviye kullan asla folik asit değil( folik asit yapaydır)
Kızlar aslında inofolic ye de folik asit var maalesef folat değil. ( gebelik öncesi b12+d3+folat+iyot içeren takviyeler mevcut)
Bol bol ev yapımı sirke, yoğurt tüketiyoruz(probiyotik)

İnşAllah evladını alırsın kucağına ve de geçmiş olsun,bende geçen ay kürtaj oldum,bende başlayacağım tekrar takviyeye,ne kadar korun dedi doktorun

İnşAllah evladını alırsın kucağına ve de geçmiş olsun,bende geçen ay kürtaj oldum,bende başlayacağım tekrar takviyeye,ne kadar korun dedi doktorun
Sağol, 5-6 ay dedi ama hemen olur mu bilmem, şimdi zaten hormonlar dengelenmemiştir daha martta kontrole gideceğim Mayıs’ta da hormon testi yaptırıp sonuca göre başlarız diye düşünüyorum. Beklemek çok zor

Bilgilerini paylaştığın için teşekkürler, bazılarını yaptırmıştım çok önceden ama hiç duymadığım şeyler de var mesela d3. Tam kanda çıkıyor mu bu d3? Bir de sürekli folik asit söyleniyor onu kullandım ben folat takviyesi için tavsiyen var mı?

hemen olur mu olur,bu yaşınla doğurganlığınla vede tabiki nasiple alakalı, ama tabiki kontrole gitmekte fayda var,ben 32 gündür kürtajın sıkıntısını yaşıyorum,artık doktor görmek istemiyorum
çook zor hemde bekelemek,hele ki aynı şeyi yaşama korkusu daha zor,
Allahın dediği olur,elden gelen bir şey yok,Allah evladına sağlık versin,hepimize sarılacak evlat nasip etsin sağlıkla

Yaşım ve doğurganlığım normal belki ama nasip için duadan başka çare yok. Ben de doktor görmek istemiyorum aslında ama mecbur işte. Aynı şeyleri yaşama korkusu da mevcut tabiki ama anne olma isteği herşeyin üstüne geçiyor. Başka bir yerde mi okumuştun benim bir çocuğum olduğunu? :) Allah ona sağlık versin, o olmasa daha zor olurdu benim için.. Allah isteyen herkese versin inş

sen bebeğimi kaybettim yazmışsın ya,ne nedenle kayıp olduğunu anlamak için mesaj geçmişinden baktım,durumumuz benzer mi diye,Allah bir daha yaşatmasın

Anladım, benim durumuma benzemesin kimsenin durumu çok zordu, Allah düşmanıma yaşatmasın dedim hep. Elimizden geleni yaptıktan sonra sabır ve duayla olur inş.

Canım D3 vitamin grubunda değerlendiriliyor aslında hormon gibi ama biz vitamin diyelim. O tam kan sayımında olmaz. Dr işaretler onu sistemden.
Folat içeren takviyeler Folattro, solgar(metabolik) folicin, diofol, promotil. Bu diofol ve folattro da b12,d3,folat var.

Teşekkür ederim, iyi oldu bunları öğrendiğim :)

Arkadaşım siz bal gibi pco sunuz. Amh pco ile uyumlu. Bakın fsh yüksek. Amh bakılmasa ultrason bakılmasa rezerv tükeniyor dersin. Maşallah Arkadaşım
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Amh pco ile nasıl uyumlu oluyor normalde amh değeri Kaç olmalıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…