Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
275
196
53
33
Kizlar merhaba bende pko var yani bildim bileli adetlerim hep duzensiz bi kac ay once bi 8 kilo kadar kilo verdim son gittigim 2 doktorda pko gorunum yok dediler ancak adetlerim hala duzensiz 2.5 yillik evliyim 1 gebelik yaşadım ondada malesef dıs gebelik oldu uzun zaman korunduk 1.5ay once korunmayi biraktik doktor folik asit verdi folidoce diye 1 kutu onu kullandim simdide onerilerden inofolic combiyi duydum onu aldim kullaniyorum ama ac karna mi almaliyim tok karnami kullananlar yardimci olursa sevinirim faydasini goren oldu mu ?

BEn kullanıyorum üç aydır bende pko yok ama aç karna sabah alıyorum ilaçlar bence aç karna daha etkili ağır mideye rahatsızlık veren bi durum yoksa

BEn kullanıyorum üç aydır bende pko yok ama aç karna sabah alıyorum ilaçlar bence aç karna daha etkili ağır mideye rahatsızlık veren bi durum yoksa
Haklısın günde 1 tane mi iciyorsun bende sabah ac karna alıyorum akşamları unutup tok karna aldığımda oluyor umarim en kısa zamanda etkisini görürüz

merhabalar. bende pko var. yaklaşık 15 gündür ınofolic combi kullanıyorum. aç karna günde iki kez alıyorum ama sanırım benim mideme dokunuyor çünkü son zamanlarda bulantı ve mide ağrısı yaşamaya başladım. umarım faydasını görürüz arkadaşlar

Yan etkisi olabilir kimileri ac tok farketmez diyor midene dokunuyorsa tok karnina alip dene istersen bide canım benimde 1 ay olmak uzere son kapsuller bu ay olmadi devam edicem ins faydasini goruruz hepimiz ben bide dıs gebelik gecirdim tek tupum alındı en kisa zamanda guzel haberler veririz ins

pko olmayınca vermıyor dr lar
geçen bende sordum onu pko olanlara veriyorum sende olmaz demişti

size dr tavsiye etti

Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sabahları aç karnına akşamları da yemekten 2-3 saat sonra içiyorum

Arkadaşım bu ilacı sabah akşam kullanacaksın. Günlük folik asit alımı miktarı 400. Farkındaysan tek hapta 200 doz var. Aç karnına içeceksin doz unutmayacaksın. En az 3 ay kullanacaksın yararını görmek için. Ben bu ilacı 7 ay kullandım. İçinde inositol olması sebebi ile adetlerimi düzene sokar diye umut ettim. Ama işe yaramadı. Bu ayrıca pco olanların tercih ettiği bir ilaç. Pco yoksa bu kadar para vermene gerek yok Arkadaşım.
Ayrıca folik asit değil Folat içeren ürünler kullanmalıyız. Folik asit laboratuvar ortamında üretiliyor kimyasal, folat sebze meyvedeki bildiğin folat( folik asit)Umarım yararım dokunmuştur.
Ben baktım inofolic bende işe yaramadı Promotil women başladım. Hem içinde folat var hemde inositol bütün Vitaminler. Fiyat aynıya denk geliyor.

Bilgilendirmeniçin teşekkürler bende aynı şekilde adet düzenler diye düşündüm henuz 1 ay kullandım oda bazen tok bazen ac simdi tekrardan siparis verdim bakalim bu sefer duzenli kullanmaya calısıcam umarım faydasıni görürüz

Bendekinde de tercihen tok yaziyor
Bütün Vitaminler aç karnına iyi emilir çünkü midede bulunan diğer gıdalarla kimyasal etkileşime girmez canım. Mantığı bu. Aç almanı tavsiye ederim şahsen. Tabi sen bilirsin

bende 3. kutuyu bitirmek üzereyim 2 ayrı doktorda günde 1 tane tok karnına almamı söyledi akşam yemekten sonra alıyorum aynı saatlerde olmasına dikkat et demişti.

Merhaba,
İnofolic combi yi 1 ay boyunca hergün mu kullanıyorsunuz yoksa 1 ayda sadece bir kutu mu içiyorsunuz. Birde adetin ilk günü mü başlamak gerek?

Merhaba,
İnofolic combi yi 1 ay boyunca hergün mu kullanıyorsunuz yoksa 1 ayda sadece bir kutu mu içiyorsunuz. Birde adetin ilk günü mü başlamak gerek?
Herhangi bir zaman başlayabilirsiniz. Sabah 1 Akşam 1 kullanacaksınız. Aç karnınıza kullanmak ideal. 1 kutusu 10 günde bitiyor. Bir ayda 3 kutu bitiyor. Yarar görmek için en az 3 ay doz atlamadan kullanmanız gerekiyor. Bugünde içmeyeyim demeyeceksiniz. Pco iseniz kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…