Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi kullanmaya ne zaman başlanır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi baktım mesaj geçmişimden. İnofolic i 1 ay kullanıp bırakmıştım o ay gebelik olmadı, sonraki ay hamile kalmışım
Teşekkür ederim. 1 ay önce kullanıp bıraktığınızda kaç gün kullanmıştınız, kaç kutu kullanıp bırakmıştınız? Adetinizin kaçıncı günü başlamıştınız?Günde kaçtaneydi? Çok sordum ama Hatırlıyorsanız lütfen yazarmısınız

Tabii ki canım hatırladığım kadarıyla yazayım. Bir kutu kullandım içinde 20 tane vardı sanırım. Sabah akşam 10 gün kullandım. Tahmini yumurtlama günümden 2-3 gün öncesinde bitecek şekilde kullanmaya başlamıştım.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim

Canım mesajda düzeltme yaptım gününü yanlış hatırlamışım
Teşekkür ederim. Bende adetin 7. Günü başlamıştım, 3 gün önce yumurtlama günümdü, ama 5 gündür yumurtlama ağrım var, yumurtladıysamda yumurtlama ağrısı enteresan bir şekilde hala geçmedi kist yapmaz bu infolic inşallah.

Ben doktora sormuştum kullanabilirsin demişti. Belki yumurtayı daha fazla geliştirdiği için olabilir mi ağrı olumlu düşün, bi seferden bir şey olmaz. inşallah faydasını görür, güzel sonuçlar alırsın canım

Bu ay 1 kutu kullanıp bırakacam, bir dahaki ay adetin 2. Gününden başlamayı planlıyorum, inşallah gerek kalmaz, işte bizimkisi bir umut Güzel dileklerin için Allah razı olsun
Sende bebeğini kucağına sağlıcakla alırsın inşallah

İnşallah canım
Aminn çok teşekkürler

Kızlar konu geçmiş baya ama belki gören olur pkoluyum inofolic combi kullanmak istoyorum anlamadigim folik asit ayri alıyorum bunun icindeki folik asit yeterli mi yani sadece inofolic kullansam oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…