• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi kullanmaya ne zaman başlanır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah mubarek cuma gunu yüzü suyu hürmetine hepimiz kavusalim insallah🙏 adet olmayi bekliyorum femara icin, henuz baslamadim suan sadece glifor kullaniyorum. Adet düzensizliği olunca sabirsizlikla bekliyorum ne zaman olur da femaraya baslarim diye🙈 sizde durumlar nedir
Valla canım bn doktorum korana oldu hemde entübe :( kaldım böle sadece inofolic combi kullancam

Bugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu
awnNcanim doktor banada yazdi inogolic combi bide femera ilac cok pahali, inofolic combiyi nasil icecegimi soylemdi gunde bir tane mi iki tane mi

Canım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürler 🌸 Ben de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruz ☺️
İnofolic kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız?

3-4 ay sonra hamilelik düşünüyorum follatro aldım icinde iyotta varmıs, bende iyot eksikliginden dolayı troid nodülü var zaten doktorumda hergün 150 mk iyot alman gerek demisti. Nasıl bi marka iyi midir?

Folattro cok iyi içinde sentetik değil doğal folat var. Ayrıca B12, D vitamini ve iyot da var.
İnofolic combi farklı bişey birinden biri içiliyor çünkü ikisinde de folik asit var

Merhabalar bende kullanmayı düşünüyorum inofolic combiyi takviye amaçlı herhangi doktora danışmadım açıkçası zaten ilaç değilmiş vitamin gibi mavi kutu mu yoksa toz olandan mı kullanıyorsunuz 😊

Folattro cok iyi içinde sentetik değil doğal folat var. Ayrıca B12, D vitamini ve iyot da var.
İnofolic combi farklı bişey birinden biri içiliyor çünkü ikisinde de folik asit var
Tesekkürler ben sadece follatro aldım onu kullanıyorum , baslıgını bulamadıgım icin buraya yazdım😘

Merhabalar bende kullanmayı düşünüyorum inofolic combiyi takviye amaçlı herhangi doktora danışmadım açıkçası zaten ilaç değilmiş vitamin gibi mavi kutu mu yoksa toz olandan mı kullanıyorsunuz 😊
Ben mavi kutu kullaniyorum kapsul olarak. İsyerinde ya da disarida bardak kaşık vs bulmak zor olur diye şase almadim kapsul almistim. Korunmayı birakmadan 1 ay once icmeye basladim günde 2 tane aç karnına alıyorum. ise yarar umarim 😊

Ben mavi kutu kullaniyorum kapsul olarak. İsyerinde ya da disarida bardak kaşık vs bulmak zor olur diye şase almadim kapsul almistim. Korunmayı birakmadan 1 ay once icmeye basladim günde 2 tane aç karnına alıyorum. ise yarar umarim 😊
Tesekkur ederim Ben normal folik asit kullanıyordum ama bu ilacı kullanıp hamile kalan cokmus ondan bunu kullanmaya karar verdim inşallah ise yarar 😊

Back