- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Valla canım bn doktorum korana oldu hemde entübeİnşallah mubarek cuma gunu yüzü suyu hürmetine hepimiz kavusalim insallahadet olmayi bekliyorum femara icin, henuz baslamadim suan sadece glifor kullaniyorum. Adet düzensizliği olunca sabirsizlikla bekliyorum ne zaman olur da femaraya baslarim diye sizde durumlar nedir
Him işe yaramadı mı?Çok karıştrma istersen bnde Macunhane den kullanmıştım
AhhValla canım bn doktorum korana oldu hemde entübekaldım böle sadece inofolic combi kullancam
Yani yumurtlama olduğunu hissettim adette oldum kendiliğinde n ama devamlılık olmayınca 1 ay denedimHim işe yaramadı mı?
Normalde çok sık yapardım ama bu ay sipariş edemefimAhhkullan tabi ovulasyon testi ile takip ediyor musun ?
Adeti bekleyip baslarsin olmadi gec degil nolcakNormalde çok sık yapardım ama bu ay sipariş edemefim
Adetimin 4. Günü bugün kapıda ödemeli hiç sipariş bulamadımAdeti bekleyip baslarsin olmadi gec degil nolcak
Evet kapida odeme olmuyor çoğundaAdetimin 4. Günü bugün kapıda ödemeli hiç sipariş bulamadım
Buldum buldum bi site 23.30 du sipariş verdim pazartesi kargoya verilck umarım gün kacırmamEvet kapida odeme olmuyor çoğundaeczanelerde sanirim pahali degil mi hic almadim ama oyle diyorlar
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haber vermeyi de nasip eder AllahBuldum buldum bi site 23.30 du sipariş verdim pazartesi kargoya verilck umarım gün kacırmam
awnNcanim doktor banada yazdi inogolic combi bide femera ilac cok pahali, inofolic combiyi nasil icecegimi soylemdi gunde bir tane mi iki tane miBugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu
İki tane canım femera klon enin muadili galiba o ne kadarawnNcanim doktor banada yazdi inogolic combi bide femera ilac cok pahali, inofolic combiyi nasil icecegimi soylemdi gunde bir tane mi iki tane mi
İnofolic kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız?Canım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürlerBen de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruz
Tesekkürler ben sadece follatro aldım onu kullanıyorum , baslıgını bulamadıgım icin buraya yazdımFolattro cok iyi içinde sentetik değil doğal folat var. Ayrıca B12, D vitamini ve iyot da var.
İnofolic combi farklı bişey birinden biri içiliyor çünkü ikisinde de folik asit var
Ben mavi kutu kullaniyorum kapsul olarak. İsyerinde ya da disarida bardak kaşık vs bulmak zor olur diye şase almadim kapsul almistim. Korunmayı birakmadan 1 ay once icmeye basladim günde 2 tane aç karnına alıyorum. ise yarar umarimMerhabalar bende kullanmayı düşünüyorum inofolic combiyi takviye amaçlı herhangi doktora danışmadım açıkçası zaten ilaç değilmiş vitamin gibi mavi kutu mu yoksa toz olandan mı kullanıyorsunuz
Tesekkur ederim Ben normal folik asit kullanıyordum ama bu ilacı kullanıp hamile kalan cokmus ondan bunu kullanmaya karar verdim inşallah ise yararBen mavi kutu kullaniyorum kapsul olarak. İsyerinde ya da disarida bardak kaşık vs bulmak zor olur diye şase almadim kapsul almistim. Korunmayı birakmadan 1 ay once icmeye basladim günde 2 tane aç karnına alıyorum. ise yarar umarim
Şimdi baktım mesaj geçmişimden. İnofolic i 1 ay kullanıp bırakmıştım o ay gebelik olmadı, sonraki ay hamile kalmışımİnofolic kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?