Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 ay kullandım hamile kalmadım canım benimde adetlerim düzenli pco görünümü var dedi doktorArkadaşlar doktor bugün ınofolic combi hp verdi kullanan var mı etkisini hemen alan bide adetlerim düzenli olmasına rağmen pcos tanısı konuldu![]()
Günde bir tablet mi iki mi aldınızBen 3 ay kullandım hamile kalmadım canım benimde adetlerim düzenli pco görünümü var dedi doktor
2 tane aldım benGünde bir tablet mi iki mi aldınız
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım adetlerim düzenli ama pcos dendi. Bende İnofolic HD kullanıyorum 2 ay olacak kullanmaya başlayalı henüz bişey yok bakalımArkadaşlar doktor bugün ınofolic combi hp verdi kullanan var mı etkisini hemen alan bide adetlerim düzenli olmasına rağmen pcos tanısı konuldu![]()
5 aydır olmadı gebelik ve prolaktin değerim de yüksek çıktı bide dostinex kullanıyorum . Aslında her şeyin başı stres ve düzenli beslenmeMerhabalar bende sizinle aynı durumdayım adetlerim düzenli ama pcos dendi. Bende İnofolic HD kullanıyorum 2 ay olacak kullanmaya başlayalı henüz bişey yok bakalımne kadar zamandır deniyorsunuz
Benim iki buçuk senedir çocuk olmuyordu doktor bana bunu yazdı pos yoktu bende insülin direncim yüksekti bu takviyeyi kullandım ve hayatımdan şekeri çıkardım 2. Kutumun sonunda gebe kaldımArkadaşlar doktor bugün ınofolic combi hp verdi kullanan var mı etkisini hemen alan bide adetlerim düzenli olmasına rağmen pcos tanısı konuldu![]()
günde kaç tane aldınız acaba ve mavi kutu mu kullandınızBenim iki buçuk senedir çocuk olmuyordu doktor bana bunu yazdı pos yoktu bende insülin direncim yüksekti bu takviyeyi kullandım ve hayatımdan şekeri çıkardım 2. Kutumun sonunda gebe kaldım
İnsallah darısı bize. Diyet yaptınız mıBenim iki buçuk senedir çocuk olmuyordu doktor bana bunu yazdı pos yoktu bende insülin direncim yüksekti bu takviyeyi kullandım ve hayatımdan şekeri çıkardım 2. Kutumun sonunda gebe kaldım
İnofolic hp olanı günde 1 adet sabahlarıgünde kaç tane aldınız acaba ve mavi kutu mu kullandınız
Yok diyet yapmadım kilom iyiydi sadece şekeri hayatımdan çıkardım . Gebe kalınca gene yemeye başladımİnsallah darısı bize. Diyet yaptınız mı
Hayır hiç olmadı bende belki gebelik olmusturMerhaba inofolic HP kanama ve lekelenme yaptı mı acaba pcos hastasıyım kullandığımdan beri lekelenmelerim var
Gebelik olsa kanama veya lekelenme kesilmez miydi reglimim 16. Gününde kullanmaya başladım regl olmama 8 gün var fakat ınofolic kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmelerim olmaya başladı zararlı mı diye endişe ettimHayır hiç olmadı bende belki gebelik olmustur
Aa bende olmadı hiç yerleşme kanaması olabilir mi merak ettimGebelik olsa kanama veya lekelenme kesilmez miydi reglimim 16. Gününde kullanmaya başladım regl olmama 8 gün var fakat ınofolic kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmelerim olmaya başladı zararlı mı diye endişe ettim
Yok sanmıyorum tsh yüksek çıktı benim tsh seviyemin düşmesi için de ilaç kullanıyorum inofolicle birlikteAa bende olmadı hiç yerleşme kanaması olabilir mi merak ettim
Bende kullanıyorum tiroid için aylardırYok sanmıyorum tsh yüksek çıktı benim tsh seviyemin düşmesi için de ilaç kullanıyorum inofolicle birlikte
Kaç çıktı değerinizBende kullanıyorum tiroid için aylardır
4 lerde çıkıyordu ama ilaçla düzenleniyorKaç çıktı değeriniz