Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullaniyorum 2 aydir gunde 2 tane kilo falan yapmadi bana birde yan etkisi olarak mide bulantisi diye biliyorum baska bilmiyorum benim adetimde duzensizdi 1. ayda adetim duzeldi 2. ayda adetim 13 gundur gecikti pazartesi kanda gebelik baktiricam bakalimHamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
İnş. Hamilesindir canım benimde bu ayın 16 nda olmam gerekiyodu 2 de oldm düzene girdi benmde sanırsamBende kullaniyorum 2 aydir gunde 2 tane kilo falan yapmadi bana birde yan etkisi olarak mide bulantisi diye biliyorum baska bilmiyorum benim adetimde duzensizdi 1. ayda adetim duzeldi 2. ayda adetim 13 gundur gecikti pazartesi kanda gebelik baktiricam bakalim
Amin insallah ya sende gebesindir insallah 2 gun once kan testi yaptirdim aslinda ama bhcg 0.996 cikti doktorda dedi var gibi yok gibi belirsin dedi 2 3 gun sonra yine gel dedi sali yada carsamba yine gidicem insallah vardir gec dollenme olmus olabilir insallah sende de vardir yaa allahim yardimcimiz olsun bugun dunya yetimler gunuymus bende degerlendir dua et namaz kil hayır falan dagit kuran okumasini biliyosan kuranda oku allahim yaptigim iyiliklerin yuzu suyu hurmetine insallah sanada bir cocuk verirİnş. Hamilesindir canım benimde bu ayın 16 nda olmam gerekiyodu 2 de oldm düzene girdi benmde sanırsam
Bende de pko var canım 5ay kullanıorum bu ay femara ile yumurta takibi yaptık inş işe yarar inofolicBen kullandım fakat hamile kalmak için kullanılmıyor bu ilaç. Pko olanlara tedavi amaçlı verilebiliyor. Bende pko var ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat adet düzenim hala yok (umarım bu ay hamilelikten dolayı olmam) her gecikmede acaba hamilelik mi diye düşünüp sonra hayal kırıklığına uğrayanlardanım umarım bu kez mutlu haber alırım![]()
Okadar güzel yaZmışşın ki çok duygulandım rabbim isteyen herkeze versin inşallah hamiş haberini alırızAmin insallah ya sende gebesindir insallah 2 gun once kan testi yaptirdim aslinda ama bhcg 0.996 cikti doktorda dedi var gibi yok gibi belirsin dedi 2 3 gun sonra yine gel dedi sali yada carsamba yine gidicem insallah vardir gec dollenme olmus olabilir insallah sende de vardir yaa allahim yardimcimiz olsun bugun dunya yetimler gunuymus bende degerlendir dua et namaz kil hayır falan dagit kuran okumasini biliyosan kuranda oku allahim yaptigim iyiliklerin yuzu suyu hurmetine insallah sanada bir cocuk verir
Amin yaa ama kafayi yicem valla simdi esimin istegiyle idrar testi yaptim yine negatif off bebek yoksa madem adetim niye gelmiyoooooOkadar güzel yaZmışşın ki çok duygulandım rabbim isteyen herkeze versin inşallah hamiş haberini alırız
Amin insallah simdi de idrar testi yaptim yine negatif madem yoksa niye gelmiyo ya persembe gunu gidicem doktora azicik daha bekliyim diyorum bakalim nasipBende de pko var canım 5ay kullanıorum bu ay femara ile yumurta takibi yaptık inş işe yarar inofolic
Ama kanda bile öğle az çıkmış daha idrarda belli olmaz cnm bazen kan testi bile yanılıoAmin yaa ama kafayi yicem valla simdi esimin istegiyle idrar testi yaptim yine negatif off bebek yoksa madem adetim niye gelmiyooooo( vardir insallah pazartesi yada persembe gidicem doktora bakalim ne olucak
Insallah dedigin gibidir yaaAma kanda bile öğle az çıkmış daha idrarda belli olmaz cnm bazen kan testi bile yanılıo
İnşallah canım güzel haberlerini bekliorum bende yazarımInsallah dedigin gibidir yaa
Ayy bi belli olsun degil sana 7 düvene duyururum :))) insallah sende yaz bakalim oluncaİnşallah canım güzel haberlerini bekliorum bende yazarım
Tmm canim inşallah hayırlısı herşeyinAyy bi belli olsun degil sana 7 düvene duyururum :))) insallah sende yaz bakalim olunca
Aynen canım belki gec döllenmedir bekle biraz rabbim seninde yuzunu guldursun inş.Insallah dedigin gibidir yaa
Malesef 2 hafta gecikmeli adet oldum yaa offf ama gecen ay ne guzel gununde gelmisti bu ay neden boyle oldu ya streste yapmadim hatta takmadim bileTmm canim inşallah hayırlısı herşeyin
Malesef ki 2 hafta gecikti ve adet oldumAynen canım belki gec döllenmedir bekle biraz rabbim seninde yuzunu guldursun inş.
Bugun yumurta akı gibi uzayan ve kokusuz seffaf akinti geldi esime gunduz dedim aksam deneyelim yumurtluyo olabilirim dedim tamam dedim aksam oldu simdi cok yorgunum dedi uyudu sanki sadece benim cocugum olucak anasini satiyim yeminle biktim ya bu saatten sonra istemiyorum cocuk cok sinir oldum ben burda cocuk olsun diye ugrasiyorum beyefendi dondu arkasini yatti inanamaiyorum ya cok sinir oldum suanÜzülme canım bende takmamaya calısıyorm ama elimde değil her gören cocuk düşünmüyomusun diyo sinir oluyorm Yarın benm yumurtlama günüm inş. Bu sefer olur
Kiyamam saba ben kocaya kenardan gostersem atliyo hemen hic bos gecemiz yok bakalim inofolic kullaniyorum bende catlatma ignemde dun oglen yapildi aksami degerlendirdim bu gunude degerlendirdim bos durani allah sevmezmis insallah bebiscikler olur bu ay kizlar dua edelim mubarek gunlerde :)Bugun yumurta akı gibi uzayan ve kokusuz seffaf akinti geldi esime gunduz dedim aksam deneyelim yumurtluyo olabilirim dedim tamam dedim aksam oldu simdi cok yorgunum dedi uyudu sanki sadece benim cocugum olucak anasini satiyim yeminle biktim ya bu saatten sonra istemiyorum cocuk cok sinir oldum ben burda cocuk olsun diye ugrasiyorum beyefendi dondu arkasini yatti inanamaiyorum ya cok sinir oldum suan![]()
Hic sansim yok herseyin en kötüsü malesef benim oluyo biktim valla hayatimdan yaa ne guzel valla şanslısın sen o kadar yoruldum ki bu adami iliskiye davet ede ede cocugum olsa birdaha ikinci cocuga kadar iliski istemiycem benim kizdigim bir nokta da kendisi istedi mi ben istemedim mi zorla yapiyo ama ben istedim mi yok ancak o isterse oluyo herseyKiyamam saba ben kocaya kenardan gostersem atliyo hemen hic bos gecemiz yok bakalim inofolic kullaniyorum bende catlatma ignemde dun oglen yapildi aksami degerlendirdim bu gunude degerlendirdim bos durani allah sevmezmis insallah bebiscikler olur bu ay kizlar dua edelim mubarek gunlerde :)