• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kızlar adetime 2 hafta normaldr ama dün gece bir ateş bastı bana sabaha kadar uyuyamadım kalktım soguk suyla ayaklarımı yüzümü yıkadım kıyaftleri cıkardm camşarı actım o derece yani sabah ta tuvalatte silinince cok hafif pembeye yakın bir lekelenme oldu sizce adetmi olcam

Hamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
Bende kullaniyorum 2 aydir gunde 2 tane kilo falan yapmadi bana birde yan etkisi olarak mide bulantisi diye biliyorum baska bilmiyorum benim adetimde duzensizdi 1. ayda adetim duzeldi 2. ayda adetim 13 gundur gecikti pazartesi kanda gebelik baktiricam bakalim

Bende kullaniyorum 2 aydir gunde 2 tane kilo falan yapmadi bana birde yan etkisi olarak mide bulantisi diye biliyorum baska bilmiyorum benim adetimde duzensizdi 1. ayda adetim duzeldi 2. ayda adetim 13 gundur gecikti pazartesi kanda gebelik baktiricam bakalim
İnş. Hamilesindir canım benimde bu ayın 16 nda olmam gerekiyodu 2 de oldm düzene girdi benmde sanırsam

İnş. Hamilesindir canım benimde bu ayın 16 nda olmam gerekiyodu 2 de oldm düzene girdi benmde sanırsam
Amin insallah ya sende gebesindir insallah 2 gun once kan testi yaptirdim aslinda ama bhcg 0.996 cikti doktorda dedi var gibi yok gibi belirsin dedi 2 3 gun sonra yine gel dedi sali yada carsamba yine gidicem insallah vardir gec dollenme olmus olabilir insallah sende de vardir yaa allahim yardimcimiz olsun bugun dunya yetimler gunuymus bende degerlendir dua et namaz kil hayır falan dagit kuran okumasini biliyosan kuranda oku allahim yaptigim iyiliklerin yuzu suyu hurmetine insallah sanada bir cocuk verir

Ben kullandım fakat hamile kalmak için kullanılmıyor bu ilaç. Pko olanlara tedavi amaçlı verilebiliyor. Bende pko var ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat adet düzenim hala yok (umarım bu ay hamilelikten dolayı olmam) her gecikmede acaba hamilelik mi diye düşünüp sonra hayal kırıklığına uğrayanlardanım umarım bu kez mutlu haber alırım :anneadayı:
Bende de pko var canım 5ay kullanıorum bu ay femara ile yumurta takibi yaptık inş işe yarar inofolic

Amin insallah ya sende gebesindir insallah 2 gun once kan testi yaptirdim aslinda ama bhcg 0.996 cikti doktorda dedi var gibi yok gibi belirsin dedi 2 3 gun sonra yine gel dedi sali yada carsamba yine gidicem insallah vardir gec dollenme olmus olabilir insallah sende de vardir yaa allahim yardimcimiz olsun bugun dunya yetimler gunuymus bende degerlendir dua et namaz kil hayır falan dagit kuran okumasini biliyosan kuranda oku allahim yaptigim iyiliklerin yuzu suyu hurmetine insallah sanada bir cocuk verir
Okadar güzel yaZmışşın ki çok duygulandım rabbim isteyen herkeze versin inşallah hamiş haberini alırız

Okadar güzel yaZmışşın ki çok duygulandım rabbim isteyen herkeze versin inşallah hamiş haberini alırız
Amin yaa ama kafayi yicem valla simdi esimin istegiyle idrar testi yaptim yine negatif off bebek yoksa madem adetim niye gelmiyooooo :(( vardir insallah pazartesi yada persembe gidicem doktora bakalim ne olucak

Amin yaa ama kafayi yicem valla simdi esimin istegiyle idrar testi yaptim yine negatif off bebek yoksa madem adetim niye gelmiyooooo :KK43:( vardir insallah pazartesi yada persembe gidicem doktora bakalim ne olucak
Ama kanda bile öğle az çıkmış daha idrarda belli olmaz cnm bazen kan testi bile yanılıo

Üzülme canım bende takmamaya calısıyorm ama elimde değil her gören cocuk düşünmüyomusun diyo sinir oluyorm Yarın benm yumurtlama günüm inş. Bu sefer olur

Üzülme canım bende takmamaya calısıyorm ama elimde değil her gören cocuk düşünmüyomusun diyo sinir oluyorm Yarın benm yumurtlama günüm inş. Bu sefer olur
Bugun yumurta akı gibi uzayan ve kokusuz seffaf akinti geldi esime gunduz dedim aksam deneyelim yumurtluyo olabilirim dedim tamam dedim aksam oldu simdi cok yorgunum dedi uyudu sanki sadece benim cocugum olucak anasini satiyim yeminle biktim ya bu saatten sonra istemiyorum cocuk cok sinir oldum ben burda cocuk olsun diye ugrasiyorum beyefendi dondu arkasini yatti inanamaiyorum ya cok sinir oldum suan :(

Bugun yumurta akı gibi uzayan ve kokusuz seffaf akinti geldi esime gunduz dedim aksam deneyelim yumurtluyo olabilirim dedim tamam dedim aksam oldu simdi cok yorgunum dedi uyudu sanki sadece benim cocugum olucak anasini satiyim yeminle biktim ya bu saatten sonra istemiyorum cocuk cok sinir oldum ben burda cocuk olsun diye ugrasiyorum beyefendi dondu arkasini yatti inanamaiyorum ya cok sinir oldum suan :KK43:
Kiyamam saba ben kocaya kenardan gostersem atliyo hemen hic bos gecemiz yok bakalim inofolic kullaniyorum bende catlatma ignemde dun oglen yapildi aksami degerlendirdim bu gunude degerlendirdim bos durani allah sevmezmis insallah bebiscikler olur bu ay kizlar dua edelim mubarek gunlerde :)

Kiyamam saba ben kocaya kenardan gostersem atliyo hemen hic bos gecemiz yok bakalim inofolic kullaniyorum bende catlatma ignemde dun oglen yapildi aksami degerlendirdim bu gunude degerlendirdim bos durani allah sevmezmis insallah bebiscikler olur bu ay kizlar dua edelim mubarek gunlerde :)
Hic sansim yok herseyin en kötüsü malesef benim oluyo biktim valla hayatimdan yaa ne guzel valla şanslısın sen o kadar yoruldum ki bu adami iliskiye davet ede ede cocugum olsa birdaha ikinci cocuga kadar iliski istemiycem benim kizdigim bir nokta da kendisi istedi mi ben istemedim mi zorla yapiyo ama ben istedim mi yok ancak o isterse oluyo hersey

Back
X