• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık INOFOLIC COMBI kapsül kullanip da hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle surekli vucudumda belirtileri aramaktan insana gina geliyor .tam diyorsun ki bu ay salicam takmiycam diyosun ay sonu geliyor adetin yaklasiyor hemen acabaaalar geliyor aklina🤣🤣🤣
Malesef öyle oluyormuş☺️snein Ne kadar oldu isteyeli

Beklemek istemiyor insan en cok da beklemek yoruuyoorr . Keske bilseydik ne zaman olacagini
Yoruyor elbet ama tevekkül etmek lazım Rabbim daha beter dert vermesin. Çevre baskısı çok kötü ama herkes arkandan konuşuyo en kötüsü o insanın psikolojisini bozuyor

Yoruyor elbet ama tevekkül etmek lazım Rabbim daha beter dert vermesin. Çevre baskısı çok kötü ama herkes arkandan konuşuyo en kötüsü o insanın psikolojisini bozuyor
Yaaaaa evetttt . Bende oldu o .. kv saolsun koye gidip gelinimin bebegi olmuyor demis herkese su an herkes beni kisir biliyor . Halbuki sorun ogluşundaa .. 😔😔 cok üzücü

Yaaaaa evetttt . Bende oldu o .. kv saolsun koye gidip gelinimin bebegi olmuyor demis herkese su an herkes beni kisir biliyor . Halbuki sorun ogluşundaa .. 😔😔 cok üzücü
Benim kaynanam da eşime daha düşünmüyor musunuz diye sormuş ben yanında yokken. Bizim ağustosta 4 yıl biticek evlendiğimiz ama 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum çok zor günler geçirdim.

Benim kaynanam da eşime daha düşünmüyor musunuz diye sormuş ben yanında yokken. Bizim ağustosta 4 yıl biticek evlendiğimiz ama 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum çok zor günler geçirdim.
4 yildan beridir mi vajinusmustunuz 🤔 yaaaa cok zor

Mrb.lar ben 6 ay infolic combi kullandim ama herhangi bir fayda görmedim acikcasi. Simdi normal foluc asid kullaniyorum.

Iyi ki atlatmissiniz o zMan yoksa zor bi surec surekli bi korku halinde psikojik olarak da yipranir insan
Zaten panik atak anksiyete agorofobi ağır depresyon vardı iyice çoğaldı bu sıkıntı da eklenince

Zaten panik atak anksiyete agorofobi ağır depresyon vardı iyice çoğaldı bu sıkıntı da eklenince
Allah kolaylik versin . Yasamayan bilmez elbette uzaktan bu duruma yorum yapmak cok kolay . Ne varmis ki bu kadar buyutulecek diyoruz ama aslinda buyutulecek bi sorunmuş

Allah kolaylik versin . Yasamayan bilmez elbette uzaktan bu duruma yorum yapmak cok kolay . Ne varmis ki bu kadar buyutulecek diyoruz ama aslinda buyutulecek bi sorunmuş
Tabiki çok zor gerçekten herkes senden bebek beklerken senin onun için bişey yapamaman..çok şükür kurtuldum sırada bebek var Allahın izniyle ☺️

Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim bebek olmuyor malesef ve pco var dedi doktor pazartesi tüp bebek için görüşmeye gittiğimde,ama çok az öyle tum yumurtaligi kaplamamış bişey olmaz bundan dedi muayenede,bu Inofolic combi yi alıp icmemi söyledi sabah akşam icicem hergun,aç tok farketmez dedi,bu yumurtaliklari daha iyi hale getirecek geliştirip, tedavi boyunca da kullanicaksin dedi,inşallah bir haftadan tüp bebeğe basliycaz nasipse, az önce eczaneden aldım bende ilacı ve şuan bi tane içtim.bu arada 80 lira verdim bende ilaca,çok pahalı ya içinde 20 kapsül var ve ben günde iki tane icicem,10 günde bir 80 lira vericez bakalım hayırlısı

Back