- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
hiç kahve içmeyeceksin canımSelam kizlar ben de inofolice basladim tekrar ama kahve konusu kafami karistirdi kullanan yardimci olabilir mi gunde 1 fincan dahi mi yasak?
Sagol canim...hiç kahve içmeyeceksin canım
Ne kadar süredir kullanıyosunuz ve hangi dozda. Ben farklı zamanlarda 2 ay kullandım her kullandığımda da hamile kaldım. Kimyasal gebelik oldu ikiside o ayrı.. Sabah aç karnına 2 şase akşam aç karnına 2 şase içiyodum. Şuan bekleme sürecinde olduğum için içmiyorum. İçindeki inozitol maddesi yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyormuş. Çocuk istiyorum diye kontrol için dr. A gittiğim de bunu iç daha kolay hamile kalırsın demişti. Benim bu ilaç hakkında bildiklerim bu kadarMerhaba;
Inofolık hamılelık ıcın faydası nedır tam olarak. Uzun zamandır kullanıyorum ama doktoruma sormak aklıma gelmedı. Bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.
Cevabın ıcın cok tesekkur ederımNe kadar süredir kullanıyosunuz ve hangi dozda. Ben farklı zamanlarda 2 ay kullandım her kullandığımda da hamile kaldım. Kimyasal gebelik oldu ikiside o ayrı.. Sabah aç karnına 2 şase akşam aç karnına 2 şase içiyodum. Şuan bekleme sürecinde olduğum için içmiyorum. İçindeki inozitol maddesi yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyormuş. Çocuk istiyorum diye kontrol için dr. A gittiğim de bunu iç daha kolay hamile kalırsın demişti. Benim bu ilaç hakkında bildiklerim bu kadar
Amin canım inşallah. Bende toz olandan içiyorum 1 bardak oda sıcaklığında suya karıştırıyorum öyle içiyorum. Ben çok faydasını gördüm. Benim yeni gittiğim dr a sordum bu ilacı böle böle oldu diye yok dedi ben inanmam öyle şeye ama zararı olmaz içebilirsin dedi. Bende klomen kullanmıştım çatlatma iğnesi bide ama bende kist yapmıştı bidada içmedim o ilacı.Cevabın ıcın cok tesekkur ederım
Folık asıdı hemen hemen 3 aydır kullanıyorum. Doktorum sabah ve aksam kullanmamı soylemıs olsada ben sadece gunde 1 kez ıcıyorum (benım ılacım toz suda karıstırılanlardan) 2 kez catlatma ıgnesı oldum ılk ıgnemde kımyasal gebelıkle sonuclandı sonrakı ıgnede tutmadı bu ay tekrar yumurta buyultmek ıcın famara kullanmaya basladım. Allah ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah.
Kahve inozitol maddesinin etkisini yitirmesini sağlıyomuş faydası kalmıyomuşBırde bu kahve konusu nedır yazılanları tam anlayamadım
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım kahveyı hıc bılmıyordum. Artık ıcmem.Kahve inozitol maddesinin etkisini yitirmesini sağlıyomuş faydası kalmıyomuş
Bende bilmiyodum cnm bu topicde öğrendim daha da içmem o ilacı içerken. İnşllh faydası olur sana hamile kalırsın. Bende dediğim gibi klomen tedavisi oldum 1 ay sonra kisr yapınca bide içmedim 2 kere sadece inofolic içerek spontane gelebelik oldu biri 1 yıl önce diğeri eylğlde. Ekimde dinleniyorum adetin 3. Günü gidicem hem hormon testleri yaptırıcam hemde kan pıhtılaşması ve genetik testleri istiycem dr dan. Benim prolaktin yükaekti tedavi olmuştum dr yükselmişse düşüğe sebep olabilir dedi. Adeti bekliyorum yaniCevabın ıcın cok tesekkur ederım kahveyı hıc bılmıyordum. Artık ıcmem.
Doktorumda bana mutlaka ıc dıordu ama ben aklıma geldıkce gunde 1 kez ıctım bndan sonra hergun 2 kez ıcıyım. Bana doktorum klomen vermedı femara dıe bır ılac verdı daha etkılı oldugunu soyledı. Bu 2. kullanısım olucak bu ayda hamıle kalmazsam yumurta gelıstırıcı ıgnelere gecerız dedı. Senın tedavın ne durumda. Bılgılendırırmısın.
Canım ınsallah tez zamanda tedavın baslar senınde en yakın zamanda da hamıle kalırız. Klomen yerıne baska ılac ıste belkı klomen kıst olusturmus olabılır. Bende dun basladım ılaca haftaya salı kontrole gıdıcem.Bende bilmiyodum cnm bu topicde öğrendim daha da içmem o ilacı içerken. İnşllh faydası olur sana hamile kalırsın. Bende dediğim gibi klomen tedavisi oldum 1 ay sonra kisr yapınca bide içmedim 2 kere sadece inofolic içerek spontane gelebelik oldu biri 1 yıl önce diğeri eylğlde. Ekimde dinleniyorum adetin 3. Günü gidicem hem hormon testleri yaptırıcam hemde kan pıhtılaşması ve genetik testleri istiycem dr dan. Benim prolaktin yükaekti tedavi olmuştum dr yükselmişse düşüğe sebep olabilir dedi. Adeti bekliyorum yani
Ben zaten ilaçsız hamilr kalabildim ya şimdi yeni önceliğim testlerim ona göre yol izliycez yeni dr um bakalım nasıl bir yol önerecek. Pek yumurta geliştirici taraftarı değilim ama bakalımCanım ınsallah tez zamanda tedavın baslar senınde en yakın zamanda da hamıle kalırız. Klomen yerıne baska ılac ıste belkı klomen kıst olusturmus olabılır. Bende dun basladım ılaca haftaya salı kontrole gıdıcem.
Ben zaten ilaçsız hamilr kalabildim ya şimdi yeni önceliğim testlerim ona göre yol izliycez yeni dr um bakalım nasıl bir yol önerecek. Pek yumurta geliştirici taraftarı değilim ama bakalım[/QUOT
Doktorum yumurta takıbı yapıp catlatma ıgnesı verdıgı ıcın yumurtanın ıstenılen buyukluge gelmesı ıcın mecburen ılac kullanıyorum
Muhtemeleno zaman senin yumurtan fazla gelişmiyor kendiliğinden canım ondan destek veryo
İnşallah bu sefer hamile kalırsın hemde aağlokla kucağına alırsın cnm aksi takdirde çok üzcü oluyoMuhtemelenılk ay ılacsız catlatma ıgnesı ıle kalmıstım ama kımyasal sonuclandı.
Insallah ;İnşallah bu sefer hamile kalırsın hemde aağlokla kucağına alırsın cnm aksi takdirde çok üzcü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?