- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
düzenli adet oluyormuydun canım?bende yaklaşık bir aydır İNOFOLİC kullandım aynı zamanda soğan kürüde yaptım günüm geçti kahverengi lekelenmeler başadı 3 gündür lekeler devam ediyor ama kanama başlamadı hatta konu bile açtım biraz önce test yaptım negatif çıktı bende ne olduğumu henüz anlamış değilim böyle bi durum yaşayan varsa benide aydınlatırsa sevinirim
evet genelde oluyordumdüzenli adet oluyormuydun canım?
evet genelde oluyordum
hamile kalmyı kolaylaştırması için kullandım daha öncede ilk hamilelğimde 3 ay kullanmıştım işe yaramıştı ama şidmi ilk defa böyle bişey başıma geldi hayırlısı ALLAH TANbende ilk inofolic kullandığımda olmuştu canım. yumurtlamaya yardımcı oluyor ya o ilaç ondandır. bide soğankürünü ne için kullandın, çikolata kisti olanlar kullanıyor. kisti atabilmek için. bilmeden kullanma derim. doktora gittinmi? herhangi bi teşhis kondumu?
Ben yasadım canm umarım sen hamılesındr benımde adet gunumde kahve leke geldı ve ıkı uc gun kanamam baslamadı daha sonra adetım geldı bende kıst vardı doktorum erdıgını soyledı kıstle mı alakalıydı bılemıyorum ınofolıc kullanıyorumbende yaklaşık bir aydır İNOFOLİC kullandım aynı zamanda soğan kürüde yaptım günüm geçti kahverengi lekelenmeler başadı 3 gündür lekeler devam ediyor ama kanama başlamadı hatta konu bile açtım biraz önce test yaptım negatif çıktı bende ne olduğumu henüz anlamış değilim böyle bi durum yaşayan varsa benide aydınlatırsa sevinirim
İN. CNM AMA HALA ARA ARA LEKELENME DEVAM EDİYOR HAYIRLISI OLUR İNŞ. DÜŞÜNMEKTEN YORULDUM...Ben yasadım canm umarım sen hamılesındr benımde adet gunumde kahve leke geldı ve ıkı uc gun kanamam baslamadı daha sonra adetım geldı bende kıst vardı doktorum erdıgını soyledı kıstle mı alakalıydı bılemıyorum ınofolıc kullanıyorum
Bende turk kahvesı delısıyım. Cok severım gunde ıkı keZ ıcıodum ıcmıycek mıyım artık:)
Teşekkür ederim benim pkom yok ya 1 mi günde 2 mi tereddüte düştüm pztsi alcamdaSabah 1 akşam 1 şeklinde içiliyor. Polikistik problemi olmayıpta kullanan kişilerde var aç karnına içiyorsun
bana doktorum günde 2 kere 2 doz kullanmamı söyledi. bende düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce içiyorum. yani toplamda 4 doz.Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ben sağlık ocağında hemşireyim 10 yaşında oğlum var 8 aydır hamile kalamıyorum bugün reprozant bi folik asit varmış içinde birşey varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş arkadaş söyledi dedi.bende araştırdım infolic i buldum şimdi sorum şu bende östrojen düşüklüğü var pko lu değilim ama adetim 33 ile 36 gün arası değişiyor ve az folikülüm varmış dr dedi.bu infolic i kullanırsam günde kaç tane kaç kere kullanayım bide aç karnına galiba lütfen beni aydınlatın daha 1 ay dr a gidemem izin alamıyorum daha fazla beklemek istemiyorum artık
Biliyorum ama bende pko yok ya o yüzden aldım sabah 1 akşam1 içcem sabah içtim bile ☺bana doktorum günde 2 kere 2 doz kullanmamı söyledi. bende düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce içiyorum. yani toplamda 4 doz.
İnşallah bende şimdi testlerime baktım lh fshın nerdeyse 2 katı bazı sitelerde okudum normal sınırlar içinde olsa bile lh fsh dan yüksekse pko vardır diyo.ben sadece şu konuda tereddüt etmiştim pkolularda östrojen yüksektir bendeyse 20 nin altı yani düşüklük var yani yumurtluyorum ama kalitesiz olabilir bu ilaç daha fazla düşürürmü diye korkum var sadeceBenim pko var doktorum 1+1 verdi yorumlarda da okuduğum kadarıyla pko olmayanlarda kullanmış 1+1 olarak. Rabbim şifa versin inş
Sare sende pko varmı yoksa sadece süreç hızlansın diyemi dr verdi 2şer poşetbana doktorum günde 2 kere 2 doz kullanmamı söyledi. bende düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce içiyorum. yani toplamda 4 doz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?