Innovita ovulasyon ve gebelik çift çizgi, yorum lütfen

betulzad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
42
28
3
38
Selam kızlar
Adet başladıktan 7-8 gün sonra innovita ovülasyona başladım. Önceleri ikinci çizgi silikti.
Adet başlama gününden tahmini 20. günde ovülasyon çift çizgi gelmeye başladı.
Artık 6 gün çift çizgi gelmeye devam edince şüphelendim. Innovita gebelik testi yaptım, gün içinde, ilk idrarla değil.
Foto ekteki gibi.
Yorumlarınızı merak ederim 🤗🤗🤗

Ayrıca son bir haftadır rahmimde değişik mini kasılmalar hissettim. Karın boşluğunda değil de net rahmimde.
Öyle işte

Eklentiler

• 1978740b-6c17-441c-924c-9e77460284a9.webp
    1978740b-6c17-441c-924c-9e77460284a9.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 106
Selam kızlar
Adet başladıktan 7-8 gün sonra innovita ovülasyona başladım. Önceleri ikinci çizgi silikti.
Artık 6 gün çift çizgi gelmeye devam edince şüphelendim. Innovita gebelik testi yaptım, gün içinde, ilk idrarla değil.
Foto ekteki gibi.

Ayrıca son bir haftadır rahmimde değişik mini kasılmalar hissettim. Karın boşluğunda değil de net rahmimde.
Öyle işte
Çok net gebesin bence kan ver netlestir🥰

En son adet tarihin ne
Bu günler. Tam tarih hatırlamıyorum.
Neden biliyor musun ? Eylülde gebeliğime 20.haftada son vermek zorunda kaldım her şey zordu ve artık tarih takip etmek de beni yoruyor.
Günü bile takip etmiyor diye düşünmeyin diye yazdım 🫣🫣

Selam kızlar
Foto ekteki gibi.

Öyle işte
Yani yumurtlamanız ne zamandı pek anlayamadım da 😂 hayırlı olsun gebeliğiniz de

Aynen evet hamilelik varsa muhtemelen ovulasyon testi yapmadığım ilk bir haftada olabilir. Ovülasyon testine geç başlamıştım ☺️☺️ teşekkürler
Aaa evet demekki erken olmuş yumurtlama hayırlı olsun tekrar 😊darısı bana olsun inşallah

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın

IMG_5228.webp

Selam kızlar
Foto ekteki gibi.

Öyle işte
Bence gebesiniz kan verin umarım sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin adınıza çok sevindim💜 ben de sizinle aynı Marka ovülasyon testini kullanıyorum sizin dediğiniz gibi benim de adetime yakın çift çizgi olmaya başladı sürekli net bir şekilde iki çizgide koyu ama benim herhangi bir belirt yok 4.05 gün önce beyaz akıntım vardı çok hafif kasğımda sanki böyle şişkinlik gerilme gibi bir durum oluyor ama bu saniyelik gelip geçiyor beni rahatsız etmiyor herhangi bir göğsümde ağrı hassasiyet yok mide bulantım yok baş dönmem yok ve ben pcoslu bir bireyim sizce benim de sizin gibi gebelik olabilir mi normalde altı Nisan’da adet olmam gerektiğini düşünüyorum o zamana kadar beklemeli miyim test yapmalı mıyım arada kaldım

Back
X