evet. sorgulamıyorumki zaten .Editor sizoldnz icin demstim
evet. sorgulamıyorumki zaten .
ama liste yapmayı bilmiyorum.
zaten liste yapılacak ve o listeyi her gün biri değiştirecek. buda konu açanın yapması gereken birşey
LİSTEYİ BEN YAPIYORUM ZATEN İLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN GEREK YOK YENİLERİM BEN LİSTELERİEditor sizoldnz icin demstim
tamamdır o zaman. Allah dualarınzı kabul eylesin. iyi günlerBEN YAPIYORUM ZATEN ARKADAŞ KENDİ KENDİNE BİR ŞEYLR DEDİ ANLAMADIM BEN BİR ÇOK DUA TOPİĞİ AÇTIM BİLMEDİĞİM BİR ŞEY DEĞİL TEŞEKKÜR EDERİM BEN HALİMDEN MEMNUNUM SEVEREK GÖNÜLLÜ YAPIYORUM ZOR BİR ŞEY DEĞİL
ALLAH RAZI OLSUN teşekkürler kusura bakma ben seni rahatsız etmek istemezdim ama ben etmedim zatentamamdır o zaman. Allah dualarını kabul eylesin. iyi günler
estafurullah olumu öyle şey. görevim bu. bir sorununuz olunca lütfen haber verin yine sizler.ALLAH RAZI OLSUN teşekkürler kusura bakma ben seni rahatsız etmek istemezdim ama ben etmedim zaten
tamam olur canım hayırlı günlerestafurullah olumu öyle şey. görevim bu. bir sorununuz olunca lütfen haber verin yine sizler.
Liste mümkünse ilk sayfada kalsa ordan takip etme imkanı var mı acabaALLAH RAZI OLSUN teşekkürler kusura bakma ben seni rahatsız etmek istemezdim ama ben etmedim zaten
Dua listesi
isim okuyacagi dua sayisi okundu aynaa 100 97 damla 22 100 90
Gbi listeden kastettim
Bu liste Anladığım hep ilk sayfada kalacak Değişiklikler ordan yapılacak doğru mu
böyle liste ben yapamıyrum yaptığım listeyle devam ediyorum zaten okumalara önemli olan not alınması zaten